Arama

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim? - Sayfa 19

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Ağustos 2016 Gösterim: 67.464 Cevap: 223
00perinz - avatarı
00perinz
Ziyaretçi
28 Nisan 2012       Mesaj #181
00perinz - avatarı
Ziyaretçi
ben 13 yaşında bi kızım 1. dönem birinden hoşanıyodum ortalarında. oda sonra arkadaşları onun kimden hoşlandığını sınıfta yaygıdılar o kişi benmişim Msn Happy 15 tatilde hafta sonu onu göremediğim için çok üzülüyordum ve sanırım ondan hoşlanmadıgımı sanıyordum ama içimde o duygu bişi olsa depreşçek işte şimdi ise arkadaşım o arkadaşları konuşurken duymuş hala beni seviyo bunu öğrendiğimde arkadaşlarım ben sölücm çık diyolar ama ben sevsemde çıkmam yaşım erken olmasını istemiyorum ama bu bilgiyi öğrendiğimde duygularım malesef depreşti ne yapsam içimde ona olan duyguları silsem mi tekrar denesem mi ? yorumlarınızı bekliceeem Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
30 Nisan 2012       Mesaj #182
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
00perinz adlı kullanıcıdan alıntı

ben 13 yaşında bi kızım 1. dönem birinden hoşanıyodum ortalarında. oda sonra arkadaşları onun kimden hoşlandığını sınıfta yaygıdılar o kişi benmişim Msn Happy 15 tatilde hafta sonu onu göremediğim için çok üzülüyordum ve sanırım ondan hoşlanmadıgımı sanıyordum ama içimde o duygu bişi olsa depreşçek işte şimdi ise arkadaşım o arkadaşları konuşurken duymuş hala beni seviyo bunu öğrendiğimde arkadaşlarım ben sölücm çık diyolar ama ben sevsemde çıkmam yaşım erken olmasını istemiyorum ama bu bilgiyi öğrendiğimde duygularım malesef depreşti ne yapsam içimde ona olan duyguları silsem mi tekrar denesem mi ? yorumlarınızı bekliceeem Msn Happy

İlk aşkı karşılıklı yaşamak eşsizdir. Umarım öyle olur. Hem sen hemde o gercekten sever. Ama bir bağ ve arkadaşlık varsa illa da sevgili olmanız da gerekmez. Dostluk da güzeldir.
Sponsorlu Bağlantılar
00perinz - avatarı
00perinz
Ziyaretçi
3 Mayıs 2012       Mesaj #183
00perinz - avatarı
Ziyaretçi
ben sizinkilere cevap vereyim birinin sevdiğini eğer sizin sınıftaysa derste full sana bakar tahtaya çıkarken gözleri sendedir ona bakarsan gözlerini kaydırır okuldaysa seni takip eder mahalle ise senin dışarı çıkmenı bekler ve biri gerçekten sizi seviyosa size önem verir arkadaşlarından bilgi alır hatta çok yakınsanız konuşurken gözünün içine bakın göz bebeği büyüyüp küçülüyosa size aşık hayırlı olsun Msn Happy
00perinz - avatarı
00perinz
Ziyaretçi
3 Mayıs 2012       Mesaj #184
00perinz - avatarı
Ziyaretçi
İlk aşkı karşılıklı yaşamak eşsizdir. Umarım öyle olur. Hem sen hemde o gercekten sever. Ama bir bağ ve arkadaşlık varsa illa da sevgili olmanız da gerekmez. Dostluk da güzeldir.

cevabın için saol arkadaşlarım illa çıkıcaksın ama ben işte çıkmaya karşıyım o hep aklımda saolsun unutmuştum tekrar duyguklarım depreşti ama işte ona senden hoşanıyorum diye dolaylı yolla anlatsam mı yoksa duygumu içime mi atsam ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2012       Mesaj #185
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eyer 4. sınıftaki bir erkek arkakadaşını seviyorsan o seni sev miyorsa bu konuda ne yaparsın
BurhanGocer - avatarı
BurhanGocer
Ziyaretçi
15 Mayıs 2012       Mesaj #186
BurhanGocer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

benim sevdiim bi kız var aynı okulda ona nezaman baksam bana bakıyo beni seviyomudur lütfen yardım edin

Bakışların nerede olduğu önemli değildir bence. Çünkü beni de sevenler var ve ben merak edip bana bakıyorlar mı diye bakıyorum. Yani sen sevdiğini hissettirdiysen onun sana bakması çok normal.

He bir de şu var. Kişiden kişiye değişir.
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
15 Mayıs 2012       Mesaj #187
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
00perinz adlı kullanıcıdan alıntı

cevabın için saol arkadaşlarım illa çıkıcaksın ama ben işte çıkmaya karşıyım o hep aklımda saolsun unutmuştum tekrar duyguklarım depreşti ama işte ona senden hoşanıyorum diye dolaylı yolla anlatsam mı yoksa duygumu içime mi atsam ?

Arkadaşlar öyledir aşk meşk olsun dedikodu çıksın isterler. Çıkmaya karşı isen zaten ötesini çok düşünme bence. Duyguları ice atmak olumlu birşey değil bu benim fikrim ama çıkma konusunda bir çizgin varsa ve korumak istersen bu konuyu unut derim.
SuPeR BoW - avatarı
SuPeR BoW
Ziyaretçi
25 Mayıs 2012       Mesaj #188
SuPeR BoW - avatarı
Ziyaretçi
bi kızın beni sevip sevmediğini nereden anlayabilirimMsn Embarrassed
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mayıs 2012       Mesaj #189
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ela bizim sınıfta bi çocuğu seviyorum benim arkamda oturuyor bana diğer kızlara baktığı gibi bakmıyor çok güzel bakıyor ben ona arkamı dönünce çok güzel bakıyo ama önümü döndüğümde sanki hiç bana bakmıyor hatta bi sefer ben tahtaya kalktığımda arkadaşıyla konuşuyormuş arkadaşını susturmuş bana bakmış ama ben önümü döndüğümde sanki bana hiç bakmamış bide ben bi sefer başka erkekle konuşuyodum geldi onu itekledi bi sefer bi erkekle konuşuyodum çok kötü baktı başka bi seferde ben arkamı döndüğümde bana daldırmış bakıyodu hıı bi seferde bi aşk hikayesi okunmuştu bende arkamı dönüp çok saçma bu zamanda böyle aşklar olmaz demiştim oda gönül bu otada konar demişti ama sevgilisi var ve bir senedir çıkıyorlar sizce beni seviyormu
Lanetkaranlık - avatarı
Lanetkaranlık
Ziyaretçi
27 Mayıs 2012       Mesaj #190
Lanetkaranlık - avatarı
Ziyaretçi
Bence 2side sana uygun deil ama bulmak istersen davranıslarına bak onların öyle bula billirsin ama bullamazsan sakın üzülme ..Kendi yaşlarında bulursun sanki 15 yaşında bu dunyada hiç bir erkek yok mesella bnm yasım 13 ama ben bir sw buldum 11 yasında ve cok yakısıklı ama biraz beklersen karşına dürüst biri çıkar eminim Msn Happy