bende kurdum,system tray da gözüküyor özelliklerini dil seçimini vs ayarlıyorum ama sadece ne dinLediğimi göster çalışıyor.!
AyarLar dışında herhangi bir özelliğine tıkladığımda ise Oturum Açmadınız diyor ?
meraba msn de bir süredir problem vardı herşeyi kaldırıp tekrar kurum msn live,discovery,yama.. fakat açtığım oturum bir süre sonra başka bilgisayarlarda çevrimdışı görünüyor sebebini bulamadım.lütfenn yardımcı olunn...
bugün msn discovery live 2 yi kurdum fakat kaspersky sürekli virüs uyarısı veriyor. en sonunda kaldırdım ve bilgisayarımı şu an tamamen temizlemeye çalışıyorum. Bilginize arkadaşlar.
Arkadasalr kimseye tavsiye etmiyorum bu programı,site yöneticelerinede tavsiyem boşu boşuna burdaki arkadaşlara bu konuda teknik destek felan vermesinler,sürekli olarak genişleyen ve yapılandırılan virüs ve trojanlar içermektedir msn discovery,şuana kadar sorun çıkmadı diyen arkadaşımız yok okudugum kadarıyla ve hep çıkmaya devam edecektir,program hataları baglantı kopuklukları ve bütünlük sağlanamamasından bariz bir şekilde anlaşılıyor,Live messenger ve eklentileri gayet yeterli ayda dmsn tavsiye ederim.Ty...@
Ben İlk verildiği gün kurdum bu programı ve gayet güzel de çalışıyor..
8.0 da kullanıyorum..Siz kuramıyorsanız site yöneticilerine yada paylaşım yapan arkadaşlara bahane bulmayın..Kimse programı İndirmek zorunda değil..
Ben yükledim hiçte bi sorun vermedi
Denemek isteyen arkadaş varsa buyursun msn de konuşalım bi sorun olmadıgınıda kanıtlayabilirim..
Ben İlk verildiği gün kurdum bu programı ve gayet güzel de çalışıyor.. 8.0 da kullanıyorum..Siz kuramıyorsanız site yöneticilerine yada paylaşım yapan arkadaşlara bahane bulmayın..Kimse programı İndirmek zorunda değil.. Ben yükledim hiçte bi sorun vermedi Denemek isteyen arkadaş varsa buyursun msn de konuşalım bi sorun olmadıgınıda kanıtlayabilirim..
sanırım sen hiç adware,spyware ya da başka virüsler için tarama yapmıyorsun bilgisayarına.Yükleyecek arkadaşlar iç.in söylüyorum;kaspersky bu discovery2 de virüs bulmuştur, adware vs de cabası. Benimki yüklemek isteyenler için uyarı. Bilgisayarında virüs sevenler için bi diyeceğim yok yoksa!!!!
bugün msn discovery live 2 yi kurdum fakat kaspersky sürekli virüs uyarısı veriyor. en sonunda kaldırdım ve bilgisayarımı şu an tamamen temizlemeye çalışıyorum. Bilginize arkadaşlar.
Alıntı
exulsa adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadasalr kimseye tavsiye etmiyorum bu programı,site yöneticelerinede tavsiyem boşu boşuna burdaki arkadaşlara bu konuda teknik destek felan vermesinler,sürekli olarak genişleyen ve yapılandırılan virüs ve trojanlar içermektedir msn discovery,şuana kadar sorun çıkmadı diyen arkadaşımız yok okudugum kadarıyla ve hep çıkmaya devam edecektir,program hataları baglantı kopuklukları ve bütünlük sağlanamamasından bariz bir şekilde anlaşılıyor,Live messenger ve eklentileri gayet yeterli ayda dmsn tavsiye ederim.Ty...@
Alıntı
YILDIZZ adlı kullanıcıdan alıntı
sanırım sen hiç adware,spyware ya da başka virüsler için tarama yapmıyorsun bilgisayarına.Yükleyecek arkadaşlar iç.in söylüyorum;kaspersky bu discovery2 de virüs bulmuştur, adware vs de cabası. Benimki yüklemek isteyenler için uyarı. Bilgisayarında virüs sevenler için bi diyeceğim yok yoksa!!!!
Butarz Yaklasım sergilemeniz hiç hoş deil
resimdede görüldügü gibi hem discovery hemde kaspersky yuklu neden bir uyarı vermıyor ? dışardan aldıgınız virusleri bu programa yormayın
Virüs, adware ya da başka bir zararlı kod bulunmamaktadır yazılımda. VB 6 ile kodlanmış bir msnmsgr.exe işlemi sonlandırıcısı var, bununla ilgili bir uyarı veriyor antivirüs yazılımı. O dosyanın çalıştırılmasında hiçbir sakınca yoktur. Eklentiyi güvenlik programınızın güvenilenler listesine alıp kurabilirsiniz.