Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 124

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 338.208 Cevap: 1.820
sade - avatarı
sade
VIP hazan
15 Kasım 2012       Mesaj #1231
sade - avatarı
VIP hazan
15 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu
Yeni gelişmeler veya yeni haberler olaylara daha ümitli bakmanıza sebep olacaktır. Eğer siz bir erkekseniz genç bir kızla ilgili olarak alacağınız haberler sevinmenize sebep olabilir. Kendinize çok güvendiğiniz bir konuda sabote edilebilir veya bazı şeyler kaybedebilirsiniz. Bugün maddi sıkıntınız olabilir veya elinizdeki miktardan fazlası gerekebilir. Bazı kimselere verdiğiniz sözler varsa ve bunlarla en azından bugün için ilgilenmek istemiyorsanız ortadan kaybolmak yerine onlarla konuşup, durumunuzu anlatabilirseniz anlayışla karşılanırsınız.

Sponsorlu Bağlantılar


sade - avatarı
sade
VIP hazan
16 Kasım 2012       Mesaj #1232
sade - avatarı
VIP hazan
Burcunuzun yorumu : 16 Kasım 2012 Cuma

Sponsorlu Bağlantılar
Yaşamınızı renklendirme isteğiniz bugünlerde doruklara çıkabilir. Ciddi engellenmeleriniz var, birtakım şeyleri göze almanız gerekiyor. Arkadaşlık konularındaki zararlı bazı yaklaşımlar, yerini daha gerçekçi bir bakışa bırakabilir. Mevcut koşullarınızı daha olumlu görme yolunu seçebilirsiniz. Birkaç kişiyle birlikte kalkıştığınız girişimde şansa ihtiyacınız olacak. Aşk Yaşamı : Kendi kendinize yaşadığınız sıkıntı sizi hırçın davranışlara yöneltebilir. Sevgilinizin iş ilişkilerinden rahatsızlıklarınız var. Bu problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız. İş Yaşamı : Ortalama beklentilerinizi yükseltebilirsiniz. Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz, iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var. Para Durumu : Gelecek günlerde, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor. Birtakım hayalleriniz için paraya herkesten çok ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Dikkat : Fazla önem yüklemediğiniz ikili ilişkilerde verdiğiniz imaj, size güven duyulmamasına yol açıyor. Bir gurup içindeki ikili ilişkinizde bırakacağınız daha değişik bir izlenim, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
17 Kasım 2012       Mesaj #1233
sade - avatarı
VIP hazan
17 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu
Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız. Yorucu bir durum fakat sonunda mükafatı da büyük olacak. Evinizde eski arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili bir gelişme olması olasıdır. Kötü olduğunu zannettiğiniz bir durumun kurtulduğunu ve iyi konumda olduğunu öğrenebilirsiniz. Zor durumda olan bir dostunuza başarılı bir yardımınız olması olasıdır. Baştan çıkartılmaya en uygun günlerden birindesiniz.


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
17 Kasım 2012       Mesaj #1234
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
18 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu
Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır. Fikirleri pratiğe dökmek ya da yapılan şeylere işlerlik kazandırmak konusunda yeterince hızlı değilsiniz Öğlen saatlerinden sonra bir kadından alacağınız haber yüzünden telaşlanmanız olasıdır. Acele ile yanlış kararlar verebilirsiniz Bugün yakın dostlarınızın özellikle evlilikle ilgili bazı sorun ve hatta kavgaları olabilir.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
18 Kasım 2012       Mesaj #1235
sade - avatarı
VIP hazan
19 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu
Bazı kimseler sizi gözlemleme durumundalar. Her hareketinize ve yaptığınız herşeye dikkat etmelisiniz. Beklenmedik teklifler alabilirsiniz. Bugün sevdiğiniz ya da inandığınız birisi tarafından kırılabilirsiniz. Eğer siz bir erkekseniz başka bir erkekle maddi anlaşmazlıklarınız olabilir. Arkanızdan laf edilmesini istemiyorsanız maddi konulara daha az önem verin veya öyle gözükün. Önümüzdeki üç, dört gün sizin için hem iş hem özel hayat olarak çok hareketli olabilir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
19 Kasım 2012       Mesaj #1236
sade - avatarı
VIP hazan
20 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu
Bugün sakin ve huzurlusunuz. Yalnız kalmayı ve biraz kafa dinlemeyi istiyorsunuz. Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız. Kazalara açık bir durumdasınız. Ayrıca elektronik ev aletlerinin kullanımında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Açık havada yapacağınız sakin bir yürüyüş sizi kendinize getirecektir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
21 Kasım 2012       Mesaj #1237
sade - avatarı
VIP hazan

21 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu
Son derece hareketli bir güne başladınız. Yakın çevrenizdeki konular biterken, ailevi meseleler öne çıkmakta. Bu alanda sizi zorlayan sorumluluklar içine girebilirsiniz. Özellikle yerleşimi ilgilendiren konular sizi oldukça yoracaktır. Daha planlı hareket etmenizde yarar var. Yeni yatırımlar ve maddi konularla ilgili planlarınızda çok temkinli olmalısınız.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
21 Kasım 2012       Mesaj #1238
sade - avatarı
VIP hazan
22 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu

Yoğun bir iş temposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak. Sevdiğiniz bu yoğun dönemde sizi destekleyecek. Bu arada istemeden de dostlarınızı ihmal edebilirsiniz. Bu da biraz canınızı sıkabilir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
22 Kasım 2012       Mesaj #1239
sade - avatarı
VIP hazan
23 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sevdiğinizle birlikteliğiniz uyumlu devam edecek. Yakın çevrenizden birinden alacağınız bir hediyeye çok sevineceksiniz. Moralinizi yüksek tutun. Sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
24 Kasım 2012       Mesaj #1240
sade - avatarı
VIP hazan

24 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakat iş hayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep. Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez.



Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar