Arama

MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 7

Güncelleme: 30 Nisan 2012 Gösterim: 195.051 Cevap: 130
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Aralık 2009       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kardeş verdiğin 2. yöntemdeki Kayıt defterindeki düzeltmeleri yapıyorum ama kayıt etmiyor ! Tekrar eski haline dönüyor ! Acil yardımmm !!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kişi listeniz şu anda kullanılabilirdurumda değil lütfen daha sonra yeniden deneyin diyor ve hata kodu veriyor 84cc0020 diye bu duramu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor lütfen acil yardımcı olurmusunuz
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Aralık 2009       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
byler bnde sabaha kdr ayni hatayi aliyordum ama sonunda çözümü buldum.Baslat Denetim Masasi Program Ekle Kaldir e gelin ve Windows Live Temel Parçalar Diye Geçiyor 131MBcivari ona Kaldir diyin sonra ekraniniza kaldir ve onar gibi 2 secenek gelicek onari secin yükleme işlemi tamamlandıktn sonrada msn girin artık sorun kalmadı msn dünyasına geri döndünüz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ocak 2010       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gizli dosyalari gorebilmek icin combofix i kurun sonra tekrar deneyin acacaktir
fasteagle_54 - avatarı
fasteagle_54
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #65
fasteagle_54 - avatarı
Ziyaretçi
hala açılmıyo msn yaa lütfen başka bişey yokmu bunları denedim olmuyoooo Msn Confused
korkulurüya - avatarı
korkulurüya
Ziyaretçi
10 Ocak 2010       Mesaj #66
korkulurüya - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar 3 gündür bir problem yaşıyorum ve her türlü araştırma ve denemeye çözüm bulamadım.. şöyle açıklayayım..benim var olan 2 msn adresim var..onlar sorunsuz açılıyordu bir problemim yoktu. ben yeni bir hotmail hesabı daha aldım ve bu hesabı hiç açamadım ..bana sistem dosyasıyla ilgili hata veriyordu.. bunu halledebilmek için nette önerilmiş bi takım şeyler denedim ve başarılı olamadım.. daha sonra yaptığım bi kaç işlem sonucunda kullanmakta olduğum adreslerden birini de açamaz duruma geldim 1 gün uğraş sonucunda onu geri kazandım .. olay burdan sonra keşke uğraşmasaydım ama yeni açtığım adres neden açılmıyor diye uğraştım ve en son yukarıda belirtilen program ekle kaldırdan window live temel parçaları onarma işlemini yaptım..ve bu işlem sonucunda adreslerimin hiç birini açamaz duruma geldim.. maillerime hotmailden girip bakabiliyorum ama msnde oturum açamıyorum. her yolu denedim ve çıldırmak üzereyim.. hiç bir çözüm yolu bulamıyorum.. ya en azından şu onarma işlemimi geri almamın bir yolu yokmudur..onun öncesinde kullanmakta olduğum adresleri açabiliyordum en azından..sistem geri yükleme yaptım ama fayda etmedi ..yardım edebilecek var mı ??? 81000306 hatasını veriyor..onarım yaptığımda sistem dosyasında ve ağ anahtar bağlantısında hata veriyor ..
korayharman - avatarı
korayharman
Ziyaretçi
23 Ocak 2010       Mesaj #67
korayharman - avatarı
Ziyaretçi
kesin çözümü buldum arkadaşlar bende oldu valla hatırlarsanız platform hatası veriyor msn bazen onun çözümü C:\Program Files\Windows Live\Contacts klasörü altındaki abssm.dll dosyasını silmekti ama ben o dosyayı silmemiştim sadece yeni bir klasör oluşturup onun içine atmıştım iyiki öyle yapmışım ve aklıma geldi birden bu kişi listesi hatasını alınca abssm.dll dosyasını yine contacts klasörüne koydum ve hata vermiyor artık platform hatasıda wermiyor kişi listesi hatasıda
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2010       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben de aynı sorun war alllah aşkına yardım edın....84cc0020 hatasııı.....gizli klasörlerı de acamıorumm....msn ı tekrar tekrar yukledım ama olmuo...lutfen yardım edın....
ultra_sagopa - avatarı
ultra_sagopa
Ziyaretçi
26 Ocak 2010       Mesaj #69
ultra_sagopa - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Herşeyi yapıyorum ama giriyorum gizli klasorleri göster diorum tıklıyorum c ye yenıden gösterme oluyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2010       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaw dedigin hepsini yapiorum ama yine olusturuor o dosyayi yine giremiorum