Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 157

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 321.045 Cevap: 1.754
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014       Mesaj #1561
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 21 MAYIS 2014

Sponsorlu Bağlantılar
Dost davetlerine gidebilir, büyük kalabalıkların toplandığı organizasyonlara katılabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişiler, sanatsal faaliyetler ve sanatçılar ile birlikte olmak keyfinizi yerine getirecek. Güçlü ve etkileyici kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve siz de onları etkileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin size önem vermesini istediğiniz bir dönemdesiniz. Dostlarınız sizi destekleyecek ve ilişkileriniz daha sıcak olacak Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanabilir. Sevdiğinize hayallerinizi ve ideallerinizi anlatabilir, birlikte çeşitli hayaller kurabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014       Mesaj #1562
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014 Perşembe Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Akrep, siz ne istediğinizi çok iyi biliyor bunu da çok güzel ifade ediyorsunuz. Yapacağınız bir telefon konuşması sizi uzun uzun düşündürebilir. Her şeyi yoğun yaşayan birisiniz. Bir kere birine güvenip bağlandığınızda sonsuza kadar bunun böyle kalmasını istiyorsunuz. Aksi olduğunda da hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Sorun onlarda değil sizde siz değişmelisiniz..
Sakin ve sevdiklerinizle başbaşa geçirmek istediğiniz bugün, acil bir işinizin çıkması sonucu bölünebilir. Akşama doğru daha durgun saatler geçireceksiniz. Uzaktaki çok sevdiğiniz bir insana özlem içindesiniz ama onu epeydir aramamışsınız. Bugün aramaya ne dersiniz? Genel olarak akılcı bir yapınız var ama bu kez kalbinizle mantığınızı iyi dengelemeniz gerekiyor.
Enerjinizin yoğunluğu karşısında bocalamak istemiyorsanız, duygu ve düşüncelerinizi dağıtmayı öğrenmelisiniz. Bugün ruhsal bir dinginliğe ihtiyacınız olacak. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. İdeallerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz..
Bugün iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ciddi gerginlikler yaşayabilir ve tepkinizi sert bir dille ifade edebilirsiniz. Bunu yapmanız birileri tarafından eleştirilse de kısa bir süre ne denli haklı bir tepki verdiğiniz için takdir edileceksiniz. Hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için destek alabilir, farklı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz. Beraberliği olmayan Akrep"ler, sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz, büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için hiç acele etmemelisiniz.

Günün Olumlaması:Her şey beni özüme sadık kalarak, geliştirerek değiştirir; hep iyiye ve hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam, öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi-manevi olarak bana kazanç sağlar.

AŞK VE İLİŞKİLER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi bitiyor. Böylece kişisel, duygusal, ruhsal anlamda sizi zayıf düşüren, kendi kendinizi kısıtlamanıza, geri çekilip her meseleyi gözden geçirmenize, hedef belirleyememenize, mücadele edememenize yol açan zorlayıcı dönem yarı yarıya azalmış oluyor. 24 Mayıs tarihinde olumlu bir görünüm var. Bu ikili ilişkiler açısından ilerisi adına umut vericidir. Evet Mayıs ayının başından bu yana epeyce gerilim yaşadınız. Ancak bu tarihte bazılarınız yeni bir ilişkiye adım atabilir, beraberlikteki sorunlar çözümlenebilir.

İŞ VE KARİYER
19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketi sonlanıyor. Çalışma hayatınızı ilgilendiren konulardaki kararlarınızı bir daha gözden geçirerek uygulanabilir hale getirmenizde yarar var. Ancak şunu da belirteyim. Temmuz sonuna kadar yine geri planda çalışmanız, yine iş ortaklığı ve çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde durmanız gerekiyor.

PARA
19-25 Mayıs haftası: olumlu bir görünüm meydana gelecek. Bu yeni iş imkanları, yeni maddi olanaklar, eğitim, ticari ve gelecekle alakalı olarak önümüzü görmemizi sağlıyor. Buna çok ihtiyacımız olan bir dönemden geçtiğimiz için, umudumuz da yükseliyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014       Mesaj #1563
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014 Cuma Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Bugün aşk konuları gündeme gelebilir. Yalnız bu kez, eski ilişkileriniz ve hatıralarınız ön plana çıkacaktır. Hatta eskiden birlikte olduğunuz birisine rastlayabilirsiniz. Bu nostaljik karşılaşma, sizi bir an eskilere götürecektir. Yine bu dönem elektronik cihazların tamirinden ve elektrik işlerinden uzak kalmanız gerekecek. Çünkü yaralanmalara eğiliminiz oldukça fazla. Dostlarınız ile uyum içinde olacaksınız. Hatta bazı konularda birlikte çalışabilirsiniz. Bu dönemde kendinize vakit ayıramamaktan şikayetçi olacaksınız. Ama buna değdiğini görmek sizi sevindirecek. Harcamalarınız oldukça fazla olacaktır. Elinizdeki paranın da umduğunuzdan fazla oluşu planlarınızı bozacaktır. Böylelikle farkında olmadan fazla açılabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1564
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu


Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Bugün Ay, para evinizi olumlu etkilerken, karşı tarafın istekleri doğrultusunda bazı sıradışı masraflar söz konusu olacak. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1565
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Sevgili Akrep, yaptığınız iyiliklerin size geri döneceği bir zamandasınız. Hakkınızda dolaşan nükteli dedikodular sinirlerinizi bozmasın. Bunların hepsine gülüp geçmelisiniz.. Siz kendinizden mesulsünüz ve yaptıklarınızın sonuçlarına rıza göstermektesiniz ya kime ne bundan. Baş dönmelerinizin nedeni stres olabilir..Ay'ın bulunduğu konum, rutin iş gününüzün dışına çıkmanıza neden oluyor. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz.. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Düşüncelerinizi doğru yönlendireceğiniz bir gün..
Bugün, iş hayatınızla ilgili ani çıkışlar sergilemekten, iş değişikliğine gitmekten uzak durmalısınız. Var olan şartları muhafaza etmeye çalışarak hareket etmelisiniz. Yine bu dönemde dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da iş yaptığınız ya da aynı iş yerinde çalıştığınız bir insanla anlık bir duygusal yakınlaşma olmalı. Böyle bir durum size çok pahalıya mal olabilir. Kendinizi olabildiğince ifade edip ön planda olmalı, cesaretinizi aklınızla birleştirerek hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması:Yeryüzü ve gökyüzü arasındaki o engin köprüde ruhumdan gelen ışığın ve coşkunun enerjisiyle yenileniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Beni ben yapan değerlerimle zenginleşiyorum. Bu kutsal yolculukta gerçeği arıyor, kendi iç dünyama yönelerek engellerimi birer birer ortadan kaldırıyorum.


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1566
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014 Pazartesi Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

AŞK VE İLİŞKİLER
26-31 Mayıs haftası: Bu hafta Venüs-Boğa burcunda seyrine başlayacak. Böylece her ne kadar devam eden problemlerimiz olsa da, bu geçiş sizler için rahatlatıcı olacaktır. Venüs, ikili ilişkilerde gerginliği azaltıcı, ortamı yumuşatıcıdır. İlişkisi olmayanlar açısından olumlu yönleri vardır.

İŞ VE KARİYER
26-31 Mayıs haftası: Bu hafta Venüs Boğa burcunda seyrine başlayacak. İlişkilerimiz başta olmak üzere iş sözleşmeleri ve iş ortaklıklarında sağlam ve maddi anlamda doyurucu olan çalışmalara yöneleceğiz. İş tercihlerimizi yaparken güçlü bir finans akışı ve ilerisi adına güve verici tercihlerin karşımıza çıkması mümkün olabilecek.

PARA
26-31 Mayıs haftası: Venüs Boğa burcu geçişiyle, başkalarından destek görmeye başlayacağız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014       Mesaj #1567
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014 Salı Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Sevgili Akrep, yaptığınız iyiliklerin size geri döneceği bir zamandasınız. Hakkınızda dolaşan nükteli dedikodular sinirlerinizi bozmasın. Bunların hepsine gülüp geçmelisiniz.. Siz kendinizden mesulsünüz ve yaptıklarınızın sonuçlarına rıza göstermektesiniz ya kime ne bundan. Baş dönmelerinizin nedeni stres olabilir..
Heyecanlı ve duygusal olacağınız bir gün... Karşılaştığınız bazı olaylar, huzursuzluk ve gerilim hissetmenize neden olabilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bugün duygularınızı denetlemek için gayret gösterin ve dedikodular ile fazla ilgilenmeyin. Çok istediğiniz ve sizi heyecanlandıran konular ile ilgili gelişmeler beklediğiniz gibi olmayabilir tartışma ortamlarından uzak durun. Bazı gelişmeler sizin beklediğinizden daha farklı olabilir planlarınızın dışına çıkmanız gerekebilir. Fakat iyimser ve yapıcı davranmayı başarabilirsiniz. Böylece kötü gibi görünen durum şansa dönüşecek... Ve siz de kendinizi yenileyeceksiniz.

Akrep Burcu Genel Durum
Kendi çocuklarınız veya yakınlarınızın çocuklarına odaklanacağınız bir günde olabilirsiniz. Onlarla ilgili verilen bir kararın uygulamasında da yardımınız veya araya girmeniz istenebilir.

Akrep Burcu Kariyer Durumu
Kendi çocuklarınız veya yakınlarınızın çocuklarına odaklanacağınız bir günde olabilirsiniz. Onlarla ilgili verilen bir kararın uygulamasında da yardımınız veya araya girmeniz istenebilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014       Mesaj #1568
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014 Çarşamba Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz fakat gelişmeler sizi memnun edecek. Kendinize olan güveniniz yüksek. Buna karşılık tarzınızı değiştirmeye zorlayan durumlar olabilir ve baskı duygusu hissedebilirsiniz. Kendinizi ve önemsediğiniz kişileri zorlamaktan kaçının. Aslında ciddiye alınacak işler yapabilecek potansiyelinizin açığa çıktığı bir dönem ve isteklerinizi gerçekleştirecek gücünüz var. Fakat alışkanlık haline gelmiş olan davranışlarınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. Bugün duygularınızı denetleyin. Hareket halinde olmak enerjinizi yükseltecek. Üstelik saygın çevreler sizi destekliyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014       Mesaj #1569
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014 Perşembe Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

İsteklerinizi gözden geçireceksiniz ve yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Arkadaşlarınız ile iş birliği yapabilirsiniz. Daha doğrusu zengin ve güçlü yakınlarınız ile iletişiminiz kuvvetli olacak ve iş birliği yapmak için harekete geçeceksiniz. Parasal konulara yönelik beklentileriniz yüksek olabilir ve isteklerinizi gerçekleştirecek potansiyel güç ve enerjiyi içinizde hissedeceksiniz. Sorumluluklarınız artmış olabilir ve üzerinizde baskı oluşabilir fakat bunlar ile başa çıkacak gücü içinizde hissedeceksiniz.

Akrep Burcu Genel Durum
Duygusal yönünüz, dünyayı da duygusal bir bakış açısı ile izlemenize yol açabilir. Yakın olduğunuz insanlarla hoş sohbetler yapmaya vakit ayırın. Sevdikleriniz, duygusal doğanızı tatmin edebilir ve kendinizi rahat hissettirebilirler.

Akrep Burcu Kariyer Durumu
Bugün kendinizden vermeye eğilimli olabilirsiniz. Çalışanlarınız veya iş arkadaşlarınıza daha olumlu yaklaşmanızı sağlayabilecek olan bu etkinin, önemli görüşmelerde fazlaca taviz vermenize yol açmasını engelleyin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014       Mesaj #1570
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014 Cuma AKREP Burcu Yorumu


Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Bugün hisleriniz çok güçlü. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Partnerinizin ilgisini çekmek için hareketleriniz daha bir anlamlı ve sözlerinizi akıcı olacak. Kıskançlık gösterilerinden uzak yaşarsanız, ilişkiniz olumsuz etkilenmez

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar