Arama

MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme - Sayfa 5

Güncelleme: 8 Ağustos 2012 Gösterim: 170.475 Cevap: 118
cemmooo - avatarı
cemmooo
Ziyaretçi
26 Ocak 2009       Mesaj #41
cemmooo - avatarı
Ziyaretçi
Sohbet günlükleri her pencere açtğımda birtane daha kaydediyor.. Örneğin :
konuştuğum kşi 123@hotmail.com diyelim buna her yeni pencere açtğımda konuştuklarımız sohbet günlüklerime fazladan kaydediliyor.. (123@hotmail.com , 123@hotmail.com(2) , 123@hotmail.com(3) .4.5.6 die gidio böle her yeni pencerede..) Nedendir sizce??
Sponsorlu Bağlantılar

Yüklü olanlar :
Msn Live 8.5
Discovery Live
Plus Live
StuffPlug 3

yardım bekliyorum lütfen..

hhmercan - avatarı
hhmercan
Ziyaretçi
27 Ocak 2009       Mesaj #42
hhmercan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Şu Messenger Plus! Live scriptine de bakabilirsiniz: Messenger Plus! Live - Script - Online Chat Logger

proğramı nasıl kullanacağız peki Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
27 Ocak 2009       Mesaj #43
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
hhmercan adlı kullanıcıdan alıntı

proğramı nasıl kullanacağız peki Msn Happy

Ben bu scripti normalde kullanmıyorum. Şimdi indirip baktım, herhalde bir FTP sunucusu gerekiyor. Herhalde FTP hizmeti sağlayan şirketler var. Oradan bir kullanıcı adı ve parola ediniyorsunuz sanırım, sonra da scriptin ayarlarına o sunucu adresini ve kullanıcı adı-parolayı giriyorsunuz. Öyle oluyor galiba. Ama gittiğiniz her caféde her bilgisayarda Messenger Plus! Live'ın yüklü olması zor ihtimal. Sonra bir de bu scripti indirip ayarlamanız gerekir. O yüzden bu script ne kadar yararlı bir şey, bilemiyorum.
hhmercan - avatarı
hhmercan
Ziyaretçi
27 Ocak 2009       Mesaj #44
hhmercan - avatarı
Ziyaretçi
Ya ben üniversitemin sağladığı bir ftp sunucusundan faydalanıyorum orası tamam ...
ama sizde indirdiğinizde farkettiyseniz indirdiğimiz dosyayı aç dediğimizde direkt yükleniyo yani herhangi bir ayar yapma bölümünü göremedim...
bu ftp sunucusunu fln nereye gireceğiz kullanıcı adını şifreyi fln nereye gireceğiz ki ???
Ne kadar yararlı olduğu konusunda haklısınız ama hiç yoktan iyidir şimdilik bu kadarıyla yetineceğiz ...
Tabi doğru dürüst kullanımını ayarlayabilirsem ...
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
28 Ocak 2009       Mesaj #45
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Aşağıdaki pencereden ayar yapılıyor, bu pencereyi siz de görmüşsünüzdür. Buraya ise kişi listesi ya da konuşma pencerelerindeki Scriptler düğmesinden "Online Chat Logger > Settings"e tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ama şimdi oluşturduğu günlük dosyasına baktım '...\Scripts\Online Chat Logger' dizininden ve tam bir hayal kırıklığına uğradım. Siz de bakın, orada "chatlog.xml" diye bir dosya var. Eğer günlük dosyasının son hali oysa sonuç tam bir hüsran Msn Happy Tercih sizin.

onlinechatlogger
hhmercan - avatarı
hhmercan
Ziyaretçi
28 Ocak 2009       Mesaj #46
hhmercan - avatarı
Ziyaretçi
bendeki dosyada tüm konuşmalarım var
tek dosya üzerinde tüm konuşmalar
bu yüzdenmi hüsran dediniz ?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
28 Ocak 2009       Mesaj #47
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
hhmercan adlı kullanıcıdan alıntı

bendeki dosyada tüm konuşmalarım var
tek dosya üzerinde tüm konuşmalar
bu yüzdenmi hüsran dediniz ?

Evet hem o yüzden hem de mesela Plus!'ın biçimlendirme kodları duruyor bir de yazılar bayağı büyük benim burada. Niye öyle, anlamadım.

Aslında konuşmaları tek bir yerde tutmanın güzel bir yöntemi geldi aklıma. Bir flash belleğin olacak, hep yanında taşıyacaksın, Messenger kullandığın her yerde de kayıt yeri olarak bu flash belleği göstereceksin.
hhmercan - avatarı
hhmercan
Ziyaretçi
28 Ocak 2009       Mesaj #48
hhmercan - avatarı
Ziyaretçi
ya şimdi işin açıkçası ben bu proğramı kendi kullanımım için istemiyorum Naughty
kız arkadaşımın konuşmalarını takip etmek amacı ile düşünüyordum ama bayı bi hüsrana uğradım
1. her gittiği kafede mçplus olacakmı
2. si olsa bile çalışıp işe yarayacakmı bu proğram ...
teknolojinin biraz daha ilerlemesini beklemeye mahkum gibiyiz sanki Msn SadMsn Sad Msn Down

SopaSopaSopaSopa
HahahaHahaha
MuzMuz
No Angel
Smiley35Kart
Smiley32
Violence - avatarı
Violence
Ziyaretçi
4 Mart 2009       Mesaj #49
Violence - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar meraba benım sorunum ben daha önceki msn sohbet günlüklerimi D' de kendi klasörümde saklıyordum ve istediğim zaman okuyordum fakat bilgisayarı bi kere formata verdik ondan sonra hiçbirini okuyamamaya başladım ( yanılmıyorsam Dye de format atıldı ve atılmadan önce biz hepsini dvdye çekmiştik dosyaların sonra formattan sonra dvdyi geri takınca tüm kayıt dosyaları çıktı fakat tıklatılınca boş bi sayfa gelmeye başladı her defasında ) . Hiçbiri okunmuyordu ama dediğim gibi formata gitmeden önce okuyabiliyordum daha sonra bi kez daha formata verdik sonra bi tanesine rastgele tıkladığımda açıldı ve okudum ama sadece o açıldı diğerleri hala açılmıyor..Belki de ilk formattan döndüğünde de açılıyordu ama yeni farkettim bilemiyorum.Lütfen buna bi çare bulun arkadaşlar bunun derdi ne olabilir ne yapmam lazım çok lazım bunlar bana ...Msn Confused
deryacl - avatarı
deryacl
Ziyaretçi
4 Mart 2009       Mesaj #50
deryacl - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM EŞİM LE AYNI BİLGİSAYARI KULLANIYORUZ.İLETİLERİNİ KAYDETMEK İSTİYORUM.AMA ARAÇLAR MENÜSÜNDE KAYDET DEDĞİMİNDE İLETİLERİNİ SAKLANAN KLASÖRDEN SİLİYOR.BAŞKA KAYIT YAPILACAK VE ONUN ÖĞRENMİYCEĞİ BİR ŞEKLİ VARMI.DAHA ÖNCEKİ İLETİLERİ KAYDETMEDEN GÖRME ŞANSIM VARMI.LÜTFEN YARDIM EDİNNNN.