Arama

Atlas Jet havayollarında hostes olarak çalışabilmenin koşulları nedir? - Sayfa 15

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Nisan 2015 Gösterim: 94.099 Cevap: 179
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2010       Mesaj #141
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
fiziğim hosteslik için uygun fakat ingilizcem iyi değil yurtiçi seyahatler için hostes olabilirmiyim diyeçok merak ediyorum
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
16 Aralık 2010       Mesaj #142
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

fiziğim hosteslik için uygun fakat ingilizcem iyi değil yurtiçi seyahatler için hostes olabilirmiyim diyeçok merak ediyorum

Olamazsınız.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Aralık 2010       Mesaj #143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sevgi çelik.19 yaşındayım.ingilizce/almanca dil bölümü mezunuyum.1.65 boy 47 kiloyum.antalyada yaşıyorum.(0539 202 32 35)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ocak 2011       Mesaj #144
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

hostes maaslari ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

merhabalar ben derya şu an işletme 2. sınıftayım 1.75 boy 60 kiloyum orta düzeyde ingilizcem var ve hosteslik için uygunmuyum?şimdiden teşekkürler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #145
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben 23 yasındayım ve antalya atlas jet base ıcın basvurdum 1 subatta sınava 3 subatta mulakata gırdım fakat daha kımseye donus yapmadılar.14 subat yapacagı soylenıyor.ama soyle sorunum var ben lıse bıtırdım ama dıploamı alamadım acıklıseye verdıler dıplomayı sınava gırıp derslerı verdım son sınavada gırdım ama daha mezun olamadım.ama oss ye falan basvurdum.dıplolayı mayısta alıcam sızce alırlarmı benı
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #146
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ben 23 yasındayım ve antalya atlas jet base ıcın basvurdum 1 subatta sınava 3 subatta mulakata gırdım fakat daha kımseye donus yapmadılar.14 subat yapacagı soylenıyor.ama soyle sorunum var ben lıse bıtırdım ama dıploamı alamadım acıklıseye verdıler dıplomayı sınava gırıp derslerı verdım son sınavada gırdım ama daha mezun olamadım.ama oss ye falan basvurdum.dıplolayı mayısta alıcam sızce alırlarmı benı

Diploma kontrolu yapmadan mülakata girebildiyseniz durum gerçekten ilginç.Konu hakkında yorum yapamayacağım çünkü böyle bişey daha önce hiç duymadım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #147
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ZATEN MULAKATLARINDA HICBIRSEY ISTEMIYORLAR BOYLE BIRSEYI ILK DEFA SIZDEN DUYUYORUM.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2011       Mesaj #148
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sky havayolarının mülakatına giricem.mülakatta ne gibi sorular soruluyor bilgisi olan var mı???
1907gmz1907 - avatarı
1907gmz1907
Ziyaretçi
21 Şubat 2011       Mesaj #149
1907gmz1907 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum 1 şubat sınaw 3 şubat mülakat aşamasına katılan adaylardan birtaneside benim ama henüz bi arama olmadı binayı aradğmızda mıne hanımın izınde oldugu ıcin aramaların uzadığı söyleniyor 5 gün falan oldu arayalı hala bi haber yok yakınlarınızdan girip aranan oldumu acaba yada farklı bir duyum alan varmı bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2011       Mesaj #150
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
boyum 1 75 kilom 50 ingilizcem iyi düzeyde konuşabiliyorum hostes olabilirmiyim?