Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 158

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 321.058 Cevap: 1.754
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014       Mesaj #1571
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
31 Mayıs Akrep Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

Ailevi alandaki sorunları bu kadar da büyütmeniz için hiç bir neden yok. Biraz oluruna bırakır, zaman tanırsanız, her şey daha iyi olacak.
Ailece planladığınız gayrimenkul girişiminin ilk adımlarını bugün atabilirsiniz. Maddi problemlerin üstesinden ailenizin desteği ile geleceksiniz. Planlarınızın gerçekleşebileceğini görmek sizi çok mutlu edecek.
Ailenizin ve sevdiğiniz insanın sizden beklentilerini karşılamakta daha dengeli olmalısınız. Bu dengeyi sağlamakta sevdiğinizin size desteği daha çok olabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014       Mesaj #1572
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
01 Haziran 2014 Pazar Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Akrep, Venüs sosyal ve ikili ilişkinizi canlandıracak. Sevdiklerinizin sizden biraz daha fazla ilgi beklemelerini garipsememelisiniz. Hayatın akışı içinde çeşitli meselelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ama adil olmalısınız. Ruh halinizi pozitif tuttuğunuz zaman bedensel olarak da çok daha güçlü olduğunuzu siz de biliyorsunuz..
*İçiniz kıpır kıpır ediyor mu? Akşamdan kalma uyansanız bile, bugün kullanabileceğiniz süper dinamik bir enerji var. Fikirleriniz çok önemli, o nedenle kitaplara gömülün, düşüncelere dalın veya zekanızı keskinleştirecek sohbetlere girişin. Bu sayede partilerin aranan ismi olacaksınız.
*Yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız, pratik yaşama geçiremediğiniz hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçebilirler..
*Gökyüzü bugün aşk ve iş hayatınızda olumlu etkileri ile destekliyor sizleri. İş hayatınızda hareretli konuşmalar yaşanabilir tartışma boyutuna taşımadan fikirlerinizi kararlı bir şekilde savunuyor olmanız istediğiniz pozisyona gelmenize katkıda bulunacaktır. Bugün sezgilerinize güvenin maddi manevi kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise aşk ruhunuzu sarmışken cesaretli davranın ve aşkınıza sahip çıkın. Yüreğinizde biriktirdiğiniz tüm duyguları ifade edin özgürleşinv e aşka teslim olun. Bekar Akrep"ler sizlerde cesur davranarak karşı cinsin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmamalısınız

Günün Olumlaması:İlerlemem ve olumlu sonuçlara ulaşmam için değişmem gerekiyor. Her değişim ruhsal bir bitiş ve tekrar diriliştir. Küllerimden yeniden doğuyor yenileniyor yeni kazançlı huzurlu kutsal ve değerli deneyimler yaşıyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014       Mesaj #1573
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
02 Haziran 2014 Pazartesi Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Ayın tümünde Merkür geri hareketi önem taşımaktadır. İlki 7-17 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcundaki geri hareketidir. Bu dönemde değerlerimiz konularında çok hassas düşünebiliriz. Bazen duygusal anlamda da alınganlığımız ön planda olabilir. En ufak bir sıkıntıyı yüreğimizde hissedebiliriz. Böyle bir devrede hayati kararlar vermemek gerekir. Yeni bir adım atma anlamında etkin bir zaman dilimi değildir.
17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise İkizler burcunda gerileme meydana gelecektir. Bu da ortaklaşa finansal konularda etkilidir. Başkalarıyla para veya manevi anlamda bir ilişkimiz varsa, hesabı çok iyi bilmek gerekir. Çok acil kararlar vermekten kaçınılmalıdır.
13 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay meydana gelecektir. Maddi kazancımızla ilgili konular, yatırımlar gibi amaçlarla yapılan görüşmelerde belirli bir hassasiyet oluşabilir. İstediğimiz haberleri almakta gecikme yaşanabilir. Bunlar doğal karşılanmalıdır. Borçların ödenmesi veya alacakların tahsili konusunda biraz sıkıntılı olabilir.
21 Haziran tarihinde Güneş burcunuzla uyumlu bir görünüm yapıyor. Değerlere sahip çıkmak konusunda etkili bir Güneş geçişidir. 27 Haziran'da ise aynı alanda, aynı konular üzerinde bir yeni ay oluşuyor. Fakat geri hareket devam ettiği için, bu dönemde ilişkide bulunduğumuz kişileri ve beklentileri bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor. Verilen sözler tutulmayabilir bunları çok doğal karşılayalım. Bir seyahat düşünüyorsak beklemede kalabilir, bir sonraki aya ertelememiz gerekebilir.

AŞK VE İLİŞKİLER
2-8 Haziran haftası: 4 Haziran tarihini olumlu buluyorum. Partnerinizle romantik bir gece için emrinize amade enerjiniz var. Birbirinizle güzelce anlaşabilirsiniz. Ayrıca dışarıda bir yemek yiyebilir, sinemaya gidebilirsiniz. Evde de hoş bir ortam yaratabilirsiniz. Sevgiliniz veya eşiniz size karşı daha ilgili davranır. Yeni tanışanlar için de haftanın hoş bir günü olarak dikkat çekiyor. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Güvenli değil mi diye bir düşünmemiz gerekiyor.
9-15 Haziran haftası: Tüm burçlar için önemli bir haftaya adım atıyoruz. Burada önemli olan, yapıcı ve sahiplenici şekilde hareket edilmesidir. Temeli sağlam olan beraberliklerin güçlenmesi mümkünken, anlaşmazlık yaşayan çiftlerin aralarındaki gerilim artabilir. Yanlış ve doğru olanların kefede tartıma zamanıdır. Kişisel farklılıkları, bir bütünün yarısıyız şeklinde ele alabilirseniz, almaya gönüllüyseniz, problemleri düzeltilmesi gereken unsurlar olarak görebilirseniz bu haftayı güçlenmiş bir şekilde bitirirsiniz. Karşılıklı inatlaşmalar, sürekli bir şeyleri kurcalanması stres yaratıcıdır ve bir işe de yaramaz.
16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihindeki görünüm, ilişkimizde huzur ve güvenin yükselmesini ve aramızdaki sorunları ılımlı bir şekilde ele almamızı sağlayacaktır. 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Birbirimizin görüşlerine saygı duymamız ve ailevi değerlerine, aradaki farklılıklara ılımlı bir şekilde yaşlaşmamız gerekecek. Daha çok bağlanacağız, sevdiklerimizi koruyacağız. Onların yanında olmak isteyeceğiz.
23-29 Haziran haftası: Bu haftanın en etkin tarihi 29 Haziran. Bir yanıyla bizi rahatlatan, olumlu yönde güven duymamızı sağlayan gelişmeler, diğer taraftan ilişkimizde hala yerli yerine oturmayan iletişim sorunları yine kendini hatırlatacak. Kafamız karışacak. Gönlümüz sürdürmekten yana ancak bu dengesiz ilişkinin canımızı bir hayli sıktığı da aşikar.

İŞ VE KARİYER
2-8 Haziran haftası: 6 Haziran tarihi bu haftanın iş konularında etkili tarihidir. Hem mali konuları hem de ortaklıkları birebir ilgilendiren meseleler üzerinde durabilirsiniz. İş sözleşmenize uymayan işlerde bulunmanız istendiğinde buna karşı çıkabilirsiniz. Serbest çalışanlar için bu hafta mali konular önem taşıyor. Baskı altında kalmak size göre değil. İş ortamındaki zorluklar, sağlığınız tümüyle kıymetli sizin için. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Güvenli ve garantili olmayan bir yerde çalışmak istemezsiniz. İş anlamında çok olumlu bir hafta diyemeyiz. Sanat, sağlık, mistik alanda çalışanlar için 6 Haziran tarihi aktif ve başarılı geçebilir. Ameliyat olacaksanız, hastane, ödeme koşulları ve doktorunuzu iyi seçiniz. Özel sağlık sigortanızın ödemelerini ihmal etmeyiniz. Muayenelerinizi geciktirmeyiniz.
9-15 Haziran haftası: Bu hafta iş ortaklığı ve sözleşmeli çalışanlar açısından dikkate değerdir. Bir süre önce işe başladıysanız ve başarılı bir grafik çizdiyseniz işverenleriniz sizinle çalışma koşulları ve para konusunda görüşebilirler. Eğer problemli bir işiniz varsa veya başka bir planınız varsa, işiniz sizi tatmin etmiyorsa ayrılmaya kalkışabilirsiniz. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Eğitim ve yeni projeler, işler hakkında çok iyi düşünelim. 13 Haziran tarihi bu anlamdaki gelişmeleri işaret ettiğinden dikkatli olmamız gerekiyor.
16-22 Haziran haftası: Kariyer hayatımızı ilgilendiren her konuda bilgi ve tecrübelerimiz önem taşıyacak. Eğer bir alanda deneyimimiz yoksa, yetersiz bir donanıma sahipsek, okuyacağız, araştıracağız ve kendimizi geliştireceğiz. Güven içinde yaşamak adına ve yarınlarımız için daha dikkatli seçimlerde bulunacağız. Yüksekokul ve işe girme sınavları bu dönemde önem taşıyacak.
23-29 Haziran haftası: Görüş yapımıza uymayan insanlarla aramızda uyum sorunu yaşanabilir. Bu haftanın en önemli tarihi 25 Haziran. Hem birileriyle uzlaşmakta güçlük çekebiliriz hem de baskı altında kaldığımızda ani kararlar verebiliriz. Aklımız başımızda olmalı. Yüksekokul veya işle ilgili seçeneklerin çok dikkatli şekilde yapılması lazım. Çünkü bir yandan okuyup bir yandan çalışabiliriz. Şu andaki mevcut işimizi sonlandırmayı düşünebiliriz.

PARA
2-8 Haziran haftası: Mali anlamda çok da olumlu veya aktif bir hafta değil. Ortaklaşa yapılan işlere dikkat edelim. Bir de günü gecikmiş borçlarımızı ödeyelim. Sağlığımızla ilgili laboratuvar tetkikleri için bir miktar para ayırabiliriz. Aybaşı olması sebebiyle diğer burçlar gibi ödemelerimizi yapabiliriz.
9-15 Haziran haftası: Bu haftanın en etkili görünümleri 9 ve 13 Haziran tarihlerinde oluşacak. Mali konularda özellikle Yay burcundaki Dolunay önem arz ediyor. Kişisel veya ortaklaşa kazançlar anlamında finansal durumumuza gerçekçi bir şekilde incelememiz lazım. Ne gibi zorlanmalar yaşanır, bunları 13 Haziran tarihinden önce bütçemizi, mali konuları, ortaklıkları, alacak ve borçlarımızı tetkik ederek tespit edebiliriz. Parayı hayatın merkezine koyan veya tam tersine sürekli harcayan hiç düşünmeyen biriysek, tabii ki bu Dolunay bizi sıkıntının işaretçisi olabilir.
16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Başvurularımız beklemeye alınabilir, geçmiş borçların ödenmesi gerekebilir. Bir yavaşlama meydana gelir. Hesap hataları yapmamak için dikkatli olmakta yarar vardır. Aldığımız bir kredi, geri hareket sonrası ödemelerde zorlayabilir. Ticari anlaşmalarda dikkatli olmalı, yarar-zarar hesabı mutlaka iyi hesaplanmalı hatta beklemede kalınmalıdır.
23-29 Haziran haftası: Mali konularda dikkatli olmamız gereken bir haftaya adım atıyoruz. Gayet akıllıca hareket edelim. Ortaklaşa kazançlarımızı bir daha gözden geçirelim. Banka ödemeleri, iletişimle ilgili harcamalar, ödenecekler, kredi kartı kullanımlarında çok dikkatli olalım. Çünkü mevcut işimizle ilgili bir sorun yaşarsak ve bu beklemediğimiz bir durum yüzünden olursa, zor durumda kalmayalım.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014       Mesaj #1574
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014 Salı AKREP Burcu Yorumu

İnatçı yapınız daha da belirginleşecek. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Yaşamla ilgili o kadar çok planınız var ki. Saplantılar içinde olduğunuz zaman kısır bir döngü içinde olabiliyorsunuz. Bugün elektriksel bir sinir yapısına sahipsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda ani tepkisel davranışlar sergileyebilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014       Mesaj #1575
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu

Ay karşıt burcunuz Boğa'da ilerliyor ve ikili ilişkilerinizin önem kazanmasına neden oluyor. Bugün partnerinizi sorgulamak isteyecek ve onun düşünceleri paralelinde etkilenmeler yaşayacaksınız. Onun size yaklaşımları, bazı değer yargılarınızı farklı bir şekilde etkileyebilir. İnatçı kişiliğinizi biraz törpülemekte yarar var.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014       Mesaj #1576
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014 Perşembe AKREP Burcu Yorumu

Partneriniz her türlü fikrine karşıt düşünce üretmekten vazgeçmelisiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ortak ilişkilerinizde farklı düşünceler içinde olduğunuz gösteriyor. Yaratıcılık konusunda, kendinize sınır koymamalısınız. Yapıcı tavırlarınızla onu etkileyebilir, isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz. Ailesel bağlarınızın güçlenmesini sağlayacaksınız.

_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Haziran 2014       Mesaj #1577
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
6 Haziran 2014 Cuma AKREP Burcu Yorumu
Enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Ailenizle aranızda sezgisel bağ oluşturmak isteyebilirsiniz. Maddi konulara yaklaşımınız bireysel olmaktan çok paylaşımcı bir tablo ile gündeme gelecek. Sizin için her şey deneysel yeteneklerinizin paralelliğinde ilerliyor. Maddi arayışlarınızı sürdürmeye devam etmelisiniz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Haziran 2014       Mesaj #1578
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
7 Haziran 2014 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu

Karşıt burcunuzda ilerleyen Mars sayesinde kendinizi enerjik hissetmeye devam ediyorsunuz. Bugün duygusal derinliğinizi karşı tarafa yansıtmak isteyeceksiniz.Özellikle kıskançlıklar söz konusu olduğu zaman agresif ve kaprisli oluyorsunuz. Partnerinizin her söylediği sözden olumsuz etkileniyorsunuz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Haziran 2014       Mesaj #1579
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
8 Haziran 2014 Pazar AKREP Burcu Yorumu
Duygu yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum sizi ve çevrenizi sınama şansı verirken, kendinizi aşma konusunda sizi daha da güçlendiriyor. Özgürlüğünüzü bilerek feda ettiğinizi farkındasınız. İletişim yoğunluğu yaşadığınız bir gün içindesiniz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
20 Temmuz 2014       Mesaj #1580
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
9 Haziran 2014 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu

İş yaşantınızla ilgili bazı konular kafanızı kurcalayabilir. Mars'tan aldığınız olumlu etkiler sayesinde olayları hızlı bir şekilde yaşama geçirmek isteyeceksiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde kullanmalısınız. Bugün, sabırsız davranışlar içinde olmanız karşı tarafı olumsuz etkileyebilir ve çevrenizi kırabilirsiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar