Arama

MessengerDiscovery Live 1.1 - Sayfa 8

Güncelleme: 14 Mart 2007 Gösterim: 104.978 Cevap: 265
unknown_black - avatarı
unknown_black
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #71
unknown_black - avatarı
Ziyaretçi
Bende de öyle virüs uyarısı falan vermedi..
Hem kaspersky değil ad-aware ve Avast kullanıyorum..
Sponsorlu Bağlantılar
İkisinde taradım hiçte bi şey prog da..
Aman göz değmesin ve Kıskananlar çatlasın diyeyim bari Msn Tongue

atif - avatarı
atif
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #72
atif - avatarı
Ziyaretçi
msg discovery nin son sürümü işletim sisteminizin lisanslı olup olmadığını kontrol ediyo bunun çalışmasında bir etkisi varmı bilmiyorum xp home türkçe lisanslı kullanıyorum hiçbir sorun yok gayette iyi çalışıyo hatta son sürümde birden çok msn açma seçeneğide var tek kelimeyle süper...
Sponsorlu Bağlantılar
muratcan07 - avatarı
muratcan07
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #73
muratcan07 - avatarı
Ziyaretçi
hiçbir sorun yok gayet güzel çalışıyor sadece çoklu oturum açma özelliği çalışmıyor birde avatar çalmayı bulamadım birisi pencereyi kapattığında aşşada çıkan yerde resim simgesine tıklayınca çalıyo normalde nasıl çalıyo bilen varmı?
YILDIZZ - avatarı
YILDIZZ
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #74
YILDIZZ - avatarı
Ziyaretçi
neyi anlamaya çalışmak istemiyosunuz hala anlamış değilim ben virüs, adware bulunduğu için uyarmak istedim indirenleri ve site yöneticilerinin bilgisine sundum. Bi sorun varsa yöneticiler bu durumu en iyi şekilde açıklayabilir bana çünkü onlar ekledi bu eklentiyi. Ben de bu sorun için uyardım ekleyenleri ve yüklemek isteyenleri. Bugün tekrar kurayım bakayım diye denedim işte sonuç aşağıda.Ben bilgisayarıma indirdiğim ne varsa indirdikten sonra mutlaka adware,spyware lere karşı her zaman zaten taratırım. Bilgisayarımda olup bitenlerden haberim var zaten merak edilen buysa!!Ayrıca kaspersky la taratan arkadaşım bence update etmiyorsun. Bu programı ekleyenler lütfen bana bunu açıklasınlar.Kimseyi zora sokma gibi bi çabam da yok benimki sadece uyarı.

myphp?imageads305zcr7
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #75
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
YILDIZZ adlı kullanıcıdan alıntı

neyi anlamaya çalışmak istemiyosunuz hala anlamış değilim ben virüs, adware bulunduğu için uyarmak istedim indirenleri ve site yöneticilerinin bilgisine sundum. Bi sorun varsa yöneticiler bu durumu en iyi şekilde açıklayabilir bana çünkü onlar ekledi bu eklentiyi. Ben de bu sorun için uyardım ekleyenleri ve yüklemek isteyenleri. Bugün tekrar kurayım bakayım diye denedim işte sonuç aşağıda.Ben bilgisayarıma indirdiğim ne varsa indirdikten sonra mutlaka adware,spyware lere karşı her zaman zaten taratırım. Bilgisayarımda olup bitenlerden haberim var zaten merak edilen buysa!!Ayrıca kaspersky la taratan arkadaşım bence update etmiyorsun. Bu programı ekleyenler lütfen bana bunu açıklasınlar.Kimseyi zora sokma gibi bi çabam da yok benimki sadece uyarı.

myphp?imageads305zcr7

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Virüs, adware ya da başka bir zararlı kod bulunmamaktadır yazılımda. VB 6 ile kodlanmış bir msnmsgr.exe işlemi sonlandırıcısı var, bununla ilgili bir uyarı veriyor antivirüs yazılımı. O dosyanın çalıştırılmasında hiçbir sakınca yoktur. Eklentiyi güvenlik programınızın güvenilenler listesine alıp kurabilirsiniz.

ben kaspersky ile taratan kişiyim Msn Happy buda update zamanım yanı son derece guncel
111kn4
11holigan11 - avatarı
11holigan11
Ziyaretçi
31 Aralık 2006       Mesaj #76
11holigan11 - avatarı
Ziyaretçi
s.a kadeş ben bunu yükledim kurdum ondan sonra msn ye tıklıyorum hata raporu gönder çıkıyo açılmıyo msn ne yapmam gerekiyo??yardım edersen sevinirim
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
31 Aralık 2006       Mesaj #77
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
11holigan11 adlı kullanıcıdan alıntı

s.a kadeş ben bunu yükledim kurdum ondan sonra msn ye tıklıyorum hata raporu gönder çıkıyo açılmıyo msn ne yapmam gerekiyo??yardım edersen sevinirim

kurulumu dogru yaptıgınıza we uygun msn surumu ıle uygun discovery surmunu kurdugunuza emin olun
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
31 Aralık 2006       Mesaj #78
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
YILDIZZ adlı kullanıcıdan alıntı

myphp?imageads305zcr7

MessengerDiscovery sayfamız henüz güncellenmedi, siz en üstte bulunan bağlantıyı kullanarak yeni sürümünü indiriniz, eski sürümdeki virüs uyarısı ile ilgili açıklama bir önceki mesajımda mevcut. Sayfa güncellenmemiş olsa da indirme bağlantısını güncelliyorum şimdi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
offxline - avatarı
offxline
Ziyaretçi
2 Ocak 2007       Mesaj #79
offxline - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar
msn discovery indirdim gayette güsel çalışıyo ama bi problemim var Msn Sad
engellemediğim halde engelli olarak gösterdiği bi kaç ades var. "kaldır" dicem ama öle bi seçenek yok. aksine "kişiyi engelle" çıkıyo nasıl kurtulucam ben bundan teşekkürler şimdiden...
sinem_sinem - avatarı
sinem_sinem
Ziyaretçi
3 Ocak 2007       Mesaj #80
sinem_sinem - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu sürümde çoklu ortamı nasıl kullanabilirim?