Arama

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim? - Sayfa 17

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Ağustos 2016 Gösterim: 66.581 Cevap: 223
şeyma eliacık - avatarı
şeyma eliacık
Ziyaretçi
12 Şubat 2012       Mesaj #161
şeyma eliacık - avatarı
Ziyaretçi
ben birisini seviyorum ama o bunu bilmiyo sürekli beraber takılıyoruz cok sık kavga ediyoruz sonra hemen barışıyoruz birbirimize laf sokuyoruz gece yarısına kadar konuşuyoruz sürekli gözlerime bakıyo ama o bana şu kız güzel bu kız şeker dedikce benim kafam karışıyo sizce ne yapmalıyım???????
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2012       Mesaj #162
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim evim onun evinin çaprazında birlikte okula gidip geliyoruz kankasıyla çıkıyorum ama onu seviyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2012       Mesaj #163
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Offf. . . Bi erkeği seviyorum.bir sewgilim var.ama ona güvenemiyorum veya az güneniyorum.o derste bana bakio,hep esprileri flan bala soluo.bi arkim ona kizicağı bisi soledi.çok kızdı.ben: ben de vardım,dedim o zaman gülümsedi ve tmm tmm dedi.bi kere onu bi kankam çağırmış ve senin sevdiin var mı dems.o da var demis.o kankam kim dedmye kalmadan onu Ömer diye bi çocuk cağirmis.Sizce beni sevio mu? Acil soleyin noooooollluuuuurr. . . Zor durumdaym.eğer bunu bir kisi bile bilirse sınıfta popüler olacağm. . . Nooopolllluuuurrr cevaplayn

Deniz
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
12 Şubat 2012       Mesaj #164
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Benim evim onun evinin çaprazında birlikte okula gidip geliyoruz kankasıyla çıkıyorum ama onu seviyorum.

Sevdiğin ile çıkmalısın yoksa ilişkinin heyecanı ve manası olmaz. Şu anda da biriyle çıkıyorsan o daha önemli olmalı. Baskasını katmmamak lazım. Belki su an çıktığın seni daha çok seviyor ve zamanla aşk doğar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2012       Mesaj #165
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 16 yaşındayım sevgilim bana beni cok sevdigini söylüyor ama faceboktan kızlarla konuşuyor ama bensiz yaşamıcanı söylüyor sence bana aşık mı?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2012       Mesaj #166
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sen 15 yaışındasın ya 24 yaşındaki çocuk sana çııkma teklifinde bulunuyosa onun başka amaçları olbi.lir bu yüzde ne 19 nede 24 yaşındakiyle çık 14 15 yaşındakilerle çık sadece
hmagaza123 - avatarı
hmagaza123
Ziyaretçi
13 Mart 2012       Mesaj #167
hmagaza123 - avatarı
Ziyaretçi
onu seviyormıyım bilmiyorum ama galiba aşıgım ama yanlış kişiyse unutmalımıyım onun hakkında hayaller kurmam yanlışmı oda beni sevirmuydu acaba nasıl anlarım
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
15 Mart 2012       Mesaj #168
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ben 16 yaşındayım sevgilim bana beni cok sevdigini söylüyor ama faceboktan kızlarla konuşuyor ama bensiz yaşamıcanı söylüyor sence bana aşık mı?

Aşık bence. Erkekler daima baskaları ile de konuşur. Tek sevgilisi sensen sorun yok.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2012       Mesaj #169
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yan siniftan bir cocuk var ve ayni servisteyiz surekli benimle ugrasiyor ve gulmeye basliyor konusurken gozlerimin icine bakiyor ve surekli goz goze geliyoruz hemen kafasini ceviiriyo bazende oyle bakiyo. Bir soru sormak istedigimde ben butun sorularina acigim diyor.v E gecen gun bi kiz vardi bende ondan hoslanip hoslanmadigini sordum o da bana yemin etti ve beni o kizi sevmedigine inandirmaya calisti bende neden bu kadar sey soyledigini sorunca sustu. Butun arkadaslarim onun benden hoslandigini soyluyorlar sizce de olabilir mi?
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
23 Mart 2012       Mesaj #170
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Yan siniftan bir cocuk var ve ayni servisteyiz surekli benimle ugrasiyor ve gulmeye basliyor konusurken gozlerimin icine bakiyor ve surekli goz goze geliyoruz hemen kafasini ceviiriyo bazende oyle bakiyo. Bir soru sormak istedigimde ben butun sorularina acigim diyor.v E gecen gun bi kiz vardi bende ondan hoslanip hoslanmadigini sordum o da bana yemin etti ve beni o kizi sevmedigine inandirmaya calisti bende neden bu kadar sey soyledigini sorunca sustu. Butun arkadaslarim onun benden hoslandigini soyluyorlar sizce de olabilir mi?

Hoşlandığı kesin bence diğer sevgi, sevda konuları için birşeyi diyemeyiz.