Arama

Sonsuz Aşk - Sayfa 94

Güncelleme: 26 Ekim 2014 Gösterim: 555.355 Cevap: 2.787
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #931
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Çaresizim Şimdi

Sponsorlu Bağlantılar
Ayılırken masmavi deryalara
Dalgalar fırlattı beni aşklara
Izdırap içinde fırtınalarla
Çaresizim tek başınayım şimdi

Aşk olmasaydı katlanamazdım ben
Acılara zorluklara düşmüşken
Her şeye rağmen aşkımı arıyorken
Çaresizim halim perişan şimdi

Hayata küskünüm o günden beri
Hiç kimsem yok yapayalnızım şimdi
Kaybettim yaklaşamadan o yari
Çaresizim ben ne yaparım şimdi

Dileğim, ufukların ardında olsa da
Uçarak gitmek isterdim ona
KOÇ'um kanadının kırılmasıyla
Çaresizsin ölüm tek çare şimdi

Kamil Koç
tikkymelike - avatarı
tikkymelike
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #932
tikkymelike - avatarı
Ziyaretçi
KİMİ SEVSEM SENSİN
Her şeyi terk ettim/ne aşk ne şehvet
Sponsorlu Bağlantılar
Sarışın başladığım esmer bitiyor
Anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli
Dudakları keskin kırmızı jilet
Bir belaya çattık/nasıl bitirmeli
Gitar kımıldadı mı zaman deliniyor
Kimi sevsem sensin/hayret
Kapıların kapalı girilemiyor

Kimi sevsem sensin/senden ibaret
Hepsini senin adınla çağırıyorum
Arkamdan şımarık gülüşüyorlar
Getirdikler yağmur/sende unuttuğum
Hani o sımsıcak iri çekirdekli
Senin gibi vahşi öpüşüyorlar
Kimi sevsem sensin/hayret
İn misin cin misin anlamıyorum.

Atilla İlhan

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #933
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Gece oksuz gibi düser gözlerime
bilincsiz aglar gökyüzünde yıldızlar
Yıkılan bir dagın eteğinde üşümüş martının kanadında
Senin ismin hala ışıl ışıl parıldıyor
Nefesimin bir kösesinde hep sıkıstırmıstım sevgini
Ben seni hep düşlerime ortak ettim
Bir yanlızlıkla savasır gozlerimdeki paçavralar
yagmurları bayat gorunsede
hep taze yazar içindeki mısralar
İçinde sakladığın çoçuğun elindeki şeker erimiş
Bakışlarındaki romanlar yıllara şarap gibi direnir
Anılar elindeki bir kac gülümseyen gözyaşlarıyla sulansın

Belkide taptaze bir fidan gibi acar,
yeni sevgi kuşağı yarınlara

ismail akman
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #934
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gidiyorum beklenen an geldi. Her şey bitti. Geçmişte kaldı. Yeni bir gelecek var önünde, yeni bir hayat, yeni bir yaşam var. Yüreğimde garip duygular var. Ne sevinç diyebilirim, ne hüzün diyebilirim. Senin kırılmanı istemiyorum. Sanırım gitmek istiyorum ve bu isteğimin önüne hiçbir şey geçemeyecek. Bu şehir artık beni yoruyor,her şey beni boğuyor, tıkanıyorum ve dayanılmaz bir arzu ile uzaklara başka yerlere gitmeyi istiyorum. Biliyorum önümde duracaksın ve beni engellemeye çalışacaksın. Yeniden başa dönecek her şey sen gitme dedikçe benim içimdeki istek büyüyecek ve sonunda lanetler yağdırarak oradan uzaklaşacağım. Biliyorum seni kıracağım ama sende biliyorsun ki ben istediğim her şeyi yaparım. Beni tanırsın ne kadar inatçı ve hayalperest olduğumu herkesden iyi bilirsin.
Oldu işte. Tüm engellemelerine rağmen uzaklardayım. Başka bir şehirde yeni bir hayatım var.
Gece ansızın aklıma geldin biliyor musun?
Seni bırakıp geleli ne kadar oldu hatırlamıyorum. Kaç güneş doğdu, kaç güneş battı saymadım. Güldüm yeniden doğmuş gibi hissettim kendimi. Kimi zaman kızdım kendime seni çok sevdiğimi söylerken senden sıkıldığıma nasıl bırakıp gittiğime baktım, sana nasıl acılar çektirdiğime kızdım. Şair ruhluydun. Çoğu zaman yazdığın şiirlerini benden daha çok sevdiğini düşünür ve seni şiirlerinden kıskanırdım. Durup dururken aniden konuşmaya başlardın. Başta ağzından çıkan kelimeler anlamsız gelirdi bana ne zaman kağıdı kalemi eline alırdın kelimeleri, cümleleri kağıda özenle işlerdin o zaman anlamsız olan her şey birden anlam kazanır olduğundan daha değerli bir hal alırdı. Çoğu geceler uyurken seni seyrederdim. Rüyanda ne gördüğünü merak ederek. Kendi kendime derdim ki rüyasında bile şiirleri ile ilgileniyordur benden daha çok sevdiğin şiirlerinle. Bilemezdim ki rüyalarında beni gördüğünü, kimi zaman uyumadığın halde seni seyretmem için gözlerini kapadığını ve seninle ilgilenmem için kıpırdandığını. Bilemezdim ki yazdığın şiirlerde beni anlattığını.
İlk karşılaşmamızı hatırlıyorum da nasıl kızmıştım sana nedenini hatırlamasam da hala gülüyorum. O günkü halimize beni sakinleştirmeye çalışman, sıkılarak sanırım birazda korkarak telefon numaramı istemen. Aslında sana olan kızgınlığım o kadar çabuk yok olmuştu ki ben bile şaşırmıştım.
İlk buluşmamızda konuştuklarımız utanarak el ele tutuşmamız şimdi bakıyorum da her şey rüya gibi geliyor. İlerleyen buluşmalarımızda gezmelerimiz, küçük tartışmalarımız, isteklerimiz,hayallerimiz, alaycı tavırlarımız, çocukça oyunlarımız ve birbirimize olan sevgimiz ne kadar güzeldi. O anda her şey sonsuzmuş gibi geliyordu ama şimdi başka şehirlerdeyiz.
Birbirimizden haberimiz bile yok.
Bir gün döneceğim tekrar seni görmek için demiştim ya sanırım bunun zamanı geldi. Yarın seninle eskiden olduğu gibi aynı şehirde olacağım ama bu gelişim seni umutlandırmasın. Bu gelişim yeni bir başlangıç değil olan her şeyi sonlandırmak için gereken küçük bir oyun. Gün geçtikçe seni daha çok seviyorum. Bunu sana anlatamam senden uzakta olmama rağmen sana olan sevgim katlanarak artıyor ve bu sevgi artık yüreğimde taşıyamayacağım kadar büyüdü ve bu beni korkutuyor. Sanırım buna kaybetme korkusu diyorlar. Henüz inmiş olmama rağmen bu şehir hiç değişmemiş tıpkı senin gibi görüyorum ki bana olan sevginden hiçbir şey eksilmemiş. Gözlerindeki sevgi, ışıltı hala eskisi gibi hatta eskisinden daha parlak. O an içimi öyle bir korku sardı ki beni unutup bir başkasını sevdiğini düşündüm bir an için damarlarımdaki kanın hızla çekildiğini hissettim. Bedenimin uyuştuğunu, dünyanın etrafımda döndüğünü ve ayaklarımın bedenimi taşıyamadığını hissettim. Elinde bir tomar kağıtla karşımdaydın ve düşündüğüm şey doğru değildi ama biraz sonra yapacaklarımın seni ne kadar üzeceğini hatırlattı bana.
Elindeki kağıtları uzatıyorsun bana öylesine bakıyorum ve bunların senin yazdığın şiirler olduğunu anlayabiliyorum. O şiirleri okumak ve sana sarılmak için sana olan özlemimi gidermek için içimde garip ama kuvvetli bir istek doğuyor fakat kendime engel oluyorum.
Ben buraya sana olan özlemimi gidermek için değil her şeye bir son vermek için geldim. Bunları sana söylemek o kadar zor ki benim hakkımda ne düşüneceğini biliyorum bunu hak etmiyorsun ama yapmalıyım bunu ben olmadan da yaşamalısın. Gelecekte olması gereken şeyi daha önce yaşayacaksın sadece. O zaman doktorlardan öğrenecektin şimdi benden biraz farklı biçimde öğreneceksin.
Biliyorum buna alışman zor olacak ama en azından duyduğunda kendini buna hazırlamış olacaksın.
Belki bana kızacaksın ama bunun olması gerekiyordu.
Verdiğin kağıtlarla ilgilenmiyormuş gibi görünerek seni incitiyorum. Omuz silkip ‘’ Napalım sevmek işte böyle bir kişi sever diğeri çeker gider sevgine karşılık vermek zorunda değildir hiçbir zaman’’ diyorum. Seni oracıkta bırakıyorum ve uzaklaşıyorum bunun nedenini farklı algılayabilirsin fakat ben göz yaşlarımı görmemen ve kalbimin yapmam gerekenlere engel olmaması için kaçıyorum senden.
Aradan biraz zaman geçiyor o şehirden uzaklaşıyorum bir zamanlar yaptığım gibi fakat bu ayrılık diğerinden daha acı veriyor. Ve evimdeyim burada olmanı ve bu evi görmeni isterdim o zaman benim seni ne kadar çok sevdiğimi anlardın belki.
Güneş doğuyor ve şehir uyanıyor. Bense gene uykusuz sancılı ve gözyaşı dolu gecelerimden birini geçirdim. Bilemezsin seni ne kadar özledim. Defalarca aradım seni telefonda sesini dinledim konuşamadım sana seni ne kadar çok özlediğimi ve seni her şeyden çok sevdiğimi söyleyemedim. Sana senin şefkatine, sarılmana ve beni sevmene simdi o kadar ihtiyacım var ki bir çiçeğin suya, bir bebeğin sevgiye ihtiyacı olduğu kadar beklide ondan çok ihtiyacım var.
Sana bir mektup bırakıyorum sevgilim. Önce mektubumu alacaksın. Eminim mektubu aldığında heyecanlanacaksın umarım bana olan kızgınlığın biraz olsun geçer. Mektuptan sonra ikimize ait eşyalar gelecek, sonra benim özel eşyalarım. Belki o zaman anlamayacaksın ama daha sonra anlayacaksın ki ben artık yokum. Bunu anladığın zaman sanırım yanında olacağım sonsuz uykumda ve soğuk bedenimle yanında olacağım.
Bilmem hatırlar mısın ben sana her zaman sadece bir kişiye ait olduğumu söylerdim. Sen bunun kim olduğunu sorardın sürekli bana. Bende sen değilsin derdim her seferinde kızardın bana başkaları var demek bari bunu yüzüme karşı söyleme derdin anlamazdın ki ben sadece sana aittim. Aslında haklısın sürekli senden bir şeyler gizlediğimi söylerdin.

Haklıydın da evet gizlerdim ben senden sana olan aşkımı ve hastalığımı gizlerdim. Sense benden şüphelenirdin başkası var diye ama beni o kadar çok severdin ki asla bir şey söylemezdin ve kimsenin de söylemesine izin vermezdin.
Son olarak sana sadece şunları söyleyebilirim;
Senden uzakta başka bir şehirde olsam da ben her saniye seni sensiz bu şehirde yaşadım. Seni eskisinden daha da çok seviyorum ve senin sevginle ölüyorum bir tanem.
Sakın üzülme ben senin sevginle ölmenin ve ait olduğum yerde yolculuğumun bitmesinden mutluluk duyuyorum.
Şundan hiç şüphen olmasın seni her zaman çok sevdim.

Hoşça kal bir tanem..
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #935
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Aşk; ben seni,
Gecelerin koynunda
Güneşin içinde
Okyanusun dibinde
Çöllerde...
Buzul kutuplarda
Ben seni,
Geceleri rüyamda
Gündüzler hayalimde
Aradım durdum...
Aşk;
Girmişsin kanıma
Aratırsın olmadık yerde

burhan küçük
nlg53 - avatarı
nlg53
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #936
nlg53 - avatarı
Ziyaretçi
Aşk çok güzel ama lanet bişey, bütün hayat duruyor, gözler kor oluyor, kulaklar duymuyor. Aslında bir nevi can çekiştiriyor....

Seni sevmek bir günahsa,
Bin günah olsun,
Aşkın beni öldürsede
Canın sağolsun

Vazgeçemem artık senden
Haberin olsun
Benim bütün derdim sensin
CANIM SEVGİLİM.............
tikkymelike - avatarı
tikkymelike
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #937
tikkymelike - avatarı
Ziyaretçi
İSTERDİM

Ben sana mecburum bilemezsin,
Sen bana mecbur musun onu da bilemem.
Ama öyle isterdim ki bana mecbur olmanı;
Her kapı çalışında ben diye fırlamanı
Her telefon çalışında özlemle sesime koşmanı
Gecenin bir vakti ter içinde uyanıp,adımı sayıklamanı
Yalnızlığının en derinindeyken benle avunmanı
Kederlerini kedersiz gecelerimizde bırakmanı
Sevinçlerini benle paylaşmanı
Kahkahanı benim kahkahama katarak şakıyışını
Gçzlerindeki o ışıltıyı gözlerime aktarmanı
Neşeni,mutluluğunu hep benle yaşamanı
Öyle çok isterdim ki.

İsterdim,
Hemde çok...

Özcan Kılınçcı

Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #938
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Umarsız Aşk

seni beklemek köşebaşlarında,
seni beklemek yapayalnız
umutsuz
çaresiz,
isyankâr.
belleğinde oluşmamış,
sevmek denen eylemin
telaşını yaşamayacağını
bile bile.
seni beklemek.

Metin Erk
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #939
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da
Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi
Çölde su, mah****a gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni
Sense araya korkular koydun.
Yasaklar koydun...
Bitmez tükenmez engeller koydun
Şimdi nerdesin diye sakın sorma
Sen çağırdın da ben gelmedim mi?

Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara,
Yağmurlu havalara...Bu kasvetli akşamlara
Sen varken
Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına
Otobüs duraklarına...
Sen varken ayrılanlara ağlamazdım...
Yıkılmazdım biten sevdaların ardından
Gidenlere küsmezdim
Kalanlara acımazdım...
Sen varken böyle üşümezdim-titremezdim
Masumdum, çocuklar gibi
Böyle delirmezdim-küfretmezdim...
Hele ölmeyi hiç düşünmezdim.
Şimdi soruyorum sana
Adı sevdaysa bu cehennemin
Sen yaktın da ben yanmadım mı?
Biliyorsun
Bütün acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı
Bütün korkularına'arka çıktım'olmadı
Dağlara merdiven dayadım olmadı
Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı
Sevdim olmadı -yandım olmadı-taptım olmadı
Benden artık pes
Bu aşkın biletini istediğin gibi kes
Nasılsa gidiyorsun
Biliyorum git...
Ama ardında
Ağlayan bir çift göz
Paramparça bir yürek
Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan
Çek silahını-daya sırtıma
Titrersem namerdim...
Sen vurdun da ben ölmedim mi?
featherAhmet Selçuk İLKAN
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #940
arwen - avatarı
Ziyaretçi
............................................. bu sanadır aşka inanan küçük kız çocuğu

bana aşk yakışır mı hiç

içinizden birine aşığım desem
ve ben aşka inanmıyorum desem
hangisine inanmak istersiniz

bana inanın
şiirlerimi bir kenara bırakın

ben aşık veysel gibiyim
aşkı tanıdım
onu yazıyorum
aşık olmadan
o'da kör olmadan gördüğü
kuşları böcekleri