Arama

StuffPlug Teknik Destek-Yardım - Sayfa 15

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 71.214 Cevap: 170
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
5 Haziran 2008       Mesaj #141
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NightBoy adlı kullanıcıdan alıntı

stuff plug indiremiyorum surekli uye girisi yapiniz diyor acaba neden ?

Sponsorlu Bağlantılar
yokmu online biri ?

zip StuffPlug.3.5.590.zip (1.002.6 KB)

Not: StuffPlug 3.5.590 kurulumunda Türkçe dil dosyası bulunmamaktadır. Fakat ekteki ZIP dosyasının içinde bu dosyayı bulabilir, "C:\Program Files\StuffPlug3\Languages" klasörünün içine kopyalayarak Türkçe dil desteği sağlayabilirsiniz.

_burcum_ - avatarı
_burcum_
Ziyaretçi
5 Haziran 2008       Mesaj #142
_burcum_ - avatarı
Ziyaretçi
programı yükledim ve türkçe yapabilmemiz için yazdığınız adımları izledim fakat türkçe seçeneği yok nasıl türkçe yapabilirim
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
5 Haziran 2008       Mesaj #143
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
_burcum_ adlı kullanıcıdan alıntı

programı yükledim ve türkçe yapabilmemiz için yazdığınız adımları izledim fakat türkçe seçeneği yok nasıl türkçe yapabilirim

Bu mesajdaki eki indirin: StuffPlug Teknik Destek-Yardım Dosyayı denilen yere kopyaladıktan sonra StuffPlug'ın menüsünü açın, Options'a tıklayın, oradan Language düğmesine tıklayın. Türkçe'yi seçin ve onaylayın.
AngeLofDarK - avatarı
AngeLofDarK
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #144
AngeLofDarK - avatarı
Ziyaretçi
slm ben stufplug indirdim fakat dil seceneklerinde turkce yok... yardım edersseniz sevinirimnMsn Happy
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Haziran 2008       Mesaj #145
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
demet1 adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben stufplug indirdim fakat dil seceneklerinde turkce yok... yardım edersseniz sevinirimnMsn Happy

Birkaç mesaj yukarı bakınız.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
AngeLofDarK - avatarı
AngeLofDarK
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #146
AngeLofDarK - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ben turkce dosyasını indirdim klasore de yapiştirdim fakat hala turkce dil secenegi yok...lutfeen yardım edin..cry
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Haziran 2008       Mesaj #147
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

ben turkce dosyasını indirdim klasore de yapiştirdim fakat hala turkce dil secenegi yok...lutfeen yardım edin..cry

Windows Live Messenger 8.5 ve StuffPlug 3.5 sürümlerine sahip olmalısınız. Türkçe dil dosyasını kopyalama işlemini WLM kapalıyken gerçekleştirmelisiniz. Daha sonra WLM'yi başlatıp oturum açtıktan sonra StuffPlug > Language ekranından dil olarak Türkçe'yi seçmelisiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
mydonose13 - avatarı
mydonose13
Ziyaretçi
21 Haziran 2008       Mesaj #148
mydonose13 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba

Msn listemde kendime göre gruplar oluşturdum, bunlardan bazılarıyla yoğun olduğum anlarda görüşmek istemediğim için grubun ismine sağ tıklayıp "tüm grubu engelle" seçeneğini tıkladığımda tüm grup otomatik olarak engelleniyordu. Ancak her ne olduysa şimdi aynı şeyi yapmak istediğimde msn bağlantısı kopuyor ve tekrar bağlanıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla
panjabi_54 - avatarı
panjabi_54
Ziyaretçi
23 Haziran 2008       Mesaj #149
panjabi_54 - avatarı
Ziyaretçi
bende bişey sorıyım o zman su uzun nick yazma olayı nasıl oluyor bunda war dediler ama yine aynı ben su orjinal sınırı asmak işitoyrum birazdaha fazla karekter kullanmam iiçin ne yapamam lazım bi yardımcı olursanız sevinrim tşk Msn Happy
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
23 Haziran 2008       Mesaj #150
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
panjabi_54 adlı kullanıcıdan alıntı

bende bişey sorıyım o zman su uzun nick yazma olayı nasıl oluyor bunda war dediler ama yine aynı ben su orjinal sınırı asmak işitoyrum birazdaha fazla karekter kullanmam iiçin ne yapamam lazım bi yardımcı olursanız sevinrim tşk Msn Happy

StuffPlug 3.5'te bahsettiğiniz özellik yok.