Arama

Fransa'nın yeni çıkardığı dil kanunu ve ANAEM hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 16

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Haziran 2018 Gösterim: 101.715 Cevap: 286
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2010       Mesaj #151
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim nişanlım fransalı cifte vatandaş 2 satt sonra nikahımız var konsoloslugu aramadım acaba nikahı kıyalıp mı arayalım yoksa kıymadan mı
Sponsorlu Bağlantılar
cep - avatarı
cep
Ziyaretçi
22 Eylül 2010       Mesaj #152
cep - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ysmn_67 adlı kullanıcıdan alıntı

ii gunler klay gelsin, benim esim su an dil kursunda ve sinavi kazanmazsa nasil olccak ???

tekrar kursa gidecek ama sınavı herkes kazanıyo.ben vizemi gecen hafta aldım...eger evraklarda hiç bir eksik yoksa vizeyi almasına hiç bir engel yoktur..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Eylül 2010       Mesaj #153
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

selam, nişalım fransada yaşayan bir türk ve çifte vatandaş.evlilik işlemleri ile ilgili aralık ayında gelip nikah kıyıp konsolosluğa bildireceğiz.çalıştığı için 1 hafta izin alabildi,hemen geri dönmek zorunda.konsolosluğa başvuruyu beraber yaptıktan sonra bida gelmesine gerek varmı?teşekkürler

basvuruyu beraber yaptiktan sonra ikinci randevuya gelemiyosa sorun deil onemli olan basvuruya beraber gitmek siz tek basiniza alabilirsiniz fransiz evlilik cuzdaninizi esiniz sadece bi kagit imzaliycak gelemiycegne dair
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Eylül 2010       Mesaj #154
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dil kursunda kalma diye bisey yok herkes geciyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #155
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bulgaristandan evliyim firansada calismak istiyorum bunun icin ne yapmam gerekiyor oneri verirseniz cok sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ekim 2010       Mesaj #156
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar ben fransadan nısanlıyım su an evlılık oncesı randuvu almamı soyledıler ama ankara randavu dolu artık bundan sonrakı randevular gelcek sene ıcın verılecek dıyorlar aceba bılgınız varmı yılbasından sonra en erken randuvuyu ne zamn verırler.bıde nısanlım unıversıte ogrencısı sonrakı randevuyu onun tatıl gunune getırebılırmıyızzsımdıden tsk
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2010       Mesaj #157
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam bulgaristan da evli turk vatandasiyim meslegim fayans.sap.kundura uzerinde pirofeyonelim firansada calismak istiyorum kanuni olarak ne yapa bilirim.tesekurler ilginize,,,
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2010       Mesaj #158
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam bulgaristandan evliyim Fransada çalismak istiyorum kanuni olarak ne yapmam gerekiyor?
Fransa - avatarı
Fransa
Ziyaretçi
16 Ekim 2010       Mesaj #159
Fransa - avatarı
Ziyaretçi
Ben bulgaristan dan evliyim su anda fransada kaliyorum esim su anda bulgaristanda ve fransada calisma iznim yok kanuni olarak ne yapabilirim calismak zorundayim ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ekim 2010       Mesaj #160
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeş eger dosyanı aldılarsa evet dedıklerı en erken 1 sene suruyo benım 1,5yıl oldu daha yenı sonuçlandı artıkk boşanıyosun yenıden evlenıyosun yanı yapacak bısey yok