Ziyaretçi
Herkesin sorunu bu ''AŞK'' (: Bnde dahil ama benim sorunum pekala çözülebilir.Arkadaşlar bu sorunu şöyle çözebiliriz.İlk önce sevdiğiniz kişinin normal bir kişiye karşı nasıl davranıyor inceleyin.Sonra size karşı nasıl davranıyor bunuda inceleyin arada bir fark görüyorsanız eğer (olumlu yönde mesela size karşı daha nazik olması ) işte bu sizi sevdiğinin kanıtıdır.Bir başka yol ise o kişi size sürekli bakıyormu,kıskanıyormu? Düşünün..Kıskanıyorsa ve size uzun uzun bakıyorsa kesin sizi seviyordur.Her erkek hemen çıkma teklifi yapamaz bu yüzden huzursuzluğa kapılırız biz kızlar.Halbuki erkekler reddedileceğinden korkarlar ve bu yüzden cesaretli olanlar cabucak çıkma teklifi ederler.Sevdiğiniz kişi eğer sizi seviyorsa siz de sevdiğiniz kişiye sevdiğinizi belli edin ama abartılı bir şekilde değil.Bu şekilde sevdiğiniz kişiye cesaret verirsiniz yok ben ölürüm de belli etmem diyorsanız çoktaan kaybettiniz siz sevdiğiniz kişiyi...Gurur mu aşk mı bir de bu yönden bakın..Karar size kalmış...Umarım yardımcı olmuşumdur.Şimdiden BAŞARILAR..((:
Sponsorlu Bağlantılar

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim?