Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı
Slm Ben laptopumda Live mesenger 8.5 yüklüydü bir türlü beni hatırla olayını yapamadım
adresimi yazıyorum, şifremi yazıyorum beni hatırla-şifremi hatırla-otomatik olarak aç bunları işaretliyorum açıyorum ama bilgisayarı kapatıp açtığımda adresimi hatırlamıyor boş çıkıyor tekrar tekrar yazmak zorunda kalıyordum. Yeniden Live mesennger kurdum ama bu seferde
84cc0020 (kişi listeniz hazır değil) hatası verdi. Konuyu okudum baktım tamam dedim önceki sürümü silmeden kurmuşum
Your Uninstaller ile ikisini de tamammen sildim tekrar kurdum yine aynı hatayı verdi daha sonra diğer söylenenleri de yaptım
contac klasöründekiler falan onları da temizledim yine olmadı. Hiç bir adresi açmıyordu,hep aynı hatayı veriyordu. Enson
Windows Cleanup ile
Live mesenger ile başlayan tüm programları sildim contac kalörünü falan temizledim program Files den Live mesenger klasörünü sildim diğr kısa yolları falan herşeyi sildim bilgisayarı tekrar başlattım tekrar Live mesenger 2009 u kurdum ama sonuç aynı yine bütün klasörleri temizleyim programı sildim yukarıdaki Live mesenger 8.5 kurdum şimdi açılıyor ama yine
beni anımsa çalışmıyor. Bunun çözümü var mıdır?
Şimdiden Teşekkür ederim.