Ziyaretçi
Burun piercingi yani hızma nasıl yaptırılır? - Sayfa 3
:
S: bn bugun deLdrdim yhaa enfeksiyon kaptıgında nasıl müdahale edcezzz
yanı kısacası burun deldirdkten sonra neler yapacagımzıı yazarmısın ?
enfksyn da kapmadı..ertesi sabah kalktım..yarısına kadar çkarp bephanten sürüp tekrar takıodum ki birden hepsi çıktı.. tkrar takmak istedim.. takamadım tansiyonm düştü birden bayıldım..uyandıımda annem ağlıodu başmda kolnyalar sürüolrdı
hızmayı takabildm mi dedm.. baktm yanmda bnmlebirlkte yerde yatıo hızma da
snra ağlamaya basladım..çnkü eer kpanırsa annem birdaha izn vermicekti..takmaya çalştım olmadı acıodu..eczaneye gittk. sprey sıktı gözüme girmesn die göznü kapa dedi spreyi sıkarken.. o srada kuzenim almş hzmayı takmş.. sprey o kadr muhtesem bisi ki bi gram acı hssetmedm.. snra bana uyustrucu bi krem verdi her ihtimale karşı.. o sprey kadr işime yaramasa da işinize yarayabilr..eczaneye sölerseniz verir zaten. neyse snra işte tktım sürekli merhem sürdm suan çok rhatm ve memnunum.. yannz sakın hızmayı ilk zamanar çıkarmayn..htta ilk 3 ay çok fzla çıkarmamaya özen gösterin..okul konusunda ise;çok katı bi lisede okuorm..lise 3 öğrencisiym ve liseye basladıımdan beri hızmayı okulda idare ediorm.. minik bi hızmam var..kızan hocalar kızmayan,görmeyen hocalar var..1-2 derste çıkarıorm..onn dsnda tüm gün takılı hiç srn olmuo.. banyoya bile onla giriorm seviorm onu
9. snfta korkuodum ters takıodm hızmayı kısa ve ucu toplu hızmalar vardı onlar okulda çok işe yarıo aklnzda olsun hiç görnmüo.. umarm sorularnza cvp vardır yasadıım olayda
bir de benm annem böle şelere karşıdır.. ama her gün kuzenmle çıtlattık..zamanla insan etkilenio kbl edio
siz güvenilr biyere gidin adam gibi deldrn burnunuzu.bir de tabancanın zarar verdiğini duydum..özel iğneler var onlarla deldrin..
arkadaşımın burnunuda el ile deldirdik oda gayet ii görünüyo 1 ay olduu hiç bi iltahap felnda yok.. we deldirdiğim yer ise bi bazardı takı küpe satan bi abiye deldirmiştim 
yiende iltahap kapacak die korkuyorsanız hastaneye gidin steril bi şekilde doktorlarda delebilir..
| 29 Eylül 2013 / Misafir Soru-Cevap |
| 26 Ocak 2016 / Misafir Tıp Bilimleri |
| 15 Şubat 2012 / DJ RAPİZMA Soru-Cevap |
| 18 Aralık 2007 / Demir YumruK X-Sözlük |
| Kapat Saat: 17:22 Hoş Geldiniz Ziyaretçi