Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 15

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 242.976 Cevap: 301
tupacfan35 - avatarı
tupacfan35
Ziyaretçi
26 Aralık 2009       Mesaj #141
tupacfan35 - avatarı
Ziyaretçi
arkdaşlar öncelikle herkeze merhaba. siteye yeni üye oldum =)
şimdi benim bir sorunum var. msnde cam açtığımda karşı tarafın bide benim camim küçük
Sponsorlu Bağlantılar
büyütme seçeneği yok.sadece küçük var. birisi yazmış çözünürlüğü yükselt düzelir denedim olmadı.
çokçok acil nasıl büyük seçeneği getirebilirim?
şimdiden teşekkür ederim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #142
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kameramı tekli olarak yolladığımda benim görüntümü ekranda görüyorum ama karşı tarafın göreceği anda kapanıyor.sesli görüntü yolladığımda herşey normal..sorun tekli kamera yolladığımda oluyor.. sebebi ne olaki??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Aralık 2009       Mesaj #143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

bilgisayar kamera ayarlari

mms ve kamera ayarları nasıl yapacagımı bilmiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Aralık 2009       Mesaj #144
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn yi nasıl kullanacagım ve nasıl ayarlayacagım ne tuşlayacagımı ne yapacagımı bilmiyorum ayarlamak için yardım istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2009       Mesaj #145
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya benim kameram dahili var ama 1 haftadır çalışmıyo kamerayı açınca beyaz ekran çıkıyo birşeye tıklayınca da gidiyo sayfa kapanıyo sorun ne nasıl yapabilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ocak 2010       Mesaj #146
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn ekranından görüntüm yok kamera çalışıyo ama görüntüm yok
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2010       Mesaj #147
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben bilgı yeni aldım windows 7 kullanıorum msnde kamera açamıorum
gustasgun - avatarı
gustasgun
Ziyaretçi
16 Ocak 2010       Mesaj #148
gustasgun - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar oncelıkle aranıza yenı katıldım ve sanırım yardımcı olacak yorumlar alabılıcem bu sıteden.. Ben messenger 2009 ( yapı 14,0, 8089,726 ) sürümünü kurdugumdan berı kı bunu mecburen yaptım , göruntulu ve seslı gorusme actıgım zaman ılk 5 dakıka hersey normal hıc sorun yok ses ve goruntu normal sekılde ancak ne oluyorsa tam 5. dakıkanın sonunda oluyo ve benım ses keslıyor ve karsı taraf benı duymuyor , ben onu duyuyorum ve goruntumuzde de herhangı bı sorun olmuyor...Sadece benım sesım karsıya gıtmıyor...Mecburen her 5 dakıkada bır yenıden arama yapıyorum...Sızce bu problemı nasıl çözebılırız ? Neden 5 dakıkada yanı perıyodık bı sekılde ses kesılıyor olabılır ? Antivırus ten dıye dusundum kapalı denedım degsen bısey olmadı ses ve goruntu kurulumların her sekılde degıstırdım yıne de aynı.. Bılgısı olan arkadasların yardımlarını beklıyorum ...
Shagwe - avatarı
Shagwe
Ziyaretçi
17 Ocak 2010       Mesaj #149
Shagwe - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar yeni kayıt oldum çok çok yardimci oldunuz fakat bir sorunum var..Msn Sad

Şöyleki; Ben karşı tarafa kameramı gönderiyorum herşey sorunsuz sadece kameralar açılıyo ama ses bir türlü açılmadı yardimci olursaniz sevinirim..Saygılar..
xprensx - avatarı
xprensx
Ziyaretçi
31 Ocak 2010       Mesaj #150
xprensx - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaşlar ben wep cam sorunu yaşıyorum şöyleki ; bi ara pcme vh... diye bir program yüklemiştim video oynatıcısı 3g,mp4 ve bütün videoları sorunsuz gösteriyodu ama msnde vh.. vh.. diye wep cam programıda geldi fare nerdeyse orayı gösteriyo vh...larden biri o işe yarı yo biri pek işe yaramıyodu sonra ben bu programı tamamen bakın tamamen diyorum program ekle kaldır felan demeyin bana + adını da yazdım pcde yok kesinlikle bulamadım kaldırdım yani yok ama wep cam ayarlarında msn de ve ampcamda var bu Msn Mad illet ya + ben artık kendi wep camımı acamıyorum sadece görüntülü konusma açıyorum ben görmüyorum kendimi karsı taraf görüyo ve amsn de kullanılıyo sorunsuz wep cam ama ben amsnyi sevmedim hiç nolur yardım edin bana msn defalarca yeniden kurdum hersey yaptım bilen arkadaşa rice ediyom hatta yalvarıyom ya