Arama

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler - Sayfa 22

Güncelleme: 15 Mayıs 2019 Gösterim: 199.619 Cevap: 220
gragold - avatarı
gragold
Ziyaretçi
11 Kasım 2015       Mesaj #211
gragold - avatarı
Ziyaretçi
Devilian'ın kapalı beta etkinliği başlıyor. 12 Kasım'da Devilian'ın Speak of the Devil etkinliği oyuncularla buluşuyor.

Sponsorlu Bağlantılar
16 Kasım tarihine kadar devam edecek kapalı beta etkinliği, Fransa ve Almanya sunucularında da oyunun yerini alacağını vurgulamış oluyor.

Trion Worlds tarafından yayıncılığı üstlenilmiş olan Devilian, RIFT, Defiance, Troveve ArcheAge gibi oyuncuların kalbine taht kurabilecek mi dersiniz?

Deviliab RPG ve MMO mekanikleri birleştirilerek geliştirilmiş bir oyun olmasının yanında oyuncuların Aelkenia koruyucuları rolünde olacaklarını söyleyelim.

Oyunda yarı şeytan türündeki kahramanlar olacaksınız ve kaybettiğiniz Tanrı sonrasında dünyanızı savaşarak kazanmaya çalışacaksınız.

Oyunda diğer MMORPG'lerde olduğu gibi görevlerinizi yerine getirecek, ticaret yapacak, bineklere ve petlere sahip olacak, zindanlarda savaşacak, kendi klanınızı kuracaksınız.
Son düzenleyen Safi; 23 Kasım 2018 13:34
osmanpodol - avatarı
osmanpodol
Ziyaretçi
24 Kasım 2015       Mesaj #212
osmanpodol - avatarı
Ziyaretçi
bf 980x320 980x320

Sponsorlu Bağlantılar
Herkese merhaba,
27 Kasım Saat 00:00'da Aral büyük indirim kampanyasına başlayacakmış.

Oyun sipariş etmek için bekleyenlere duyurulur.
serhat_11 - avatarı
serhat_11
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016       Mesaj #213
serhat_11 - avatarı
Kayıtlı Üye
5ee
GTA 6'nın ne zaman çıkacağı sıkı takipçilerinin en çok merak ettiği konuların arasına girdi bile.
GTA 6'nın çıkış zamanını tahmin etmek en zor şeylerden bir tanesi. Zira Rockstar Games hem oyunlarının konsol ve PC çıkış tarihleri arasına oldukça uzun bir vakit koyuyor, hem de oyunları çok defa erteliyor. Bu nedenle yapacağımız tahminlerin +/-1 sene hatta daha fazla oynaması çok muhtemel görünüyor.

GTA 6'dan önceki temel Grand Theft Auto oyunlarının çıkış tarihlerine göz attığımızda şöyle bir durum ortaya çıkıyor:

-GTA: 1997
-GTA2: 1999
-GTA3: 2001
-GTA 3 Vice City: 2002
-GTA San Andreas: 2004
-GTA 4: 2008
-GTA 5: 2013

GTA serisi ilk başlarda GTA 3 ile aynı oyun motorunu kullanan Vice City'nin 1 yıllık farkı haricinde 2 senede bir çıkıyormuş. Fakat San Andreas sonrasında bu fark önce 4 yıla, GTA 5 ile 5 yıla çıkmıştı.

Tabii ki serinin her sürümünde oyunun çok daha detaylı ve geniş bir hale gelmesi nedeniyle yapım sürelerinin uzadığı aşikar. Ayrıca gelişen teknik ve donanım altyapısı firmaların hazırlık sürecini zorlaştırıyor ve geçmişe göre daha fazla konsolun piyasada olması da optimizasyon süreçleri sebebiyle oyunun çıkışını geciktiriyor.

Bir sonraki GTA oyununun GTA 5'te olduğu gibi 5 seneden aşağı çıkmayacağını elimizdeki verilere bakarak söyleyebiliriz. Bu konudaki görüşler ara bir Vice City benzeri sürüm çıkmadıkça aradaki farkın 6 sene civarında olacağı yönünde. Dolayısıyla GTA 6'nın 2019-2020 senelerinde bizlerle birlikte olması çok muhtemel.

Elbette Rockstar'ın GTA 5 satışlarının durumuna göre bu süre biraz daha ileri ve geriye doğru gidebilir. Satışı devam eden ve kar getiren bir oyunun bir an önce eski bir oyun haline gelmesini pek isteyeceklerini düşünmüyorum. Anlaşılan o ki oldukça bir süre daha GTA 6'yı beklememiz ve bu esnada GTA 5 oynamaya devam etmemiz gerekecek.

Peki mapı nasıl görünecek ?
gta vi  all cities map idea by saifbeatsart d9oijzu

GTA 6 Haritası Dudak Uçuklatıyor!
2013'te satışa sunulan ve devasa haritasıyla oyunculara eşsiz bir açık dünya deneyimi sunan GTA 5'in devam oyunu GTA 6'nın haritası dudak uçuklatıyor.

2013 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulan GTA 5, devasa haritasıyla açık dünya oyunlarına yeni bir boyut kazandırmıştı.

Oyunculara eşsiz bir açık dünya deneyimi sunan Rockstar bir sonraki GTA oyunuyla limitleri sonuna kadar zorlamayı hedefliyor.

GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 hakkında ortaya çıkan son söylemlere göre, oyunun haritası bütün Amerika'yı kapsayacak kadar büyük olacakmış. Bu haritada bazı şehirler oyuna birebir aktarılırken, bazılarında ise kısmı alanlar birebir aktarılarak, burada geçen görevleri yapmamız sağlanacakmış.

Aynı serinin diğer oyunlarında olduğu gibi GTA 6'da da şehir isimleri GTA dünyasına özel olacak. (Los Santos, Vice City, Liberty City vs.)
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak KoymuşIar.
serhat_11 - avatarı
serhat_11
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016       Mesaj #214
serhat_11 - avatarı
Kayıtlı Üye
Outlast 2, Red Barrels isimli bağımsız bir stüdyonun 2013 senesinde ilk olarak PC platformuna çıkardığı korku oyunu Outlast'ın devam oyunudur.

Outlast 2'de ilk oyundan farklı olarak yer, mekan, karakterler ve elbette olaylarında tamamen değişiklik göstereceği biliniyor.

İlk oyunu ile kabusumuz olan Outlast, bir nevi tamamlayıcı rolünde olan Outlast: Whistleblower ile bu kabusu devam ettirmişti.

Görünen o ki Red Barrels stüdyosuna bu yetmemiş. Öyle ki, Outlast 2 geçtiğimiz yılın son çeyreğinde duyuruldu. Tabi ki korku oyunu severler olarak bu habere oldukça sevinmiştik.
Son düzenleyen _Yağmur_; 29 Ağustos 2016 12:08
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak KoymuşIar.
serhat_11 - avatarı
serhat_11
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016       Mesaj #215
serhat_11 - avatarı
Kayıtlı Üye
Outlast ile dünya çapında büyük bir etki yaratan Red Barrels Studio, bizleri daha da ürkütmek için Outlast 2 ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında yapılan duyurusunda gördüğümüz tanıtım fragmanı ve yakın bir zamanda yayınlanmış olan oynanış videoları da geliştirici stüdyonun ne kadar iddialı bir projeyle karşımıza çıkacağının bir göstergesi olmuştu. Ne var ki, Outlast 2 için birazcık daha beklememiz gerekecek.

Aynı ilk oyun gibi Unreal Engine 3 motoru ile geliştirilmekte olan Outlast 2, her ne kadar ilk oyun ile aynı konseptte hazırlanıyor olsa da, bizlere farklı bir dünyadaki farklı bir karakterin hikayesini anlatacak. PC (Windows, OS X ve Linux), PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilmesine devam edilen oyunun bu yılın son çeyreğinde çıkması bekleniyordu. Bekleniyordu diyoruz; çünkü, resmi Outlast Facebook sayfası üzerinden yapılan bir durum güncellemesi ile Outlast 2 oyununun 2017 yılının ilk çeyreğine ertelendiği duyuruldu.

Red Barrels Studio tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, hayranların her türlü geri dönüşlerinin dikkate alındığını belirten stüdyo, olabilecek en iyi korku oyunu deneyiminin sunabilmesi için böyle bir erteleme kararının alındığını dile getirdi. Umuyoruz ki bu Outlast 2 için ilk ve son erteleme haberi olur; çünkü, böylesine kaliteli bir yapım için daha fazla beklemeyi istemiyoruz.
Son düzenleyen _Yağmur_; 29 Ağustos 2016 12:15
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak KoymuşIar.
serhat_11 - avatarı
serhat_11
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016       Mesaj #216
serhat_11 - avatarı
Kayıtlı Üye
Resident Evil 7nin Hikaye Detaylar Ortaya yOkt
Hiç şüphesiz ki Resident Evil 7 çoğu Resident Evil hayranı tarafından pek de sevilmiş gibi görünmüyor. Bunun en büyük iki nedeninden birisi, FPS kamera açısı. Diğer neden ise serinin sembolikleşmiş karakterlerinin yeni oyunda olmayacak olması Ancak yine de Capcom oyuncuların ilgisini çekmeye çalışıyor. Bunu da yavaşça attığı adımlar eşliğinde yapıyor. Bu bağlamda, ilk olarak Resident Evil Ambassadors programı kapsamında, serinin özünde yer alan yeşil bitkilerin Resident Evil 7 ile birlikte seriye geri döneceğini öğrenmiştik. Bir diğer müjdeli haber ise, oyunda Outlast ve Amnesia oyunlarında olduğu gibi sadece kaçmayacağımızın, aynı zamanda da silah kullanabilecek oluşumuzun Masachika Kawata tarafından açıklanması olmuştu. Ancak dahası da geliyor.

Bugün Amerikan sınıflandırma kuruluşu ESRB tarafından Resident Evil 7 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bunlardan en önemlisi, oyunun hikayesi oldu. Bu zamana kadar her daim karanlıkta kalmış olan hikaye detayları kısmen de olsa gün yüzüne çıktı. Buna göre, oyunda yöneteceğimiz karakterimizin adı Ethan. Bu isim size tanıdık geldi mi? Yok, Heavy Rain değil. Şöyle diyelim... Resident Evil 7: Biohazard oyununun GamesCom 2016 fuarında yayınlanan videosunda, demosundan farklı olarak ismi belli olmayan kadın bir karakterin gözünden bir oynanış fragmanı izlemiştik. Bu fragmandaki kadın karakter 'Ethan' ismini telaffuz ediyordu. Böylece, farkında olmadan oyundaki ana karakterimizin adını öğrenmiş olduk. Peki hadise nedir? ESRB tarafından açığa çıkartılan hikaye detaylarına bakacak olursak, Ethan karakterinin rolünü alarak terk edilmiş bir konakta eşimizi arayacağız. Ne yazık ki hikaye detaylarıyla ilgili bundan başka bir şey yazılmış değil, ama en azından ana karakterimizin adını öğrenmiş olduk.

Resident Evil 7: Biohazard ile ilgili verilen diğer bir detay ise, Masachika Kawata tarafından da açık edildiği üzere silah kullanımıyla ilgiliydi... Oyun ile ilgili yayınlanmış olan son ekran görüntülerinde, bir kutu şarjör ile bir adet pompalı tüfek olan ekran görüntüsünü hatırlıyorsunuz, değil mi? Güzel... ESRB tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, oyunda kullanacağımız silahlar pompalı tüfeğin yanı sıra tabancalar, alev tabancaları, patlayıcılar ve zincirli testereler de olacak. Düşmanlarımız ise Resident Evil serisindeki sembolik düşmanlarımız olan mutasyona uğramış yaratıklar olacak.

Ne dersiniz? Resident Evil 7: Biohazard, uzun zamandır özlemini çektiğimiz Resident Evil oyununa yavaş yavaş dönüşüyor değil mi? Geriye serinin sembolik karakterleri ve TPS açısı kaldı. Onları da yerlerine koyduk mu, her şey tamam olacak.
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak KoymuşIar.
serhat_11 - avatarı
serhat_11
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016       Mesaj #217
serhat_11 - avatarı
Kayıtlı Üye
Forza Motorsport 6 Apexten Myjdeli Haberler Var
Geçtiğimiz senenin eylül ayında Xbox One kullanıcıları ile buluşan Forza Motorsport 6, free-to-play versiyonu ile yakında PC kullanıcıları ile buluşmaya hazırlanıyor. Turn 10 Studios tarafından geliştirilmesine devam edilen Forza Motorsport 6: Apex için bugün müjdeli haberler kuyruğa girdi.

Halihazırda PC kullanıcıları büyük bir sabırsızlıkla oyunun çıkışını bekliyorken Apex için hem sistem gereksinimleri hem de açık beta tarihi verildi.

Buna göre, Forza Motorsport 6: Apex için yapılacak olan açık beta testi 5 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak. Microsoft tarafından verilen bilgi doğrultusunda açık beta testinin oyunun final sürümüne büyük etkisi olacağını vurgularken, test sırasında direksiyon seti desteği, VSync özelliğini ve FPS sayacını kapatmak ile güncellemelerin yayınlanacağını oyunculara duyurdu.

Gelelim oyunun sistem gereksinimlerine; En Düşük, Tavsiye Edilen (1080p 60 FPS) ve İdeal (4K 60 FPS) olarak ayrılarak üç farklı kategoride karşımıza çıkan sistem gereksinimleri, görünüşe göre bilgisayarlarımızı epey zorlayacak. Quantum Break gibi Forza Motorsport 6: Apex oyununu oynayabilmek için mutlak suretle Windows 10 işletim sistemine ve DirectX 12 destekli bir ekran kartına ihtiyacınız olacak.

Liste şu şekilde;

En Düşük Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 (64-Bit)
İşlemci: Intel Core i3-4170 @ 3.7 GHz
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 740 veya Radeon R7 250X
Sabit Disk: 30 GB
Bellek: 8 GB
VRAM: 2 GB
DirectX: DirectX 12

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri (1080p 60 FPS)

İşletim Sistemi: Windows 10 (64-Bit)
İşlemci: Intel Core i7-3820 @ 3.6 GHz
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 970 veya Radeon R9 290X
Sabit Disk: 30 GB
Bellek: 12 GB
VRAM: 4 GB
DirectX: DirectX 12

İdeal Sistem Gereksinimleri (4K 60 FPS)

İşletim Sistemi: Windows 10 (64-Bit)
İşlemci: Intel Core i7-6700K @ 4 GHz
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 980ti veya Radeon Fury X
Sabit Disk: SSD + 30 GB
Bellek: 16 GB
VRAM: 6+ GB
DirectX: DirectX 12
Son düzenleyen Safi; 23 Kasım 2018 13:33
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak KoymuşIar.
serhat_11 - avatarı
serhat_11
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016       Mesaj #218
serhat_11 - avatarı
Kayıtlı Üye
FIFA 17 yin Oynanabilir Demo Geliyor
Geçtiğimiz hafta içinde Konami tarafından duyurulan PES 2017 demosu sonrasında, şimdi de sahneye EA Sports çıktı. Yapılan duyuru ile FIFA 17 için de herkese açık bir demonun yayınlanacağı onaylandı.

Şimdilik herhangi bir kesin gün ve platform belirtilmemesine rağmen, oynanabilir demonun Eylül ayının başlarında yayınlanacağı EA Sports tarafından duyuruldu. Bununla birlikte, PES 2017 demosunun aksine, FIFA 17 demosunun PC de dahil olmak üzere, oyunun çıkacağı bütün platformlar için yayınlanacağı söyleniyor.

Peki demoda bizi hangi takımlar ve stadyumlar bekleyecek? EA Sports tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, GamesCom 2016 fuarında yayınlanan demonun bire bir aynısı olacağı için, seçebileceğimiz takımlar, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Olympique Lion, Paris Saint-Germain, Seattle Sounders, UANL Tigres, FC Bayern Munich, Gamba Osaka, Inter Mailand ve Juventus olarak sıralanırlarken, stadyumlar ise Stamford Bridge, Suita City Football Stadium ve Centutylink Field şeklinde olacak.

Demonun kesin tarihinin belli olması ile birlikte içeriğine dair çok daha fazla bilgiye sahip olacağımızı tahmin ediyoruz.
Son düzenleyen Safi; 23 Kasım 2018 13:33
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak KoymuşIar.
serhat_11 - avatarı
serhat_11
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016       Mesaj #219
serhat_11 - avatarı
Kayıtlı Üye
Bilgisayarnz Mafia IIIy Kaldrabilecek Mi
Mafia serisinin yeni oyunu Mafia III, 7 Ekim 2016 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. Her ne kadar oyunun çıkışına beş aylık bir süre olsa da, 2K Games şu anda oyucular tarafından en çok merak edilen sorunun cevabını verdi. Öyle ki, Mafia III için sistem gereksinimleri belli oldu.

Son zamanlarda çıkan oyunların istedikleri uç boyutlardaki sistem gereksinimlerine bakacak olursak, Mafia III, bizi hem şaşırtacak hem de sevindirecek gibi görünüyor. 'En Düşük' ve 'Önerilen' olarak ikiye ayrılan sistem gereksinimlerinde, oyunun rahat rahat açılabileceği en düşük sistem için bellek ihtiyacı 4 GB ve işlemci olarak da Intel Core 2 Duo E6850 belirlenmişken, Mafia III oyununun ayarlarını sonuna kadar açabilmeniz için de 8 GB bellek ve Intel Core i5-660 işlemciye ihtiyacınız olacak.

Listenin tamamına aşağıdan bakabilirsiniz.

***

En Düşük Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP / Vista (SP2) / 7
İşlemci (Intel): Intel Core 2 Duo E6850 3.0 GHz
İşlemci (AMD): AMD Athlon II X3 455
Bellek: 4 GB
Sabit Disk: 35 GB
Ekran Kartı (NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 650 1GB
Ekran Kartı (AMD): AMD Radeon HD 6750
DirectX: DirectX 11.0

***

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
İşlemci (Intel): Intel Core i5-660 3.33 GHz
İşlemci (AMD): AMD Athlon X4 730
Bellek: 8 GB
Sabit Disk: 35 GB
Ekran Kartı (NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
Ekran Kartı (AMD): Radeon R9 280
DirectX: DirectX 11.0
Son düzenleyen Safi; 23 Kasım 2018 13:33
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak KoymuşIar.
mr3450 - avatarı
mr3450
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2019       Mesaj #220
mr3450 - avatarı
Kayıtlı Üye
Crysis nin tüm serisini öneririm cidden çok güzel
Crys oyun ekran resim 1 300x168

Benzer Konular

7 Ekim 2016 / Efulim Telefon
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar