Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 156

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 321.882 Cevap: 1.754
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014       Mesaj #1551
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014 Pazar AKREP Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

Duygusal yaşantınızla ilgili pozitif canlanmalar söz konusu. Partnerinizin de, sizinle aynı düşünceler içinde olacağı bir gün. Renkli ve sosyal bir yaşamın içinde olmanız, zincirleme aktiviteleri de beraberinde getirecek. Kendinize ve yaratıcılığınıza güveniyorsunuz. Gizli kıskançlık duygusundan uzak kalmayı başarmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014       Mesaj #1552
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014 Pazartesi Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Sponsorlu Bağlantılar
Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirme konusunda üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Hırslarınızı dengelemek zorunda kalabilirsiniz. Yaşamınızı ince detaylar üzerinde kurmak istediğiniz için düşüncelerinizi açıklarken, hiç kimseyi kırmak istemiyorsunuz. Bugün, politik davranarak çevrenizi daha kolay etki altına alabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER
12-18 Mayıs haftası: Özellikle 10 Mayıs tarihi yine bir direnç ve baskının işaretçisidir. Özellikle iş sözleşmeleri, maddi konular, kariyer hayatınızı birebir ilgilendiren meseleler üzerinde baskı yaratabilir. Taleplerimizi otoritelere iletiriz. Sıkıntılarımızı dile getiririz. Üzerimizdeki sorumluluklardan söz ederiz. Eğer biz iş sahibiysek, yanımızda çalışan kişiler hakkında bir karara varabiliriz.

PARA
12-18 Mayıs haftası: Başkalarıyla olan her türlü paylaşımınızda, ortaklık ilişkinizde akıllıca hareket etmeye çalışacağız. Eğer sıkıntılarımız varsa, bunları bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor. Merkür ikizler burcunda zaten çıkarlarımız konusunda gözümüzü dört açmamızı sağlıyor. Düşünmeden borç altına girmeyeceğiz. Parasal alışverişlerimizde akıllı hareket etmenin faydası büyük.
İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.. Fikrilerinizde aşırılık görülebilir. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz.

Sevgili Akrep, Satürn uzun vadeli planlar yapmana yardımcı olacak. Aşkı en şanslı boyutuyla yakalayabileceğin döneme giriyorsun. Sevdiğin kişiyle ahenk kurmak için etki altında kalmadan kararlar almalısın. Meraklandığın her konunun cevabını bulma arayışların sürüyor. Farklı yaşam tarzları ilgini çekecek..
Gökyüzü bugün, sizi sizle çelişkiye düşürmeye çalışıp; yeteneklerinizden, gerçekliğinden emin olduğunuz konularda "Acaba mı?" dedirtecek insanların baskısına karşı temkinli davranmanız konusunda uyarıyor sizleri. Sizler kararlı, duyguları ile mantığı arasındaki dengeyi kurabilen yetenekli insanlarsanız. Kimsenin sizi size yabancılaştırmasına ve yanlış kararlar vermenize sebep olmalarına izin vermeden bildiğiniz yolda ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin durgun hali endişelenmenize sebep olabilir. Onunla mümkün olduğunca yakın olun ve yaşadığı sorunu sizinle paylaşmasını sağlayın.

Günün Olumlaması:Ben olmaktan çıkıp biz olmanın huzurundayım. Aşkımın, sevgimin ve emeğimin en büyük mükafatı budur. Bize ve birlikte sahip olduğumuz her şeye sahip çıkıyor, değer veriyor, aşkla birlikte yürümeye söz veriyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014       Mesaj #1553
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

akrep

Gezegeni
: Pluto-Mars
Grup
: Su
Uğurlu Rengi
: Kırmızı, siyah
Uğurlu Sayısı : 2, 4
Uğurlu Taş
: Topaz
Uğurlu Gün
: Salı

Sevgili Akrepler saat 04.07 itibariyle burcunuz üzerinde seyrine başlayacak Ay, fiziki görünümünüz ve sağlığınızla alakalı meseleler üzerinde yoğunlaşmanızı sağlıyor. Yüz veya vücut peelingi gibi arındırıcı işlemlerinizi gün içinde yaptırabilirsiniz. Genel olarak gizli saklı sadece kendinize ait olan meseleleri gizleme gereği duyabilirsiniz. Potansiyel sağlık sorunlarınız için doktorunuzla görüşebilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapmak istediğiniz konularda araştırmada bulunabilirsiniz. Çıkarlarınızı daha fazla koruma gereği duyabilirsiniz. Başkalarının size olan fayda ve zararları üzerinde bir hayli durursunuz. Genelde insanlara temkinli yaklaşırsınız. Dünyevi değerlere, hedeflerinize bir hayli önem verirsiniz.
Saat 17:21 Ay-Neptün olumlu görünümü, iş hayatınız-ciddi ilişki-aşk hayatınız-çocuklarınızla alakalı konularda size güçlü bir sezgi ve yaratıcılık gücü kazandırıyor. Bu sayede işlemeyen, aksaklık çıkartan her ne varsa onu tespit edebilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014       Mesaj #1554
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014 Çarşamba Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Enerjinizi ortak görüşlerinizle birleştirebileceğiniz özel dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Birlikte yüksek bir performans sergileyeceğinizden emin olabilirsiniz. Karşılıklı görüş alış verişi içinde geçecek olan bu toplantılarda, iş yaşantınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Aşkta karşı cinsle aranız mükemmel.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014       Mesaj #1555
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014 Perşembe AKREP Burcu Yorumu

Duygusal konularda patlamalar yaşayacağınız özel günlerden biri. Partnerinizle aranızda önlemeyen çekim söz konusu. Fakat sizin duygularınızı anlamak çok zor. Bugün kıskançlık dürtülerinizi bastırmak zorundasınız. Sosyal yaşamın renkli yönü, birlikteliğinizi olumsuz etkileyecektir. Çevrenize şüpheci yaklaşmaktan vazgeçin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014       Mesaj #1556
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014 Cuma Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Güne heyecanlı başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Kayıplar veya kazançlara yönelik hayalleriniz olabilir. Ancak hayal gücünüzün yükseldiği bir dönemdesiniz ve gelişen olaylar ideallerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Ancak karşılaştığınız olayları şans olarak görebilir ve fırsatları değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Bu arada üzerinizde hissettiğiniz baskı sayesinde bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz ve zor gibi görünen durumun sizin için bir fırsat olduğunu anlayabilirsiniz. Bu arada hem sosyal çevreniz değişiyor hem de yenilendiğinizin farkına varacaksınız ve alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.

Akrep Burcu Genel Durum
Çevreyle iletişiminizi azaltmak isteyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. En yakın arkadaşınız kendiniz olabilir ve çevrenizde süregiden olayları kendi içinizde derinlemesine incelemek isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu Kariyer Durumu
Çalışma koşullarınızı ve iş çevrenizdeki kişilerle olan iletişimlerinizi gözden geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Hoşnut kalmadığınız şartların düzeltilmesi talebiyle ilgili kişilere başvurularda bulunabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014       Mesaj #1557
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu

Gücünüzün üstünde bir çalışma temposu içindesiniz. Bugün, örgütleme ve planlama yeteneğiniz çok güçlü. İlişkinizde dengeleriniz korumak zorunda kalacaksınız. Verdiğiniz sözleri yerine getirerek, düşüncelerinize belli bir rahatlık kazandıracak ve daha sonra diğer işlerinize yoğun bir şekilde odaklaşacaksınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014       Mesaj #1558
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014 Pazar AKREP Burcu Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Çalışmalarınızda, karşı taraftan beklediğiniz tek şey, güven duygusu. Bir sınama duygusu içinde hareket edeceğiniz bu günde,sabırlı davranmakla kendinizi ispat edebileceksiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014       Mesaj #1559
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu

Duygusal enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Sezgileriniz mükemmel çalışıyor. Bugün, bulunduğunuz ortamda ilginç fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Hatta bazı olayların su üstüne çıkmasına yardımcı bile olabilirsiniz. Organizasyon çalışması gerektiren ortamlarda, tartışmalardan uzak kalmaya çalışın.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014       Mesaj #1560
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Sevgili Akrep, bugün güneş Akrep burcunda Ay da Kova burcunda. Bu siz güneşten olumlu aydan da olumsuz etkileniyorsunuz anlamına gelebilir. Akıl ve duygu dişi ve erkek çatışması yaşanabilir. Gün içinde iki ayrı haber alacaksın. Bir tanesi senin için çok değerli olacak. Ona hemen gereken cevabı vermelisin. Bu bir iş konusu gecikmeye gelmez. Diğeri için zaman istemelisin..Gücünüzün üstünde bir çalışma temposu içindesiniz. Bugün, örgütleme ve planlama yeteneğiniz çok güçlü. İlişkinizde dengeleriniz korumak zorunda kalacaksınız. Verdiğiniz sözleri yerine getirerek, düşüncelerinize belli bir rahatlık kazandıracak ve daha sonra diğer işlerinize yoğun bir şekilde odaklaşacaksınız..
Hayatınızın tüm alanlarında yenileşmeye ve dünyaya damganızı vurmaya başlayabilirsiniz. Eski olan her şey ortadan yavaş yavaş kalkmaya başlar. Ruhunuzun derinliklerindeki gizli güçleriniz yüzeye çıkarak, sizi gelişim için teşvik etmeye başlar. Mesleki konularda bugüne dek nasıl kararlar aldıysanız veya nasıl yaşadıysanız bunları yenilemek ve kuvvetlendirmek için kararlı olmalısınız. Bu yolda ilerlemelisiniz. Aşk hayatınızda ise güven ve sevgi dolu günler sizleri karşılamakta.

Günün Olumlaması:Yeni doğmuş bir bebek gibi yenilenmiş, huzur dolu, öğrenen, araştıran, hayata sıkı sıkı tutunduğum zamanlardayım. Bana sunulmuş hayatı tüm yönleriyle değerlendiriyor, gelişiyor, mutluluk ve güvenle ilerliyorum.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar