Arama

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler - Sayfa 13

Güncelleme: 15 Mayıs 2019 Gösterim: 199.640 Cevap: 220
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
2 Kasım 2010       Mesaj #121
Avatarı yok
Yasaklı
Menajerlik efsanesi Football Manager'ın 2011 sürümünün oynanabilir demosu hazır!

Sponsorlu Bağlantılar
Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler
İndirip deneyin

Piyasaya 5 Kasım'da çıkması beklenen Football Manager 2011'in oynanabilir demosu yayınlandı.
Oyunun demosunu iki farklı sürüm olarak indirmek mümkün. Vanilla sürümünde İngiliz ve İskoç ligleri mevcut. Strawberry sürümü ise daha zengin. Dünyanın en büyük ligleri için başlangıç bölümleri var. Farklı ülkelerin takımlarını denemek mümkün. Oyun bu sürüm ile İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Danca, İsveççe, Norveççe, Çekçe ve Lehçe destekliyor. İçerdiği ligler ise: İngiltere, İskoçya, Fransa, İspanya, Portekiz, İtalya, Norveç, Danimarka, İsveç, Brezilya, Arjantin, Şili oluyor.

Bu demo sürümdeki kayıt dosyalarını oyunu satın aldığınızda yükleyerek oynamaya kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Download:Football Manager 2011 Demo






Kaynak:Chip online(31 Ekim 2010,15:30)
lecq - avatarı
lecq
Ziyaretçi
2 Kasım 2010       Mesaj #122
lecq - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
brecher - avatarı
brecher
Ziyaretçi
12 Kasım 2010       Mesaj #123
brecher - avatarı
Ziyaretçi
Bu ay 3 yaşına basıyo bu dergi, 200sayfalık özel sayı çıkarıyolar. herkeze tawsiye edeerim çok güzel bi sayı olmş,okuoku bitmiyoMsn Grin siz nasıl buluyorsunuz, oyungezer okuyan varmı???
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
18 Aralık 2010       Mesaj #124
Avatarı yok
Yasaklı
Devasa online rol yapma oyunu World of Warcraft'in son genişleme paketi ilk 24 saat içinde 3.3 milyon satarak yapımcısını sevindirdi


Online rol yapma oyunu World of Warcraft'in üçüncü genişleme paketi olan Cataclysm, ilk 24 saat içinde 3.3 milyondan fazla satarak tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu ünvanını kazandı. Önceki rekor 2.8 milyon kopya ile, 2008 Kasım ayında piyasaya sürülen ikinci World of Warcraft genişleme paketi olan Wrath of the Lich King’e aitti.

World of Warcraft: Cataclysm 7 Aralık’ta ABD, Kanada, Meksika, Arjantin, Şili, Avrupa, Rusya, Güneydoğu Asya, Avustralya ve Yeni Zelanda’da eş zamanlı olarak piyasaya sürülürken, Kore, Tayvan, Hong Kong ve Macau için ise 9 Aralık’ta satışa çıktı. Dünyanın dört bir yanında 10 binden fazla mağaza, oyunu ilk alanlardan olmak isteyen oyuncular için kapılarını gece yarısı açtı.

Ayrıca Blizzard'ın ABD, Kanada, Fransa, Almanya, Türkiye, Rusya, İsveç, Hollanda, İspanya, İngiltere ve Tayvan’daki perakende ortakları tarafından düzenlenen resmi açılış etkinliklerine yaklaşık 15 bin oyuncu katıldı.

Cataclysm’de Azeroth’u yıkımın eşiğine getirdiklerini ve sonucun şimdiye kadar yaptıkları en iyi genişleme paketi olduğunun altını çizen Blizzard Entertainment CEO ve kurucu ortağı Mike Morhaime, “Yeni ve eski tüm oyuncularımıza gösterdikleri inanılmaz ilgi ve destekten dolayı teşekkür etmek istiyoruz ve yeni içerik hakkındaki düşüncelerini öğrenmek için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

Cataclysm’in çıkışından önce World of Warcraft’in abone sayısı 12 milyonu aşmış ve dünyanın en popüler, abonelik bazlı MMORPG oyunu olduğunu bir kez daha kanıtlamıştı. Yeni genişleme paketi hakkında daha fazla bilgi resmi Cataclysm web sayfasında bulunabilir.



Kaynak:Ntvmsnbc(14 Aralık 2010 Salı/TSİ:15:54)
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
1 Ocak 2011       Mesaj #125
Avatarı yok
Yasaklı
2010'un En Korsan Oyunu: CoD: Black Ops!

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler
Korsan indirmelerde birinci

Call of Duty: Black Ops çıkalı iki ay olsa da, oyun bir çoklarının ulaşamadığı bir rekora imza attı ve 2010'da BitTorrent'te korsan olarak en fazla indirilen PC oyunu oldu. Oyun Xbox'da ise beşinci sırayı aldı.

TorrentFreak'a göre oyunun PC sürümü 4.270.000 gibi olağanüstü bir indirme rakamına ulaşırken, Xbox 360 sürümü 930.000 kez indirildi. Listeye göre indirmelerde Battlefield: Bad Company 2 ikinci, Mafia 2 üçüncü, Mass Effect 2 dördüncü ve Starcraft 2 beşinci oldu ve her biri 3 milyonun üzerinde indirildi.

Bu rekorunun yanında Black Ops, 24 saat içinde en çok fazla satış rekorunu da elinde tutuyor. Oyun, çıktığı 24 saat içinde 4.7 milyon kopya satan selefi Call of Duty: Modern Warfare 2'yi de 7 milyon satarak geride bırakmıştı.

İşte Tam Listeler...


Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler
Üstteki liste PS3, ortadaki liste Wii ve alttaki liste Xbox 360 oyunlarını göstermektedir...



Kaynak:Chip online(31 Aralık 2010, 11:15)
brk_bnl - avatarı
brk_bnl
Ziyaretçi
9 Şubat 2011       Mesaj #126
brk_bnl - avatarı
Ziyaretçi
sims baslik copy
EA Sports'un oyunu olan The Sims şimdide karşımıza orta çağ oyunuyla geliyor. Bir de tanıtım videosu yayınlanan The Sims: Orta Çağ oyununun detayları haberimizde...

Çok uzun süreden beri bir ekol haline gelen The Sims oyunu farklı bir içeriğiyle oyunseverlerin kullanımına sunulacak. The Sims Medieval adıyla piyasaya sunulacak olan Electronic Arts'ın oyunu, bu oyunla orta çağ atmosferini kullanıcılarına farklı bir şekilde yansıtacak.
sims orta
PC ve Mac 'de oynanabilecek olan bu oyunda, kahramanlar orta çağ'a dönerek, yeni görevler üstlenip, krallık yaratacaklar. Ayrıca görevlerin hikaye yoluyla anlatımı, efsanevi kılıçların yapımı, krallığı cadılardan koruma gibi değişik şeyler de bu oyunda mümkün olacak. 31 Mayıs 2011 tarihinde piyasaya sunulacak olan The Sims Medieval'in tanıtım videosunu kaynaktan izleyebilirsiniz.

kaynak:The Sims Medieval ile orta çağ'a yolculuk! - BilisimLive.Comt
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011       Mesaj #127
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
PlayStation 4 çıkmayacak!
Sony, yeni PlayStation konsol çıkaracağı iddialarını yalanladı.

090819ps3ybmpwidec12562
Yaklaşık 5 yıldır piyasada bulunan Sony PlayStation 3 oyun konsolu bir süre daha yerini kimseye bırakmayacak. Firma, yeni nesil konsol çıkaracakları söylentisini yalanladı ve en az 5 yıl daha PS3 üzerinde geliştirme çalışmaları yapacaklarını duyurdu.

Sony Computer Entertainment Genel Müdürü Kazuo Hirai, “PS’e yeni özellikler ekleyerek ve performansını güçlendirerek yola devam edeceğiz. Adına ne denirse densin, yakın dönemde yeni nesil bir konsol modeli planlamıyoruz” dedi.


PlayStation 3 için en az 10 yıllık bir ömrü belirlediklerini söyleyen Hirai, 2006’da çıkan ürünün geliştirilerek en az 5 yıl daha lokomotif model olarak pazarlanacağını belirtti.

Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
27 Şubat 2011       Mesaj #128
Avatarı yok
Yasaklı
Dünyayı alt üst eden Crysis'in yeni oyunundan yepyeni haberler var!

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler
22 Mart tarihinde piyasada

İlk oynuyla Türk oyuncular başta olmak üzere, bütün dünyanın ilgisini üzerine çeken efsane yapım Crysis'nin yapımcısı Cevat Yerli, yeni oyunları hakkında ilgi çekecek bilgiler verdi.

Geçtiğimiz günlerde CVG'ye verdiği röportajda, yeni oyunlarında "Co-op" özelliğinin bulunmayacağını açık ve net bir şekilde dile getirdi. Yerli röportajına Crysis 2'nin barındıracağı diğer özelliklerden bahsederek oyunun genel yapısına da değinmiş oldu. "Yeni oyunumuzla birlikte, oyunculara sonu gelmez bir macera sunacağız. Yani bu oyunu oynacak oyuncuların, herhangi bir şekilde farklı bir oyun moduna ihtiyaçları dahi olmayacak." diyen Cevat Yerli, röportajina şu sözlerle devam etti; "Crytek olarak başka oyunları alaşağı etme peşinde değiliz. Aynı zaman da yeni bir Call of Duty ya da Halo da üretmeyeceğiz. Bizim amacımız, Crysis 2'yi oynayan oyuncuların, hayatlarında oynadıkları en vurucu FPS'yi deneyim etmelerini sağlamak."

Konuşmasının genelinde oyun severleri bilgisayarlarının başında daha önce görmedikleri şekilde bir kurguyla karşılaştırmaya hazırlandıklarına da ayrıca değinen yapımcı, pek tabii listelerde birinci sırada olmak istiyor. Crysis 2'yse, 22 Mart tarihinde, Xbox 360, PS3 ve PC platformları için raflardaki yerini alacak.


Kaynak:Chip online(26 Şubat 2011, 15:00)
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011       Mesaj #129
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
TTNet dijital oyun pazarında iddialı
Yeni oyun platformu Playstore’la oyunlara, dünya ile aynı anda ulaşılacak.

110318ttnetoyunwidec154
Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketlerinden TTNet, dijital oyun konusundaki yatırımlarına devam ediyor. Firma, oyun tutkunlarının buluşma noktası haline geleceğine inandığı yeni oyun platformu Playstore’u, Türkiyeli oyunseverlerin hizmetine sundu.

Playstore’un açılışı, popüler oyun Crysis’in devam niteliğindeki Crysis 2’nin Türkiye lansmanı ile birlikte gerçekleştirildi.


TTNet, Playstore’u Türkiye’nin en büyük dijital oyun mağazası haline getirmeyi hedefliyor. İletişim teknolojilerinin üç temel unsuru olan internet, televizyon ve telefonu sahiplenme stratejisi izleyen firma, pazar büyüklüğü olarak müzik ve sinema sektörünü geride bırakan oyun alanında da var olmaya çalışıyor.


Playstore’un detaylarının ve TTNet’in Türkiye oyun pazarındaki yeni hedeflerinin paylaşıldığı basın toplantısı, TTNet Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak ile Ürün Geliştirme Direktörü Gültekin Keskin’in ev sahipliğinde, Crytek Kurucu Ortakları Avni Yerli ve Faruk Yerli’nin katılımıyla Sapphire’de düzenlendi.


Toplantıda konuşan İlker Koçak, dijital eğlence sektörünün hızla büyüyen, dinamik bir sektör olduğunu, Price Water House Coopers’ın (PWC) araştırmasına göre tüm medya alanları içinde, “oyun”un en yüksek artış gösteren medya-eğlence alanı haline geldiğini belirttti.


Dijital oyun pazarında, Türkiye’nin yasal olarak dijital oyun indirme imkanı sunan en büyük resmi platformu olma hedefiyle harekete geçmiş olduklarını açıklayan Koçak, Türkiye’de PC oyunlarının dijital dağıtımına en önemli yatırımı yapan teknoloji şirketlerinden biri durumunda olduklarını ifade etti. Koçak; “Dijital oyun konusunda dünya yüksek bir ivme içinde ve dijital yolla ulaştırılan oyun sayıları çok yüksek değerlere gelmiş durumda. 2015 yılında 1 milyara yakın oyunun dijital yollarla dağıtılacağı öngörülüyor. Türkiye’deki oyun pazarının ise mevcut potansiyel göz önüne alınarak; önümüzdeki yıllarda dünya oyun pazarındaki öneminin artacağını söyleyebiliriz” dedi.


DÜNYA İLE AYNI ANDA

Yeni oyun platformu Playstore hakkında bilgi veren TTNet Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, şunları söyledi:

“Playstore platformu ile genellikle yaşları 12 – 35 arasında değişen, çoğunluğu erkeklerden oluşan, teknolojiyi ve her türlü gelişmeyi çok yakından takip eden oyuncu kitlesine ulaşmayı hedefliyoruz. Hizmete sunduğumuz Playstore ile Türk oyunseverler, yeni çıkan oyunlara dünya ile aynı anda ulaşacak, dünya çapında kabul görmüş dijital indirme teknolojisiyle indirip oynayabilecekler. Üstelik oyunlara en avantajlı fiyatlar ve farklı ödeme kanallarını kullanarak sahip olabilecekler. Playstore, Türkiye’nin en büyük oyun mağazası olacak. Dünyadaki dev oyun şirketlerinin tümü ile görüşmelerimiz sürüyor. Hedefimiz, hangi yayıncının olursa olsun, güncel olarak dünyada bulunabilecek tüm oyun içeriğinin bulunabileceği bir platform oluşturmak. Hedefimiz 2011 sonuna kadar oyunculara yüzlerce oyunluk dev bir katalog sunmak”.


Crytek Kurucu Ortağı Avni Yerli de Crytek’in TTNet ile işbirliğinin Crysis 2 ile başladığını belirterek “Bu tür işbirlikleri Türk oyun sektörünün gelişmesi açısından büyük önem arz ediyor. Crytek olarak bizim de bu sürece katkıda bulunuyor olmamız gurur verici. Önümüzdeki dönemde TTNet ile işbirliğimiz artarak devam edecek” dedi.
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
9 Nisan 2011       Mesaj #130
Avatarı yok
Yasaklı
Dev Yarış Oyunu 'PG' Olarak Sınıflandırıldı!


Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler
Henüz resmi olarak duyurulmadı ama "ebeveyn gözetiminde oynanabilir" damgasını yedi bile...

Electronic Arts'ın merakla beklenen yarış oyunu Burnout Crash, henüz resmi olarak duyurulmadı ancak Avustralya Sınıflandırma Kurulu tarafından PG olarak sınıflandırıldı.

'Ebeveyn gözetiminde' oynanmasına karar verilen çok platformlu oyunun bu sınıflandırmayı alma nedeni, oyunda "olacağı düşünülen" 'orta seviye' şiddet. Böylece oyun, henüz resmi olarak duyurulmadan "ebeveyn gözetiminde oynanabilir" damgasını yiyen ilk oyun olarak da tarihe geçti...

Bazı oyun sitelerinde ve bir EA mühendisinin sosyal ağ profilinde yer alan bilgilere göre oyun en az PS3 ve Xbox 360 için çıkacak.


Kaynak:Chip online(08 Nİsan 2011,18:45)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

7 Ekim 2016 / Efulim Telefon
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar