Arama

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler - Sayfa 12

Güncelleme: 15 Mayıs 2019 Gösterim: 199.665 Cevap: 220
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
16 Eylül 2010       Mesaj #111
Avatarı yok
Yasaklı
Grand Theft Auto Serisi

Sponsorlu Bağlantılar
Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler
Tüm eklentileriyle gelecek

İlk oyunuyla piyasaya farklı bir soluk getiren,PC ve konsolları kasıp kavuran Grand Theft Auto serisi, artık Mac kullanıcıların da cihazlarına konuk olmaya hazırlanıyor.

Özellikle yıllar içerisinde kendisini inanılmaz geliştiren ve oyun severlerin gönlüne taht kuran GTA, oyun deneyimini en üst düzeye taşıyan serisi; Grand Theft Auto III ile Mac kullanıcılarını mutlu edecek. Başta oyunun orjinali olmak üzere; GTA: Vice City ve GTA: San Adreas eklentileri de Mac kullanıcılarının kullanımına sunulacak.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde GTA: Chinatown Wars HD isimli oyun iPad için piyasaya sürüldü. iPad kullanıcılarına 50 farklı oyun bölümü ve ayrıca dokunmatik ekran sayesinde farklı bir kontol deneyimi yaşatan oyun, şimdiden oyun severlerin dikkatini çekmiş durumda.

Chinatown oynarken iTunes'da bulunan soundtrack listemizden de yararlanabiliyor olmamız da cabası.







Kaynak:Chip online(14 Eylül 2010,10:30)
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
19 Eylül 2010       Mesaj #112
Avatarı yok
Yasaklı
FIFA 11 Demo Hazır; İndirin!

Sponsorlu Bağlantılar
Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler
PES 2011'den sonra FIFA 11'in demo'su da yayınlandı

Konami'nin PES 2011'in demo'sunu yayınladığı, haberinin üzerinden daha 24 saat bile geçmeden, bu kez da EA Sports, FIFA 11'in demo'sunu indirilmeye sundu.

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirebileceğiniz demo'da 3 dakikalık devreler halinde bir dostluk maçı yapabiliyorsunuz. Seçebileceğiniz takımlar ise Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen ve Olympique Lyonnais şeklinde belirlenmiş.

1.17 GB boyutundaki kurulum dosyasını indirin ve FIFA 11'in sunduklarını kendiniz görün. Bakalım PES 2011 mi, yoksa FIFA 11 mi sizin oyununuz?

Download:FIFA 11 Demo








Kaynak:Chip online(16 Eylül 2010,10:30)
Erdy|| - avatarı
Erdy||
Ziyaretçi
21 Eylül 2010       Mesaj #113
Erdy|| - avatarı
Ziyaretçi
kesinlkle harika bir oyun
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
27 Eylül 2010       Mesaj #114
Avatarı yok
Yasaklı
AMD'nin attığı son adım tüm oyuncuları yakından ilgilendiriyor: İşte oyun devi ve AMD'den bir ilk...

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler
Güncellemeler elinizin altında

Herhalde Steam kullanmayan oyuncu kalmamıştır. Steam öyle büyük bir iş başardı ki bütün oyun severleri o ya da bu şekilde bir bayrak altında toplayabildi. Şimdi sıra bu cevheri kullanmaya geldi.

AMD geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Valve ile bir anlaşma yaptıklarını ve bundan sonra çıkacak olan ATI Catalyst grafik sürücülerini Steam üzerinden kullanıcılara sunacaklarını belirtti. Yani bir Steam kullanıcısıysanız, yeni güncellemeler otomatik olarak önünüzde belirecek.

Valve'nin iş geliştirme müdür Jason Holtman; "Valve olarak, AMD ile birlikte böyle bir projede yer almaktan çok mutluyuz. Gerçekleştirdiğimiz bu yeni projeyse uzun araştırmalar sonucunda ortaya çıktı. PC oyuncularının en çok istedikleri işlemlerden bir tanesinin herhangi bir sürücü güncellemesinin otomatik olarak yapılmasıdır. Bu güncellemeler arasındaysa ekran kartları ilk sırada yer alıyor." dedi.

Steam ilk defa kendi üzerinden sürücü dağıtımı işine giriyor. Eğer bu proje başarılı olursa, diğer firma ve geliştiriciler de Steam ile birlikte çalışmaya can atacaklardır. Ne de olsa Steam oyunculara ulaşmanın en hızlı yolu.







Kaynak:Chip online(21 Eylül 2010,17:30)
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
27 Eylül 2010       Mesaj #115
Avatarı yok
Yasaklı
Bugüne dek pek çok farklı oyundan bahsedildi ama böylesi daha önce hiç görülmedi...

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler
Pop'un efsanesi bilgisayarlara geliyor

Online oyun denilince aklınıza hangi oyunlar geliyor? WoW, Ragnarok, Ultima Online... Peki ya Michael Jackson'ın da online bir oyunu yapılıyor olsaydı ne yapardınız?

The Ultimate Michael Jackson Online Game adı altında piyasaya çıkacak olan oyunda, pop efsanesi olan Jackson'un hayatında olanları ve çevresindeki etkileşimlerini yaşatmayı planlamış yapımcı firma. Tıpkı diğer MMO oyunlarda olduğu gibi, Planet Michael'da da birçok farklı görev ve düşmanlarınız mevcut olacak. Fakat rakiplerinize ok atmak ya da üzerlerine ateş topları yağdırmak yerine dans edeceksiniz.

Yapımcı Josh Gordon; "Geliştirmeye çalıştığımız oyun şüphesiz üzerinde bolca dalga geçilebilecek bir proje. Fakat Jackson çok büyük bir isim ve sonu gelmez bir efsane. Biz her ne yaparsak yapalım sadece onu sevenlerin bu projeye dahil olmaları bile çok yüksek sayıda bir oyuncu kitlemiz olmasına yetecektir." dedi.

Oyunun aylık ücretli mi olacağı yoksa farklı bir ödeme sistemiyle mi çalışacağı henüz kesinliğe kavuşmuş durumda değil. Ayrıca oyunun çıkış tarihine de henüz değinilmedi. Şimdilik beklemeye devam edeceğiz.







Kaynak:Chip online(23 Eylül 2010,17:30)
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
7 Ekim 2010       Mesaj #116
Avatarı yok
Yasaklı
Oyun da Olsa 'Taliban Olmak' Yasak!

101004mohtalibangirishl
Yakında piyasaya çıkacak yeni Medal of Honor'daki Taliban savaşçısı rol opsiyonu şiddetli tepkiler üzerine iptal edildi

Dünyanın en büyük oyun üreticilerinden Electronic Arts firması, son derece popüler olan Medal of Honor oyununun yakında piyasaya sürülecek yeni sürümünden ‘Taliban savaşçısı’ rolünü çıkardı.

Çok oyunculu oyunda ABD ve NATO askerlerine karşı savaşan ve onları ‘öldüren’ taraf rolünü üstlenmek artık imkansız. Firma, gelen yoğun tepkiler üzerine oyundaki ‘Taliban’ rol seçeneğini kaldırdı.

Birinci şahıs savaş oyunu Medal of Honor’da oyuncular, farklı tarafları seçerek birbirleriyle ‘savaşıyor’. Son sürümse Afganistan’da geçiyor.

Oyunun tarafları arasında Taliban’ın olması, özellikle Afganistan’da görev yapan NATO asker ailelerinin ve taraf olan hükümetlerin şiddetli tepkisini çekiyordu. İngiliz Savunma Bakanı Liam Fox, geçen ay oyunu ‘iğrenç’ olarak nitelendirip yasaklanması için girişimde bulunacağını bildirmişti. Fox, “Taliban’a karşı savaşırken yakınlarını kaybeden yüzlerce insana büyük bir saygısızlık; Tiksindim ve kızdım” demişti.

Oyunun sorumlu yapımcısı Greg Goodrich, ‘Afganistan’da büyük fedakarlık yapan askerlerin onuruna’ oyundan Taliban rol seçeneğini kaldırdıklarını açıkladı. Oyunda taraf değiştirerek karşı gruba geçenler artık ‘Taliban’ değil OPFOR (Opposition Force) seçeneğini kullanacak.

Medal of Honor’ın önceki sürümleri milyonlarca satmıştı. Firmadan yapılan açıklamada, 12 Ekim’de piyasaya çıkacak edisyon için şimdiden onbinlerce kişi ön sipariş yaptı.

101004mohtaliban2







Kaynak:Ntvmsnbc(04 Ekim 2010 Pazartesi/TSİ:13:22)
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
7 Ekim 2010       Mesaj #117
Avatarı yok
Yasaklı
3D Oyun Heyecanı, Black Ops

101006blackops3dwidec
Popüler savaş oyunu Call of Duty'nin Black Ops adlı yeni sürümü, üç boyutlu olarak da piyasaya sürülen ilk video oyunu olacak

Video oyunseverlerin merakla beklediği haber geldi. Video oyunlarda da kullanılması kaçınılmaz olan 3D teknolojisinin ilk örneği Call of Duty serisinden çıkacak.

Milyonlarca kişinin oynadığı Call of Duty serisinin yedinci oyunu Blacks Ops, 3 boyutlu olarak raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Çıkış tarihiyse 9 Kasım olarak açıklandı.

Oyunun 3 boyutlu versiyonu Xbox 360, PlayStation3 ve PC’lerle uyumlu formatlarda piyasaya sürülecek. Oyunun içeriği aynı. Ancak 3 boyutlu yeni versiyon oyunseverlere farklı bir deneyim vaadediyor.

Firma sözcüleri, grafikler 3 boyutlu olduğu için oyundaki her unsurun ‘tamamen gerçekmiş gibi’ hissedileceği iddiasında; “Ateş ederken yahut koridorda yürürken gerçekten oyunun içinde olduğunuzu düşüneceksiniz” diyorlar.






Kaynak:Ntvmsnbc(06 Ekim 2010 Çarşamba/TSİ:17:46)
morani36 - avatarı
morani36
Ziyaretçi
9 Ekim 2010       Mesaj #118
morani36 - avatarı
Ziyaretçi
pes 2011 kurulumu nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz lütfen
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
10 Ekim 2010       Mesaj #119
Avatarı yok
Yasaklı
Alıntı
morani36 adlı kullanıcıdan alıntı

pes 2011 kurulumu nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz lütfen


Yukarıdaki link FİFA 11 oyununa ait bir deneme
Pes 2011'e ait deneme(demo) oyununu, 1,3 Gb demo.exe kurulum dosyasını ise aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz(demo olduğu için oyunda fazla bir seçenek yok... ama oyuna türkçe yama desteği verilmiş)

Download: Pro Evolution Soccer 2011 Demo

Pro Evolution Soccer 2011'in(Pes 2011) Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:

*Windows XP SP3, Vista SP2, 7
*Intel Pentium IV 2.4GHz veya eşdeğeri işlemci
*1GB RAM
*DirectX 9.0c uyumlu video kartı. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 veya AMD ATI Radeon x1300 video kartı)

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

*Windows XP SP3, Vista SP2, 7
*Intel Core2 Duo 2.0GHz veya eşdeğeri işlemci
*2GB RAM
*DirectX 9.0c uyumlu video kartı. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 veya AMD ATI Radeon HD2600 veya daha gelişmiş)

Pes 2011 Türkçe Full Oyun Kurulumu;

Oyunu indirdikten sonra indirdiğiniz dosyaları rar dan çıkarın ,çıkan iso dosyasını deamon tools(cd yazma kalıplarını okuyabilen bir programdır) ile açıp kur seçeneğiyle direk kurulumu yapın Daha sonra yönergeleri takip ederek oyunu yükleyin oyun yüklendikten ve kurulum bittikten sonra oyundan çıkın Sonrasında pes 2011 in üzerine sağ tıklayıp açın içindeki crack klasörüne tıklayın Buradaki dosyaları kopyalayıp,oyunun kurulduğu klasörün içine bu dosyaları yapıştırın kurulum bu şekildedir
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
17 Ekim 2010       Mesaj #120
Avatarı yok
Yasaklı
Medal of Honor Satışa Sunuldu

101015moh1widec
Taliban’ın ABD ve İngiliz askerlerine karşı eylemlerinin canlandırıldığı Medal of Honor satışa sunuldu



Medal of Honor (MoH) video oyunu İngiltere Savunma Bakanı'nın oyunun yasaklanması yönündeki çağrılarına rağmen satışa çıktı.

Oyun 2002 yılında Afganistan’da isyancılarla savaşan, Özel Kuvvetler’e bağlı askerlerin kahramanlıklarını konu alıyor.

Ağustos ayında oyunu oynayanların Taliban askerleri olarak savaşabildikleri ortaya çıktıktan sonra, İngiltere Savunma Bakanı Dr. Liam Fox oyunun yasaklanması çağrısında bulunmuştu.

101015moh2

Geliştirici EA; oyunun gerçekçi olmayı amaçladığını söylemiş, ama sonradan oyunda Taliban’ın ismini “The Opposition” (Düşman Güçler) olarak değiştirmişti.

EA’nın uzun zamandır devam eden MoH oyun serisinin son halkası olan bu oyun, 2. Dünya Savaşı temasını bir kenara bırakarak Afganistan’da devam eden çatışmadaki modern muharebeyi canlandırmayı tercih etti.

Ama Afganistan’da savaşan 150 bin Amerikan, İngiliz ve Müttefik askeri varken, birçok kişi Taliban rolü üstlenebilmenin çizgiyi aştığı düşüncesine kapıldı.

Dr. Fox oyunu “İngilizliğe yakışmayan” bir oyun olarak niteledi ve “Birilerinin Taliban’ın İngiliz askerlerine karşı eylemlerinin canlandırılmasının kabul edilebilir olabileceğini düşünmesi şoke edici” dedi.

Kanada ve Danimarka Savunma Bakanları da oyunu eleştirdi.

EA birkaç hafta boyunca eleştirilere göğüs gerdi, ama Ekim ayının başında baskılara dayanamayarak “Taliban” terimini çok oyunculu kısımdan çıkardı.

Bu değişikliğe rağmen oyun hala askeri üslerde yasaklı, ama askerler oyunu başka yerlerden alıp üslerde oynayabiliyorlar.







Kaynak:Ntvmsnbc(15 Ekim 2010 Cuma/TSİ:11:31)

Benzer Konular

7 Ekim 2016 / Efulim Telefon
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar