Arama

Bilgisayar CD'yi okumuyor, yardım eder misiniz? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Şubat 2015 Gösterim: 288.655 Cevap: 185
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mart 2011       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar selamlar...
benim pc her türlü cdyi okuyor anca elimde oyun cd si var onu okumuyor ama diğer bilgisayarlarda denedim aynı oyun cdsini okuyor ... bende o oyun cdsini okumuyor yardımlarınızı bekliyorum...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2011       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben Cd yi takıyorum sonra guç düğmesine basıyorum tekrar açtiğim zaman cd yı okumuyo ama cd de sorun yok normaldee okuyo...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2011       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende cdyı katıyom bır dısk takın dıo yardım
MAN!AC - avatarı
MAN!AC
Ziyaretçi
3 Nisan 2011       Mesaj #74
MAN!AC - avatarı
Ziyaretçi
Dvd-Ram Cd leri görüyor dvdleride görüyor ama sadece içinde bişey olan dvdleri görüyor.boş olan dvd leri taktığımda girdiğimde toplam boyut:0 yazıyor dvd-ram in içinde bir şey takılı bile deilken dvd-ram sürücüye girdiğimde disk yerleştir uyarısı gelmiyor direk giriyor .2 tane dvd almıştım 2 sindede böyle oldu bende dvdlerdedir die başka yerden farklı marka dvd aldım ama yine aynı.
LÜTFEN YARDIM EDİN DELİRİYORUM BURDA.
HAA BİDE dvdyi sokmadan önce deamon tools programını silip baştan yüklemiştim.bu sorun olurmu?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Nisan 2011       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeşaçıyoru m ama dioki kayıt defteri düzenleme, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı dio yrdm pls
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Nisan 2011       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende cdyi bulamıyorum!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Nisan 2011       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Volume{GUID} yok
esrasu - avatarı
esrasu
Ziyaretçi
22 Nisan 2011       Mesaj #78
esrasu - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarım Cortrex accusync LCD 73V
okulda autoCAD dersim var ve bu programı bilgisayarıma yüklemek zorundayım bunun için de autoCAD CD sini kullanmam şart ama bilgisayarım hiçbir CD yi okumuyor acilen çözüm bulmam lazım Msn Sad bilgisayarım içinde veri bulunduğuna emin olduğum hiçbir CD yi okumuyor acil cevap lütfen.. şimdiden teşekkürler..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Nisan 2011       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ArKadaşLar kimse yardım etmicekmi Oyun CD Lerini takıyorum CD OLSUN DVD OKUMUYOR ama başka bilgisayarlarda okuyor LütFen yardım edebilirmisiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Nisan 2011       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar boşuna yanıt beklemeyin.
Ben aylarca çare aradım ama bulamadım.
Anladığım şu:
1- Bazı arkadaşlar dvd ram firmasından modele göre firmware bulup sorunu çözmüş bazıları buna rağmen çözümlenmemiş.
2- Bazı DVD ram ler +R ve -R DVD'leri okuyor, bazıları sadece birini okuyabiliyor.
3- Bir de DVD veya CD'lerin üzerinde 48X gibi bir değerler var. Bunlardan bazıları sizin DVD ram ile uyum sağlayamıyor.

Bu durumda yapılacak şu:

1- DVD ram de denemeler yapacaksınız. Hangi tür DVD ve CD okuyorsa, o türlerden alıp kullanacaksınız.
2- Paraya kıyıp yeni bir tane her tür DVD ve CD okuyan sürücü alacaksınız.

Kalın sağlıcakla.

Hüsamettin Çetinceviz