Arama

MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 6

Güncelleme: 30 Nisan 2012 Gösterim: 195.023 Cevap: 130
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Aralık 2009       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar hatanın cözumu buldu kardeşiniz..
hata verınce hatayı kapamadan denetim masasından program ekle kaldırdan windows live parcaları dıee bısey var ordan kaldır dııp onarma kısmını secın ve sonra msnı otomatık kapatacak ilem bıttıkten sonra bılgısayarınızı kaptmadan oturum acmayı deneyın.. ve sonuç mükemmel..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2009       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
program ekle kaldırdan söylediğiniz şeyi yaptım ben ama düzelmedi. bu defa hata da vermıyo dönuyo dönuyo, kapanıyo kendiliğinden...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Aralık 2009       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hoca ya söylediginiz seyleri bulamıyorumki ya lütfen nerde olduklarına dail yardımcı olurmusunuz ???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Aralık 2009       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
cantacs dosyası hıc yokki bi yardımcı olun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2009       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Windows Vista

• Gizli Dosyaları Açın ( Belgelerim / Bilgisayarım 2'sinden Birini Gir Araçlar / Klasör Seçenekleri / Gizli Dosyalar-Klasör'leri Göster Ve Uygulayın)
  • C\User\Windows Oturum Adı\ Contacts \ Bütün Klasör'leri Silin
  • C:\Users\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ Oturum Açamadığın Klasörleri Silin, Yinede Açamazsan Hepsini Silin.
  • Ve Oturum Açmayı Deneyin.

Windows XP
  • Gizli Dosyaları Açın ( Belgelerim / Bilgisayarım 2'sinden Birini Gir Araçlar / Klasör Seçenekleri / Gizli Dosyalar-Klasör'leri Göster Ve Uygulayın)
  • C\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Contcacts \ Bütün Klasör'leri Silin
  • C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ Oturum Açamadığın Klasörleri Silin, Yinede Açamazsan Hepsini Silin.
  • Ve Oturum Açmayı Deneyin.

Oturum Açamazsanız Tekrar Belirtin.

dediklerinin hepsini yaptım ama i sonuc elde edemedim.....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2009       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn adresim açılmıyor,başka adresler açılıyor fakat benim adresim açılmıyorr hata kodu 84cc0020 veriyor,ne yapabilirim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2009       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm bendede aynı sorun var fakat sadce kendi msnmi açınca sorun oluyo kardeşim açınca onun msnsi açılıyo ne yapmalıyım dediğiniz gibi herşeyi sildim fakat yine aynı diyor...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar söylenen herşeyi bende yaptım en son format atmak kaldı dün onuda yaptım ama malesef yine aynı yine aynı.yeni sürümü kaldırıp eskisini yüklüyorum bu seferde yeni sürümü yükleyin diyor onuda açmıyorr.bende windows xp kullanıyorum...ya bu neden oluyo tam olarak bişey söyleyin bıktım artık sürekli kaldırıp kurmaktan..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eyvallah kardeş sorun falan kalmadı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım sadece benim msn adresimi açmıyor,başka msn adreslerini açabiliyor tekrar benim adresimi denediğimde hata kodu 84cc0020 yi veriyor ne yapabilirim ve bu 3 gündür böyle