Arama

MessengerDiscovery Live 1.1 - Sayfa 7

Güncelleme: 14 Mart 2007 Gösterim: 104.972 Cevap: 265
feldmareschal - avatarı
feldmareschal
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #61
feldmareschal - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende yükledim ama pek bişey anlamadım.nasıl olucak bi arkadaşda var neler neler yapıyo benim hoşuma gitti ama beceremedim.
Sponsorlu Bağlantılar
MAF1903 - avatarı
MAF1903
Ziyaretçi
11 Aralık 2006       Mesaj #62
MAF1903 - avatarı
Ziyaretçi
Meraba Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar
bende kurdum,system tray da gözüküyor özelliklerini dil seçimini vs ayarlıyorum ama sadece ne dinLediğimi göster çalışıyor.!
AyarLar dışında herhangi bir özelliğine tıkladığımda ise Oturum Açmadınız diyor ?

Sorun ne oLabiLir.
Undertakerg - avatarı
Undertakerg
Ziyaretçi
11 Aralık 2006       Mesaj #63
Undertakerg - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Levi'S adlı kullanıcıdan alıntı

MessengerDiscovery Live 1.1 sürümü Messenger Live 8.1 Beta sürümünü destekliyor mu? Ben yükledim 2 tane oturum açtığımda hata veriyor??? Msn Sad Msn Confused

Evet, Destekliyor.
cancuuuuuu - avatarı
cancuuuuuu
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #64
cancuuuuuu - avatarı
Ziyaretçi
meraba msn de bir süredir problem vardı herşeyi kaldırıp tekrar kurum msn live,discovery,yama.. fakat açtığım oturum bir süre sonra başka bilgisayarlarda çevrimdışı görünüyor sebebini bulamadım.lütfenn yardımcı olunn...
YILDIZZ - avatarı
YILDIZZ
Ziyaretçi
22 Aralık 2006       Mesaj #65
YILDIZZ - avatarı
Ziyaretçi
bugün msn discovery live 2 yi kurdum fakat kaspersky sürekli virüs uyarısı veriyor. en sonunda kaldırdım ve bilgisayarımı şu an tamamen temizlemeye çalışıyorum. Bilginize arkadaşlar.
exulsa - avatarı
exulsa
Ziyaretçi
22 Aralık 2006       Mesaj #66
exulsa - avatarı
Ziyaretçi
Arkadasalr kimseye tavsiye etmiyorum bu programı,site yöneticelerinede tavsiyem boşu boşuna burdaki arkadaşlara bu konuda teknik destek felan vermesinler,sürekli olarak genişleyen ve yapılandırılan virüs ve trojanlar içermektedir msn discovery,şuana kadar sorun çıkmadı diyen arkadaşımız yok okudugum kadarıyla ve hep çıkmaya devam edecektir,program hataları baglantı kopuklukları ve bütünlük sağlanamamasından bariz bir şekilde anlaşılıyor,Live messenger ve eklentileri gayet yeterli ayda dmsn tavsiye ederim.Ty...@Msn Happy
unknown_black - avatarı
unknown_black
Ziyaretçi
25 Aralık 2006       Mesaj #67
unknown_black - avatarı
Ziyaretçi
Ben İlk verildiği gün kurdum bu programı ve gayet güzel de çalışıyor..
8.0 da kullanıyorum..Siz kuramıyorsanız site yöneticilerine yada paylaşım yapan arkadaşlara bahane bulmayın..Kimse programı İndirmek zorunda değil..
Ben yükledim hiçte bi sorun vermedi
Denemek isteyen arkadaş varsa buyursun msn de konuşalım bi sorun olmadıgınıda kanıtlayabilirim..

YILDIZZ - avatarı
YILDIZZ
Ziyaretçi
29 Aralık 2006       Mesaj #68
YILDIZZ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
unknown_black adlı kullanıcıdan alıntı

Ben İlk verildiği gün kurdum bu programı ve gayet güzel de çalışıyor..
8.0 da kullanıyorum..Siz kuramıyorsanız site yöneticilerine yada paylaşım yapan arkadaşlara bahane bulmayın..Kimse programı İndirmek zorunda değil..
Ben yükledim hiçte bi sorun vermedi
Denemek isteyen arkadaş varsa buyursun msn de konuşalım bi sorun olmadıgınıda kanıtlayabilirim..

sanırım sen hiç adware,spyware ya da başka virüsler için tarama yapmıyorsun bilgisayarına.Yükleyecek arkadaşlar iç.in söylüyorum;kaspersky bu discovery2 de virüs bulmuştur, adware vs de cabası. Benimki yüklemek isteyenler için uyarı. Bilgisayarında virüs sevenler için bi diyeceğim yok yoksa!!!!
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
29 Aralık 2006       Mesaj #69
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
YILDIZZ adlı kullanıcıdan alıntı

bugün msn discovery live 2 yi kurdum fakat kaspersky sürekli virüs uyarısı veriyor. en sonunda kaldırdım ve bilgisayarımı şu an tamamen temizlemeye çalışıyorum. Bilginize arkadaşlar.

Alıntı
exulsa adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadasalr kimseye tavsiye etmiyorum bu programı,site yöneticelerinede tavsiyem boşu boşuna burdaki arkadaşlara bu konuda teknik destek felan vermesinler,sürekli olarak genişleyen ve yapılandırılan virüs ve trojanlar içermektedir msn discovery,şuana kadar sorun çıkmadı diyen arkadaşımız yok okudugum kadarıyla ve hep çıkmaya devam edecektir,program hataları baglantı kopuklukları ve bütünlük sağlanamamasından bariz bir şekilde anlaşılıyor,Live messenger ve eklentileri gayet yeterli ayda dmsn tavsiye ederim.Ty...@Msn Happy

Alıntı
YILDIZZ adlı kullanıcıdan alıntı

sanırım sen hiç adware,spyware ya da başka virüsler için tarama yapmıyorsun bilgisayarına.Yükleyecek arkadaşlar iç.in söylüyorum;kaspersky bu discovery2 de virüs bulmuştur, adware vs de cabası. Benimki yüklemek isteyenler için uyarı. Bilgisayarında virüs sevenler için bi diyeceğim yok yoksa!!!!

Butarz Yaklasım sergilemeniz hiç hoş deil

ads305zqx6

resimdede görüldügü gibi hem discovery hemde kaspersky yuklu neden bir uyarı vermıyor ? dışardan aldıgınız virusleri bu programa yormayın Msn Wink
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
29 Aralık 2006       Mesaj #70
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Virüs, adware ya da başka bir zararlı kod bulunmamaktadır yazılımda. VB 6 ile kodlanmış bir msnmsgr.exe işlemi sonlandırıcısı var, bununla ilgili bir uyarı veriyor antivirüs yazılımı. O dosyanın çalıştırılmasında hiçbir sakınca yoktur. Eklentiyi güvenlik programınızın güvenilenler listesine alıp kurabilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.