Arama

MessengerDiscovery Live 1.1 - Sayfa 16

Güncelleme: 14 Mart 2007 Gösterim: 104.988 Cevap: 265
YCK13 - avatarı
YCK13
Ziyaretçi
5 Şubat 2007       Mesaj #151
YCK13 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende böle problemler yaşadım sonra düzelttim ama ilk önce sırayla Messenger Discovery/Msn Plus we Msn i kaldırıyoruz.Pcyi yeniden başlatıp sırasıyla Msn/Messenger Discovery'i yüklüyoruz fakat Msn Plus'ı yüklemiyoruz dikkat edin..!! gereken ayarlları yapıp Bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.Ondan sonra msne giriyoruz Messenger discoveryinin çalışıp çalışmadığını kontrol ediyoruz.sonra msni ÇIKIŞ yapıp kapıyoruz we Msn Plus'ı yüklüyoruz Bu Kadar
Sponsorlu Bağlantılar
ego42 - avatarı
ego42
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #152
ego42 - avatarı
Ziyaretçi
bnmde butunleşme saglanamıo ltfn yardım edin eski msnden dolayı çalışmıo sanrım eski msnni nasıl kaldıra bilrm ltfn bna yardım edinMsn Cry
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #153
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ego42 adlı kullanıcıdan alıntı

bnmde butunleşme saglanamıo ltfn yardım edin eski msnden dolayı çalışmıo sanrım eski msnni nasıl kaldıra bilrm ltfn bna yardım edinMsn Cry

eski msn program ekle kaldırdan kaldırabilirsin! wlm 8.0 - mdl 1.1 kullanarak bütünleşme sorunu yaşamazsın!
aydınlıkgünler - avatarı
aydınlıkgünler
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #154
aydınlıkgünler - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar indirip kurdum. Bütün fonksiyonlar çalıştı fakat kişiler sekmesini açıyorum 0 kişi görünüyor. Kişileri görebilmek için ne yapmalıyım. XP ve Live Msn var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #155
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
aydınlıkgünler adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar indirip kurdum. Bütün fonksiyonlar çalıştı fakat kişiler sekmesini açıyorum 0 kişi görünüyor. Kişileri görebilmek için ne yapmalıyım. XP ve Live Msn var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

wlm 8.0 - mdl 1.1 kullanın!
green almond - avatarı
green almond
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #156
green almond - avatarı
Ziyaretçi
sorunsuz çalışıyor,teşekkürlerMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #157
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BUN PROGRAMI KİM YAZIYOR OĞRENE BİLİRMİYİM LÜTFEN!!!
bekmez - avatarı
bekmez
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #158
bekmez - avatarı
Ziyaretçi
çevrim dışı acanları görüyolarmıs nasıl oluyor bu
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #159
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bekmez adlı kullanıcıdan alıntı

çevrim dışı acanları görüyolarmıs nasıl oluyor bu

karşı tarafa avatarınız ulaştığı zaman yada o size konusma penceri açtığı zaman discovery size pop olarak uyarı verir !ama çok sağlık değildir caşılması !
mumya9 - avatarı
mumya9
Ziyaretçi
10 Şubat 2007       Mesaj #160
mumya9 - avatarı
Ziyaretçi
selam benim sorunum şu ben windows live messenger sürüm 8.0 derleme 8.0.0812.00 kullanıyorum MDL_1.1.0155 kurdum ve bu problemle karşılaşıyorum kişiler ögesini tıklıyorum şöyle bir uyarı geliyor bu özelligi kullana bilmeniz içinoturum açmiş olmanız gerekiyor? benim msn açık sorun ne açaba yardımlarınız için şimdiden tşk.