Arama

MessengerDiscovery Live 1.1 - Sayfa 15

Güncelleme: 14 Mart 2007 Gösterim: 104.950 Cevap: 265
ClaW - avatarı
ClaW
Ziyaretçi
31 Ocak 2007       Mesaj #141
ClaW - avatarı
Ziyaretçi
MDL_1.1.0155.exe ya da MDL_1.1.0152.exe ikisinide açmak istediğimde " The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program." die bir hata veriyor... yükleyemiyorum hiçbirini... Yardımcı olun Lütfen...
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
1 Şubat 2007       Mesaj #142
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ClaW adlı kullanıcıdan alıntı

MDL_1.1.0155.exe ya da MDL_1.1.0152.exe ikisinide açmak istediğimde " The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program." die bir hata veriyor... yükleyemiyorum hiçbirini... Yardımcı olun Lütfen...

Kurulum dosyası MsXLabs sunucusuna yüklenmiştir. İlk mesajdaki ek dosyasını indirin, kurarken anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
esas23e - avatarı
esas23e
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #143
esas23e - avatarı
Ziyaretçi
dicovery yükledim bi çok defa fakat çalıştı deyince bi sorun cıkıyo ve kuramıyourm

anti virüs programını gecıcı olarak devre dısı bıraktım fakat yıne aynı hatayı verıyo arkadaslarımın karsılastıgı sorunla ayını sorun var
Son düzenleyen esas23e; 1 Şubat 2007 13:35 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Nephthys - avatarı
Nephthys
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #144
Nephthys - avatarı
Ziyaretçi
The setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program." sürekli bu hatayı veriyor. live plus kullanıyorum. discovery kullanmak için ne yapmam gerek. kusura bakmayın daha yeniyim yardımlarınızı bekliyorum Msn Sad
aylin_ajans - avatarı
aylin_ajans
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #145
aylin_ajans - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim ellerine sağlık süperrr yaaaa gelişmeleri bekliyorum
yargıç_1 - avatarı
yargıç_1
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #146
yargıç_1 - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #147
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Msn Wink
crazyperformance - avatarı
crazyperformance
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #148
crazyperformance - avatarı
Ziyaretçi
bende de hata veriyor arkadaşlar kafayı yemek üzereyim... Bütünleşme sağlanamadı diyor. Yardım lütfen ... Bu programı kullanabilen war mı die düşünmeye başladım
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #149
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
crazyperformance adlı kullanıcıdan alıntı

bende de hata veriyor arkadaşlar kafayı yemek üzereyim... Bütünleşme sağlanamadı diyor. Yardım lütfen ... Bu programı kullanabilen war mı die düşünmeye başladım

wlm 8.0.0812 - mdl 1.1.0155 sürümlerini kullanın!ben bu sürümlerini kullanıyorum program sorunsuz çalışıyor ayrıca msn live plus ta yüklü messenger ımda !
umutcan - avatarı
umutcan
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #150
umutcan - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar.
mesenger discovery indirip,instalieren yapiyorum yani set up yapiyorum ama ondan sonra birsey olmuyor yani calismiyor.sorun nerdendir acaba?
MESSENGER LIVE kullaniyorum.
bu sorunu gidermek icin yardim bekliyorum arkladaslar.lütfen