Ziyaretçi
Özlem -1- [Arşiv] - Sayfa 73O günlerde Ben imkansızlıklara dudak bükerdim Sense halime gülerdin. Olsun! O günlerde ben Biraz mutlu biraz umutlu Biraz da içliydim Doğrusu en çok da umarsız olan tawrından, sorumsuz aşkından dertliydim. Seni sensiz yaşamakmış kaderim yokluklarında bana sadık olan sensizliğinle beraber. O imkansıza takıldın da sen we belki de bu yüzden. Aşk gelip bizi sarsınca yüreklerimizden; Ben ağlarken gözlerim gülerdi. Sen gülerken gözlerin görmezdi. Hayatımın wazgeçilmezi Sen benim wazgeçilmezimsin. Sensiz tadı yok buraların biliyor musun Sensiz, hiç bişey oluyor sanki özünde her şey olanlar Sensizlik hiçsizlik hiçsizlik de sensizlik oluyor bende. Sensiz, sensiz yorgunum bıkkınım biliyor musun. Sensiz, sessiz kalıyorum çoğu zaman. Senin yokluklarında ben dewam edeceğim awazım çıktığı kadar susmaya seni. Bilenler bilir Çok sevmiştik biz Çokkk! Ben gönlümden Sen dilinden. Şimdi söyle bana! geriye ne kaldı? Ama ben bunların hepsini sewdim. Şaşacak bir şey yok ki! Bu günlerde canım çok sıkılıyor, bu günlerde üşüdüğümü daha iyi anlıyorum, bu günlerde kalbimin ağırlığını hissediyorum yoruldum. Hayatın en anlamlı noktasında anlamsızlıkların ortasında, sabahalara uykusuz bağlanıp rüyalarda sewgiliye hasret kalmak, oturup ağlamak geçiyor içimden bunu bile başaramıyorum.Beni düşünceler çokkk uzaklara sawuruyor, hüzün rüzgarlarıda kendimi kaybediyorum. Bir duygu seli yüreğimde sana duyduğum, aşkı hasreti en çokda o yeşil gözlerini. Sen sawurdun beni rüzgarlara, hasretlere, özlemlere. Kalplerde heyecan, Bakışlarda korku we heyecan. Birbirimize sezdirmemek için çırpınışlarımız, karşılıklı inatlaşmalarımız,
Gözlerim gözlerinin yeşiline değdiği an. Aşk birlikte yaşanırken güzel sözüne inat seni sensiz yaşamakta güzel. Ben seni yüreğime kazıdım. Gökyüzündeki yıldızım yeryüzündeki Güneşim, tüm zorlukları başarma sebebim.Ben sende hiç bitmiyecek Sewgiyim, tutkuyum, özlemim, Bir bebeğin teni kadar temiz, bebeğin gülüşü kadar içten, bebeğin sawunamasızlığı kadar aciz, bir bebeğin bakışları kadar masum, Güneşin doğuşu kadar sabit, Gecenin rengi kadar siyah we etkileyici,
Yaşam kadar zorum; yaşarken zor fakat düşününce heyecan weren. Sen bende benim sewdasım, yaşama sewincimsin, tutkusun bende. Bana sorsalar hayatının en anlamı nedir diye hiç düşünmeden sen derim. Sen benim hayatımın anlamı we wazgeçilmezimsin. Peki ya ben sende????
| 18 Temmuz 2016 / Daisy-BT Edebiyat |
| 7 Mayıs 2008 / estudiantes Spor tr |
| 11 Aralık 2015 / asla_asla_deme X-Sözlük |
| 16 Şubat 2015 / Jumong Basın/Magazin tr |
| Kapat Saat: 21:58 Hoş Geldiniz Ziyaretçi