Arama

MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 8

Güncelleme: 30 Nisan 2012 Gösterim: 195.095 Cevap: 130
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2010       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaptim ehrseyi sildim olmadi sonra herseyi sildim yine olmadi napcam bilmiorum yemisim 2009 versiyonu 8.5 i istiyoruz
Sponsorlu Bağlantılar
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010       Mesaj #72
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

yaptim ehrseyi sildim olmadi sonra herseyi sildim yine olmadi napcam bilmiorum yemisim 2009 versiyonu 8.5 i istiyoruz

8,5 Final > https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html
Sponsorlu Bağlantılar

Güncelleme sorunu yaşamak istemiyorsanız konudaki Güncelleme yazısını dikkate alınız.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Açamadım Hacım Msn Sad Msn Sad Msn Sad Lütfen YARDIM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2010       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben msn açmaya çalışıyorum 2 gündür açamıyorum şöyle diyo girdiginiz windows live var olmadıgından veya yanlış oldugundan windows live messrgr açılamadı paralonızı unuttuysanız lütfen paralonızı unuttunuzmu baglantısını tıklayn diyordu.bunu yüz kere yaptım neredeyse fakat şifremi kabul etmiyor biran önce yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olucam çünkü msn şifremi ele geçirmek isteyenler vardı bundan korkuyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2010       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben giriyorum ama silmiyor dosyayı lütfen yardım edin msn açılıyor ama yazdıgımız e-postalarını şifreyi yazıyoruz ama kişi listenz şuanda bilmem bilmem bi şeyler diyor lütfen yardım edin
ilkerockn - avatarı
ilkerockn
Ziyaretçi
21 Şubat 2010       Mesaj #76
ilkerockn - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
korayharman adlı kullanıcıdan alıntı

kesin çözümü buldum arkadaşlar bende oldu valla hatırlarsanız platform hatası veriyor msn bazen onun çözümü C:\Program Files\Windows Live\Contacts klasörü altındaki abssm.dll dosyasını silmekti ama ben o dosyayı silmemiştim sadece yeni bir klasör oluşturup onun içine atmıştım iyiki öyle yapmışım ve aklıma geldi birden bu kişi listesi hatasını alınca abssm.dll dosyasını yine contacts klasörüne koydum ve hata vermiyor artık platform hatasıda wermiyor kişi listesi hatasıda

bende dün silmiştim o dosyayı, neyseki geri dönüşüm kutusundan silmemişim senin mesajı görünce geri yükledim o dosyayı düzeldi msn, artık o kişi listesi hatasını vermiyor. teşekkürler
RuBaNa_ - avatarı
RuBaNa_
Ziyaretçi
23 Mart 2010       Mesaj #77
RuBaNa_ - avatarı
Ziyaretçi
Mrb benım sorunum da kımsede yok sanırım.
Cevrımıcı listem gorunmuyor. Herkes cevrımdısı gorunuyor. Kaldırdım yenıden yukledım ama olmadı Msn Sad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Mart 2010       Mesaj #78
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
RuBaNa_ adlı kullanıcıdan alıntı

Mrb benım sorunum da kımsede yok sanırım.
Cevrımıcı listem gorunmuyor. Herkes cevrımdısı gorunuyor. Kaldırdım yenıden yukledım ama olmadı Msn Sad

Şu an Windows Live Messenger'da kişileriniz çevrimiçi oldukları halde çevrimdışı görünüyor olabilirler. Genel bir sorun söz konusu, düzelmesini bekleyiniz...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
RuBaNa_ - avatarı
RuBaNa_
Ziyaretçi
23 Mart 2010       Mesaj #79
RuBaNa_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Şu an Windows Live Messenger'da kişileriniz çevrimiçi oldukları halde çevrimdışı görünüyor olabilirler. Genel bir sorun söz konusu, düzelmesini bekleyiniz...

Teşekkürler.
furkann - avatarı
furkann
Ziyaretçi
30 Mart 2010       Mesaj #80
furkann - avatarı
Ziyaretçi
ya bnde windows oturum adı die bişi yok ddıklerınızı yapıcam ama yapamıorum