Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 31

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 282.097 Cevap: 446
Magnifique - avatarı
Magnifique
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #301
Magnifique - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
GöÇMeN KıZı adlı kullanıcıdan alıntı

Aynı sorun bendede var lütfen yardım...bende kontrol ettim hiç bir faydası yok

Alıntı
Y U S U F adlı kullanıcıdan alıntı

evet aynı sorun bendede var.

Alıntı

Arkadaşlar bendede 7.5 te o sorun devam etti...Sonra msn 7.0 yi kurdum...eklenti olarak msn plus ve stuff plug ta kurdum...dün ve bu saate kadar kullanabiliyordum...şimdi msn 7.0 dede o sorunu vermeye başladı...hem 7.5 te hemde msn 7.0 de aynı hata kodunu veriyor ve msn yi açmıyorMsn Sad hata kodu :81000395

Sponsorlu Bağlantılar

***Not**:Msn 7.0 teki sorun çözüldü ...7.5 i kullanamayanlar bu olay çözülene kadar msn 7.0 yi kullansınlar derim...zaten 7.5 le hemen hemen aynı...

Windows Live Messenger sürümünüzü yükseltin; Windows Live Messenger 8,5
Lasthero - avatarı
Lasthero
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #302
Lasthero - avatarı
Ziyaretçi
Benim 2 Sorunum var..

Sponsorlu Bağlantılar
Cafemde 8.1 kullanıyordum ama aşırı donmasından dolayı dedim 7.5 kurayım ve Bu Konudaki Denilenleri yapıp 7.5 Kurdum Ama Genelde Hata kodu: 81000395 alıyorum ve makineyi kapatıp açmak zorunda kalıyorum bazen kapatıp acmama ragmen gene aynı hata kodu geliyor.. 8.0 kurdum Bu seferde kişi listesi cıkmıyor..

Diger Sorunsa Şimdi 7.5 'i Kaldırıp 8.1 Kuramıyorum Neden Olabilir? 8.1 Kurmaya Çalışırken "Windows live messenger kurulumu başarız oldu, hata kodu: '1603'. Lütfen windows live messenger'ın en son sürümünü karşıdan yüklemek için vs.." hatası alıyorum..Ne yaptıysam olmuyor 8.1 kurulu makinemde suan ancak en fazla 8.0 kuruyorum onda da kişi listesi cıkmıyor..

Sistem: Windows XP Service Pack 1

Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler..
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Temmuz 2008       Mesaj #303
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Lasthero adlı kullanıcıdan alıntı

Benim 2 Sorunum var..

Cafemde 8.1 kullanıyordum ama aşırı donmasından dolayı dedim 7.5 kurayım ve Bu Konudaki Denilenleri yapıp 7.5 Kurdum Ama Genelde Hata kodu: 81000395 alıyorum ve makineyi kapatıp açmak zorunda kalıyorum bazen kapatıp acmama ragmen gene aynı hata kodu geliyor.. 8.0 kurdum Bu seferde kişi listesi cıkmıyor..

Diger Sorunsa Şimdi 7.5 'i Kaldırıp 8.1 Kuramıyorum Neden Olabilir? 8.1 Kurmaya Çalışırken "Windows live messenger kurulumu başarız oldu, hata kodu: '1603'. Lütfen windows live messenger'ın en son sürümünü karşıdan yüklemek için vs.." hatası alıyorum..Ne yaptıysam olmuyor 8.1 kurulu makinemde suan ancak en fazla 8.0 kuruyorum onda da kişi listesi cıkmıyor..

Sistem: Windows XP Service Pack 1

Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler..

Alıntı

Aynı sorun bendede var lütfen yardım...bende kontrol ettim hiç bir faydası yok

Alıntı
Y U S U F adlı kullanıcıdan alıntı

evet aynı sorun bendede var.

Alıntı

Arkadaşlar bendede 7.5 te o sorun devam etti...Sonra msn 7.0 yi kurdum...eklenti olarak msn plus ve stuff plug ta kurdum...dün ve bu saate kadar kullanabiliyordum...şimdi msn 7.0 dede o sorunu vermeye başladı...hem 7.5 te hemde msn 7.0 de aynı hata kodunu veriyor ve msn yi açmıyorMsn Sad hata kodu :81000395

***Not**:Msn 7.0 teki sorun çözüldü ...7.5 i kullanamayanlar bu olay çözülene kadar msn 7.0 yi kullansınlar derim...zaten 7.5 le hemen hemen aynı...

Alıntı
windyy adlı kullanıcıdan alıntı

ben msn 7.5 i uzun süredir kullanıyorum sorunsuz. bu sabah itibari ile 81000395 hatası alıyorum ve msn açılmıyor. sorun ne olabilir?

Test sistemine MSN Messenger 7.5 kurdum, 7.5'te oturum açmayı sağlayan EXE dosyasını kopyaladım ve başarıyla oturum açabildim. Kontrol etmek amaçlı MSN Messenger'dan çıkış yaptım ve tekrar başlattım. Oturum açmayı denediğimde bu kez 81000395 numaralı hata koduyla karşılaştım. Sistemdeki ilgili "MSN Messenger, Windows Live, Windows Live Contacts vs." klasörlerini silince tekrar oturum açabildim. Ancak bir sonraki denememde yine 81000395 numaralı hata koduyla karşılaştım. Daha sonra Windows Kayıt Sistemi'nde bazı temizlikler/değişiklikler yaptım. Çözüme gelince...

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/191448-msn-messenger-7-5-icin-81000395-numarali-hata-kodu-ve-cozumu.html
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Y U S U F - avatarı
Y U S U F
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #304
Y U S U F - avatarı
Ziyaretçi
dostum eline koluna sağlık.sen olmasan napardık bilmiyorum.sevemedim gittim 7.5 ten başkasını.vazgeçemiyorum.
ConD0M - avatarı
ConD0M
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #305
ConD0M - avatarı
Ziyaretçi
Gecemioz Sori Emegine Saglik :G
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Temmuz 2008       Mesaj #306
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
İlginç bir durum söz konusu. Windows XP ve Windows Vista işletim sistemi kullanan iki farklı test sisteminde herhangi bir değişiklik yapmadan MSN Messenger 7.5 ile oturum açmayı denedim ve güncelleme uyarısıyla ya da hata koduyla karşılaşmadım.

Test sistemlerinde yüklü olan Windows Live Messenger sürümlerini Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırdım. Ardından MSN Messenger 7.5 kurulum dosyasını çalıştırdım.
msn messenger751

Kurulum ekranında gereksiz bulduğum seçeneklerin işaretlerini kaldırdım.
msn messenger752

E-posta adresimi ve parolamı girip "Oturum Aç" tuşuna tıkladım.
msn messenger753

Sonuç:
msn messenger754

Siz de denemek isteyebilirsiniz. Zaten MSN Messenger 7.5 sisteminizde yüklüyse Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup Değiştir > Onar işlemini uygulayın ve oturum açmayı deneyin. Belki de Microsoft gelen şikayetler sonucu güncelleme zorunluluğunu geri çekmiştir.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Lord.iz - avatarı
Lord.iz
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #307
Lord.iz - avatarı
Ziyaretçi
flashı kaldırıp Autocad'i kurduktan sonra denicem merak ettim bu kadar kolaymı çünkü bende sabah onar diyerek setup yapmıştım ama düzelmemişti..

-------Ekleme------------

Allah cezanı versin Microsoft şimdi denedim aynen oldu onar diyince msn açıldı teşekkürler admin Msn Happy
Lasthero - avatarı
Lasthero
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #308
Lasthero - avatarı
Ziyaretçi
Buqun Onar Yapmadım, 8 Makinemde 7.5 Kurulu ama hicbiri hata vermedi Msn Confused
yawruaslan - avatarı
yawruaslan
Ziyaretçi
25 Temmuz 2008       Mesaj #309
yawruaslan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Lord.iz adlı kullanıcıdan alıntı

flashı kaldırıp Autocad'i kurduktan sonra denicem merak ettim bu kadar kolaymı çünkü bende sabah onar diyerek setup yapmıştım ama düzelmemişti..

-------Ekleme------------

Allah cezanı versin Microsoft şimdi denedim aynen oldu onar diyince msn açıldı teşekkürler admin Msn Happy

maalesef msni silip adminin dedigi exe dosyasını kurdum onar dedim kesinlikle olmuyor güncelleme zorunlulugu devam ediyor 7.5 kullanmak için gerekli olan işlemleri yaptıktan sonra onar diyorum gene 395 hatasını alıyorum Msn Happy bi çözüm bulamıycaz heralde ama ben dün bilgisayarımı güncelledikten sonra bu hatayı almaya basladım bu güncellemeleri kaldırabilsem belki düzelir yada msn 7.5 sürümünü 8.1 yaptıgınız gibi 9 yapsanız belki olabilir Msn Confused
extreme_oki - avatarı
extreme_oki
Ziyaretçi
30 Temmuz 2008       Mesaj #310
extreme_oki - avatarı
Ziyaretçi
abi ben 7.5 istiyom vallaha çoğu şeyim kısıtlandı discovery olsun başka şeyler var üfffff help 7.5 help Msn Sad