Arama

MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 9

Güncelleme: 30 Nisan 2012 Gösterim: 194.976 Cevap: 130
angrymanx - avatarı
angrymanx
Ziyaretçi
5 Nisan 2010       Mesaj #81
angrymanx - avatarı
Ziyaretçi
Msn MadMSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası

Sponsorlu Bağlantılar
ARKADASLAR MSN DE BU HATAYLA KAŞILAŞIYORUM ..YAPMAM GEREKEN HERŞEYİ YAPIYORUM LİSTELERİ FALAN SİLİYORUM AMA OLMUYOR. MSN KALDIRIP YENİDEN YUKLEDĞİMDE MSN OTURUM ACABİLİYORUM FAKAT PC Yİ YENİDEN BAŞLATTIĞIMDA İSE YİNE BAŞA DÖNÜYORUM,TEKRAR AYNI HATAYLA KARŞILAŞIYORUM.. DEEP FREEZE PROG. YOK PC DE.
PC
WİSTA
DİZ ÜSTÜ KULLANIYORUM ,ACER MARKA
LÜTFEN YARDIM EDİN.
artvinli - avatarı
artvinli
Ziyaretçi
5 Nisan 2010       Mesaj #82
artvinli - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar denetım masasında live mesenger kurulum yardımcısını silin sonra live parçalarını kaldır diyin içinde onar bölümü var onardıktan sonra gırıo 1 aydır gıremıyodum sonnda oldu..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bndede aynı sorun var sizin dediklerinizi yaptım ama o gizli dosyaları göster diyip uygula diyrm tekrar girip baktıgımda yine gösterme işaretli oluyor onu nasıl düzelticem.
ayzeg - avatarı
ayzeg
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #84
ayzeg - avatarı
Ziyaretçi
AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8098.930 ModName: cvasds0.dll veya cvasds1.dll ModVer: 0.0.0.0

Offset: 0006b3e4

yukarıdakine benzer hataları 3 gündür alıyorum virüs tarattım temizledim hatta burdan önerien süperantispywarefree adition u da kurup tarama yaptım ikinci taramadan sonra çalıştı ama sora yine aynı hataları vermeye devam ediyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? çok acil
önemli işlerim var msn gerekli akşama düzeltme lazım netcafelere gitmem de mümkün değil acilll lütfennnn Msn Sad(
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Nisan 2010       Mesaj #85
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ayzeg adlı kullanıcıdan alıntı

AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8098.930 ModName: cvasds0.dll veya cvasds1.dll ModVer: 0.0.0.0

Offset: 0006b3e4

yukarıdakine benzer hataları 3 gündür alıyorum virüs tarattım temizledim hatta burdan önerien süperantispywarefree adition u da kurup tarama yaptım ikinci taramadan sonra çalıştı ama sora yine aynı hataları vermeye devam ediyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? çok acil
önemli işlerim var msn gerekli akşama düzeltme lazım netcafelere gitmem de mümkün değil acilll lütfennnn Msn Sad(

Bu tamamen zararlı kod sorunu. Alternatif antivirüs ve antispyware programları deneyin. Temizlendikten sonra sorun ortadan kalkacaktır.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR EĞER BUNLARIN HEPSINI DENEDİĞİNİZ TAKTİRDEDE OLMUYORSA "PERFECT UNİNSTALLER" I KURUN MESSENGERİ ORDAN KALDIRIN BEN HERŞEYİ DENEDİM OLMADI AMA BÖYLE YAPTIM ŞUANDA HİÇBİ SORUN UMARIM İŞİNİZE YARAR...
acar58 - avatarı
acar58
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #87
acar58 - avatarı
Ziyaretçi
sildim ama yinede olmuyor açamıyorumm yhaa..

sildim ama yinede açılmıyor yha ne yapmalıyımm..
Son düzenleyen acar58; 12 Nisan 2010 17:39 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
mustafa13 - avatarı
mustafa13
Ziyaretçi
14 Nisan 2010       Mesaj #88
mustafa13 - avatarı
Ziyaretçi
bnde giremiorum gizli dosyalara bi yardım edinn Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Nisan 2010       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar birisi şu hatayı bulsun kafayı sıyırcam 84cc0020
mehmet69 - avatarı
mehmet69
Ziyaretçi
16 Nisan 2010       Mesaj #90
mehmet69 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bndede aynı sorun var sizin dediklerinizi yaptım ama o gizli dosyaları göster diyip uygula diyrm tekrar girip baktıgımda yine gösterme işaretli oluyor onu nasıl düzelticem.

Alıntı
mustafa13 adlı kullanıcıdan alıntı

bnde giremiorum gizli dosyalara bi yardım edinn Msn Confused

Arkadaşlar sisteminize virüs bulaşmış öncelikle COMBOFİX'iBuRaDaN indirin masaüstünüzden çalıştırın bulaşan viriüsleri silecek ve size bir rapor sunacaktır. Daha sonra da kill_amvo_virus_usb BuRaDaN indirin ve yine masaüstünüzden çalıştırın Gizli Dosyalarınız görünür olacaktır.
Son düzenleyen The Unique; 16 Nisan 2010 11:51