Arama

Fransa'nın yeni çıkardığı dil kanunu ve ANAEM hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Haziran 2018 Gösterim: 101.809 Cevap: 286
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2010       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
fransada nikah yaptim butun istenen sartlar bende mevcut esim fransizca biliyor universite mezunu fransizca tercuman isteyim iceri verdim nekadar surer buraya gelmesi tesekurler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2010       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sınava giren arkadaşım rica etsem bilgi verirmisiniz sınavda ne soruyorlar acaba çokmu zor bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2010       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eşim hem fransız hem türk vatandaşı eşi fransız vatandaşı olanlar için bi kolaylık var mı peki bilen varsa lütfen yardımcı olsun birde dil sınavında hangi sorular çıkıyor giren arkadaşlarımdan rica ediyorum lütfen yardımcı olun.. şimdiden tşkler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2010       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eşinin fransız vatandaşı olması vizeni erken alıyosun ama türk vatandaşı ise en az 6 ayda vizeni alabiliyosun dil sınavı için hangisini diyosun ilk sınavmı 2 sınavmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2010       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tşk ederim ilk sınavı soruyorum hiç bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2010       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iki sınav var fransızca adını soyadını evli olup olmadığını nasılsın gibi sorular soruluyo sora bi form veriolar 4 5 sorulu form onu doldurmanı istiyolar2. sınav fransa hakkında başkenti nere fransada vergi veriliyomu gibi seviyeni belirliyolar eğer seviyenin az olduğunu anladıklarında kursa çağırıyolar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2010       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tşk ederim son olarak formda sorulan sorular yine bu tarz sorular mı ? bu arada sözlü olarak mı soruyorlar formdan öncekileri.. k.bakmayın zahmet veriyorum ama hiç bilgim yok inanın.. çok sağolun en azından bunları öğrenmiş oldum..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2010       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba;ben türkiyede yaşıyorm.erkek arkadaşım bu yaz fransaya gidecek çalışmaya.kışa doğru türkiyede nikah yapıp benide oraya almayı düşünüyor.benim gidebilmem için ne gibi bi şart aranıyor yada gidememem için ne gibi engeller çıkıyor?yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2010       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
formda aynı sözlü olanları yazılıda soruyolar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2010       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar,

Oncelikle ANAEM de yapılan ilk sınav sozludur size genel adınız soyadınız eşiniz hakkında fransızca sorular soruluyor yeterli yanıt verdiğinizde yazılı olan teste geçiyorsunuz. test çok kolay değil ama zor da değil. ilk bölüm kişisel bilgileriniz 2. ve 3. bolum dil bilgisidir. son bölümde paragraflı anlatımdır. birde vatandaşlık sorularu soruluyor sözlü bölümde fransa başkanları, dili, kadın hakları Vb.