Arama

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Ağustos 2016 Gösterim: 66.573 Cevap: 223
Pickopat_MeLek - avatarı
Pickopat_MeLek
Ziyaretçi
21 Aralık 2010       Mesaj #61
Pickopat_MeLek - avatarı
Ziyaretçi
Herkesin sorunu bu ''AŞK'' (: Bnde dahil ama benim sorunum pekala çözülebilir.Arkadaşlar bu sorunu şöyle çözebiliriz.İlk önce sevdiğiniz kişinin normal bir kişiye karşı nasıl davranıyor inceleyin.Sonra size karşı nasıl davranıyor bunuda inceleyin arada bir fark görüyorsanız eğer (olumlu yönde mesela size karşı daha nazik olması ) işte bu sizi sevdiğinin kanıtıdır.Bir başka yol ise o kişi size sürekli bakıyormu,kıskanıyormu? Düşünün..Kıskanıyorsa ve size uzun uzun bakıyorsa kesin sizi seviyordur.Her erkek hemen çıkma teklifi yapamaz bu yüzden huzursuzluğa kapılırız biz kızlar.Halbuki erkekler reddedileceğinden korkarlar ve bu yüzden cesaretli olanlar cabucak çıkma teklifi ederler.Sevdiğiniz kişi eğer sizi seviyorsa siz de sevdiğiniz kişiye sevdiğinizi belli edin ama abartılı bir şekilde değil.Bu şekilde sevdiğiniz kişiye cesaret verirsiniz yok ben ölürüm de belli etmem diyorsanız çoktaan kaybettiniz siz sevdiğiniz kişiyi...Gurur mu aşk mı bir de bu yönden bakın..Karar size kalmış...Umarım yardımcı olmuşumdur.Şimdiden BAŞARILAR..((:
Sponsorlu Bağlantılar
OrginaL - avatarı
OrginaL
Ziyaretçi
27 Aralık 2010       Mesaj #62
OrginaL - avatarı
Ziyaretçi
Başarılar demişsinde sanki test ya acı aşk Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
28 Aralık 2010       Mesaj #63
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Aşk da bir sınavMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ocak 2011       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim bir sevdigim kız var ama onunda sevgilisi var işte ama ben onu çok seviyorum bana dediki bana sevgini anlat dedi acaba nasıl anlatabilirim ona sevgimi bilmiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ocak 2011       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bence yorum yaparken sevdiğinizin adınıda yazın belki sevdiğinizin bu siteye girip yadıklarınızı okuyup size çıkma teklif eder
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2011       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kova burcu sevgilim var.ona aşığım..
ama sevgisini pek belli etmiyo..
bu yüzden bazen eksiklik hissediorum .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ocak 2011       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bi kisi var bana olan igisini hiss edyorum.bana asikmi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2011       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim desevgilim benden ayrıldı ve biz sürekli çıkıp çıkıp ayrılı yo duk birbirimizi çok seviyodük her ayrıldığımzda çıkarız diye endişe etmi yo dum ama bu sefer barışma gibi bi imkanımız yok bence ama ben onu her gün yalvarıyorum barışalım diye ama her seferinde barışamam sebebi var diyo ve sebebini söylemiyo ben yalvarmaktan bıktım bi kız olarak biz çıkarken sevgilime bi kız çıkm a teklifi etmiş ve benle çıkarken bi ara o kızı sev miş daha sonra yine beni sevmiş arkadaşlarma hep beni sevdiğini söylüyo sizce beni seviyo muudur .
.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Şubat 2011       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir kız var ben lise 1 o lise iki kız bakıyor bende ona bakıyorum bakıştıgımız ilk hfta hemen teklif yolladım kabul etmedi aradan iki gün geçti yine gönderdim yine kabul etmedi teklifi vereli 2 ay oluyor kız hala bugune kadar bana baktı ve halada bakıyor bana karşı birşeyler var mı yok mu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Şubat 2011       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir kız var ben 9. sınıf o 10 sınıf kızla 2 aydır bakışıyoruz bakıştığımız ilk hafta teklif yolladım kabul etmdi aradan iki gün geçti yine yolladım yine kabul etmedi ama hala bakıyor bana karşı bir şeyler var mı yok mu