Arama

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Ağustos 2016 Gösterim: 66.581 Cevap: 223
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ekim 2010       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eğer sevdiğin adam ya da kadın 5 dk boyunca hiç aralıksız bir şekilde gözlerinin içine bakmaya tahamül edebiliyorsa o zaman seni seviyor demektir
Sponsorlu Bağlantılar
SaLv0 - avatarı
SaLv0
Ziyaretçi
27 Ekim 2010       Mesaj #52
SaLv0 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim bi çıkdığım var ve 2haftadır çıkıyoruz. Çıkmadan 1hafta önce de Eski sevgilisnden ayrılmış , ve bunlar aynı sınıftalar ben bi üst sınıftayım,her neyse kız benle cıkdıgı halde eski cıkdıgına 2de bir bakıp duruyomuş Seni Seviyorum falan diormuş . . bnde bunu ögrendim ama baska bişey bahane edip ayrıldım . kız ağlayarak bana telefon actı lütfen ayrılma falan filan ama hıçkıra hıçkıra ağlıyordu ve barıştık. . bugunde çıkdıgımı otobüse bindirmeden önce öperken daha dogrusu cıkdıgım beni öperken eski cıkdına bakarak öptünü anladım . Sizce bu kız beni eski cıktına karşı kıskandırmak amacıyla mı kullanıo . . eger beni kullanıyosa neden böle içten ayrılıyo ??
oLan herşeyi anLLattım
Sponsorlu Bağlantılar

Şimdiden Teşekkürler Cevaplarını bekLiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2010       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gerçekten seven varmıdır ben öyle birine rastladım galiba gerçekten sevip sevmediyini nasıl bilicem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2010       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir kızı seviyorum ama o beni seviyormu bilmiyorum sence napmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim sınıftan bitane sevgilim var adı tuğba onu çok seviyorum ama o beni seviyormu bilmiyorum yardımcı olun xd
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
erkek arkadasşım yaklaşık 1 aydır bana soğuk davranıo.senelerce beni sevip beni bekleyen adam şimdi bana karşı ılgısız.bu konuyu ona soldgmde kndısınınde bnun farkında ldgunu dıle gtrdı sadce kndısını ıı hıssetmdgnı soldı.ayrılmak istıomu?ayrıldgında da konusmaya devam edıo veya hıc konusmayıp 1 gun ıcersınde sınırlndıgı ıcın bole bısı yaptıgını gozlerı dolu ve sesı tıtreyerk solyp gerı donuo napmalıyım?ılk gunk ku halıne nasıl gerı dondrmelıyım?
kelebek - avatarı
kelebek
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #57
kelebek - avatarı
Ziyaretçi
erkek arkadasım yaklasık 1 aydr bna soğuk dawranıo benı sevdıgınden emınım.senlerce bnı bekleyıp sevmıs bırısı.aıleler bızım bırlıkte oldgumuzu bılıo.bn onun ıcın aılemı karsıma aldım.kendısıde bu durumunun frkında ve soldgı tek sey canının sıkkın olgu ve kndısını ıı hıssetmdgı.napmlıyım ?seneler once berber oldgu kızlra bıle bnı ne kdr cok sewdgını anltn bırı ınanıorm sewgısıne.eskı sewgılımı ıstıorm ılk gunku gıbı bnle ılglnmesnı napmalıyım yardım edın!! bn ondn hıc ayrılmdm ama o ayrılgında ayrılgmz en fazla 15 dakka suruo sonra gozlerı dolmus ve sesı tıtreyrk bnı cok sewdgını anltıo sınırlndgı ıcın ayrldgını solyıp gerı donuo.onu kaybetmk ıstemıorm onunla mutluyum tek sorun bu arlar ılgsz dawranması nasıl dawranmalıyım kndıme nası baglyabılırm?Msn SadMsn Sad
tugba - avatarı
tugba
Ziyaretçi
25 Kasım 2010       Mesaj #58
tugba - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadslar bnım bı sewgılım varr ayrıldı bndenn 3 hafata cıkdık onnla sonra bnden ayrıdlı hıc aramdım onu sonra bı arkadsadan numaramı ısdedı konusmak ısdedını soledı flnn gerı donmek ısdedıı ve sunad cıkıoruz ama bna cok soquk davranıyoo uzk yanı ayrılımızın nedenı sordmda ıse bna çok uzksın bnden ondan bıttı dedı acaba sımdı kendıne asık etmeyemı calısıoo napıyo cozemdımm sewıomusun dedımde ewdd sureklı bnu sorma dıee bagrıoo ama bn emın degılım lutfen yardım edın.s
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Kasım 2010       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nasıl anlarsın biliyormusun ... onların gözlerinden şunuda söyliyim yeşil gözler yalan söyler mavi gözler asşkı gizler ela gözler aşkı bekler siyah ve kahverengi gözler gerçek sever
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2010       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim bi sevdiğim vardı gerçketen beni sevdiğini nerden anlaya bilirim