MDL_1.1.0155.exe ya da MDL_1.1.0152.exe ikisinide açmak istediğimde " The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program." die bir hata veriyor... yükleyemiyorum hiçbirini... Yardımcı olun Lütfen...
MDL_1.1.0155.exe ya da MDL_1.1.0152.exe ikisinide açmak istediğimde " The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program." die bir hata veriyor... yükleyemiyorum hiçbirini... Yardımcı olun Lütfen...
Kurulum dosyası MsXLabs sunucusuna yüklenmiştir. İlk mesajdaki ek dosyasını indirin, kurarken anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
The setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program." sürekli bu hatayı veriyor. live plus kullanıyorum. discovery kullanmak için ne yapmam gerek. kusura bakmayın daha yeniyim yardımlarınızı bekliyorum
bende de hata veriyor arkadaşlar kafayı yemek üzereyim... Bütünleşme sağlanamadı diyor. Yardım lütfen ... Bu programı kullanabilen war mı die düşünmeye başladım
bende de hata veriyor arkadaşlar kafayı yemek üzereyim... Bütünleşme sağlanamadı diyor. Yardım lütfen ... Bu programı kullanabilen war mı die düşünmeye başladım
wlm 8.0.0812 - mdl 1.1.0155 sürümlerini kullanın!ben bu sürümlerini kullanıyorum program sorunsuz çalışıyor ayrıca msn live plus ta yüklü messenger ımda !
slm arkadaslar.
mesenger discovery indirip,instalieren yapiyorum yani set up yapiyorum ama ondan sonra birsey olmuyor yani calismiyor.sorun nerdendir acaba?
MESSENGER LIVE kullaniyorum.
bu sorunu gidermek icin yardim bekliyorum arkladaslar.lütfen