Arama

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim? - Sayfa 18

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Ağustos 2016 Gösterim: 66.518 Cevap: 223
sade - avatarı
sade
VIP hazan
23 Mart 2012       Mesaj #171
sade - avatarı
VIP hazan
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben 16 yaşındayım sevgilim bana beni cok sevdigini söylüyor ama faceboktan kızlarla konuşuyor ama bensiz yaşamıcanı söylüyor sence bana aşık mı?

bence o konuşduğu her kıza sensiz yaşayamam diyor ama genede tercih senin
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.

sade - avatarı
sade
VIP hazan
23 Mart 2012       Mesaj #172
sade - avatarı
VIP hazan
Alıntı

Ben 14 yasındayım..4 yıllık .ıktıqım bir çocuk vardı onu çok seviyordum halaada seviyorum.O çocuk bana 4.yılımızda seni sevmioyrum dedi hayatım karardı...Sonraa bna çok yalvardı bende sevdiğim için onu affettim..Sonra bana vurmaya kalktı çnkü kendisini serseri sanıyor arkadaşlarım hemen ayrıldınız dedi ben o çocuqu haala çok seviyorum onunla olmak istiyorum ama arkadaşlarımı silmem qerekiyor ama yapamam ben ne yapmalıyım yardım edin banaaa....

seninki aşk değil alışkanlık olmuş kötü alışkanlıklar kötü sonuçlar doğurur bence yeni aşklara yelken aç
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.

sade - avatarı
sade
VIP hazan
23 Mart 2012       Mesaj #173
sade - avatarı
VIP hazan
Alıntı
şeyma eliacık adlı kullanıcıdan alıntı

ben birisini seviyorum ama o bunu bilmiyo sürekli beraber takılıyoruz cok sık kavga ediyoruz sonra hemen barışıyoruz birbirimize laf sokuyoruz gece yarısına kadar konuşuyoruz sürekli gözlerime bakıyo ama o bana şu kız güzel bu kız şeker dedikce benim kafam karışıyo sizce ne yapmalıyım???????

bence o senin onu fark etmeni isdiyor galiba oda seviyor ama açılamıyor sevmese okadar saatini seninle geçirip sürekli gözlerine bakmaz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2012       Mesaj #174
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bizim sınıfta bir çocuk var bana bir gün yakınken bir gün uzak nezaman ona baksam yada tesadüfen kafamı çevirsem bana bakarken yakalıyorum beni gıcık ediyor sonra gülüyor gülerken yüzünü falan kapatıyor başka kızlarıda gıcık ediyor ama bana yaparken yüzünü kapatıyo kafasını sıraya falan koyuyor saçma sapan konular açıyor bu nedemek oluyor
sade - avatarı
sade
VIP hazan
23 Mart 2012       Mesaj #175
sade - avatarı
VIP hazan
Alıntı

bizim sınıfta bir çocuk var bana bir gün yakınken bir gün uzak nezaman ona baksam yada tesadüfen kafamı çevirsem bana bakarken yakalıyorum beni gıcık ediyor sonra gülüyor gülerken yüzünü falan kapatıyor başka kızlarıda gıcık ediyor ama bana yaparken yüzünü kapatıyo kafasını sıraya falan koyuyor saçma sapan konular açıyor bu nedemek oluyor

galiba ondan hoşlanıyosun oda bunun farkındaise seninle oynuyordur böyle tiplerden uzak durman senin yararına olur inan
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2012       Mesaj #176
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar parka gittiğimde bir çocuk var hep bna bakıyor ama sevdiğni anlamıyorum ne yapmam gerekiyor lütfen cevap verin artık lütfenn__?
bende gitgide aşık oluyorum ilk kişiye aşkı oluyoum bir sürü çkma teklifi aldm fkt hiçbrini kabl etmedm ben ilk ve son kiş olrk onu aşığımmmm .)
ne yapmm gerk onun beni sevdiğini anlmk içn?
Fıredi - avatarı
Fıredi
Ziyaretçi
1 Nisan 2012       Mesaj #177
Fıredi - avatarı
Ziyaretçi
Birinin beni sevdiğini nasıl anlarım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Nisan 2012       Mesaj #178
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence bir erkek senin gözünün içine bakıyorsa bilinki sizden hoşlanıyor
kellan - avatarı
kellan
Ziyaretçi
24 Nisan 2012       Mesaj #179
kellan - avatarı
Ziyaretçi
bir erkeğin bir kızı sevdiğini nasıl anlarsın ? Msn Thinking
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Nisan 2012       Mesaj #180
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
biri bana durmadan bakio onun beni sevdigini nasil anlayabilirim hic konusmuyoruz ama