Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 207

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.965 Cevap: 3.874
tunn - avatarı
tunn
Ziyaretçi
25 Nisan 2007       Mesaj #2061
tunn - avatarı
Ziyaretçi
tekrar selam.
msn 8.0 için discovery dışında pencere açıp kapatanları , ç.dışı olanları görebileceğimiz program var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
oziis - avatarı
oziis
Ziyaretçi
25 Nisan 2007       Mesaj #2062
oziis - avatarı
Ziyaretçi
YARDIMM EDIN LUFTENN.. MESSENGER'IM ÇALIŞMIYOR.. MSNMSGR.EXE R065 HATASI VERİYOR... DEFALARCA PROGRAM EKLE KALDIRDAN MESSENGER'I KALDIRIP TEKRARDAN YÜKLEDİM.. HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI.. SANIRIM MSNMSGR.EXE DOSYASINA İHTİYACIM VAR... BU DOSYAYI NERDEN BULACAMMMM... Msn Cry Msn Cry Msn Cry
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Nisan 2007       Mesaj #2063
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tunn adlı kullanıcıdan alıntı

tekrar selam.
msn 8.0 için discovery dışında pencere açıp kapatanları , ç.dışı olanları görebileceğimiz program var mı?

Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün

Alıntı
oziis adlı kullanıcıdan alıntı

YARDIMM EDIN LUFTENN.. MESSENGER'IM ÇALIŞMIYOR.. MSNMSGR.EXE R065 HATASI VERİYOR... DEFALARCA PROGRAM EKLE KALDIRDAN MESSENGER'I KALDIRIP TEKRARDAN YÜKLEDİM.. HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI.. SANIRIM MSNMSGR.EXE DOSYASINA İHTİYACIM VAR... BU DOSYAYI NERDEN BULACAMMMM... Msn Cry Msn Cry Msn Cry

Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe
darty - avatarı
darty
Ziyaretçi
26 Nisan 2007       Mesaj #2064
darty - avatarı
Ziyaretçi
merhaba sevgili site yöneticileri ve arkadaşlar. benim derdim basit ama benim için sinir bozucu bir boyut almış olan bi konu; bilgisayrımda msn live 8.1 küsür yüklü ve ben görüntü resmime hareketli resim koymaya çalışmama rağmen o gif resmi bir türlü msn de hareketli olmuyor ne yapabilirim çıldıracam lütfen yarım Msn Sad teşekkürler.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
26 Nisan 2007       Mesaj #2065
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
darty adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba sevgili site yöneticileri ve arkadaşlar. benim derdim basit ama benim için sinir bozucu bir boyut almış olan bi konu; bilgisayrımda msn live 8.1 küsür yüklü ve ben görüntü resmime hareketli resim koymaya çalışmama rağmen o gif resmi bir türlü msn de hareketli olmuyor ne yapabilirim çıldıracam lütfen yarım Msn Sad teşekkürler.

hareketli resim (gif) görüntü resmi olarak kullanamazsınız.

clearDinamik Görüntü Resimleri

forumunu inceleyiniz...
syd - avatarı
syd
Ziyaretçi
26 Nisan 2007       Mesaj #2066
syd - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben syd, benimde sorum var live messenger kurdum arkasından plus kurdum, ama plus kayboluyor, bu hafta içinde, tekrar sizden live messenger final türkçeyi kurdum, vede son plusu , değişen bişey olmadı, gene plus yok oldu, 7,5 kurulu onunla irade ediyorum, bi çözüm var mı? söylersiniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin
uzaklarda - avatarı
uzaklarda
Ziyaretçi
26 Nisan 2007       Mesaj #2067
uzaklarda - avatarı
Ziyaretçi
benim işletim sistemim windows xp pro. tr live messenger kullanıyorum güvenlik programım mcafee
nabız sıfır - avatarı
nabız sıfır
Ziyaretçi
26 Nisan 2007       Mesaj #2068
nabız sıfır - avatarı
Ziyaretçi
ya 2 haftdr msn giremyo çldrcm ya lütfn yardm edin geçn haftada yazmştm bi program önrmştinz ama onu kurdm bi işe yaramdımsn live 8.1 kullnym hata kodu:800401f3 yardım;Erişmeye çalıştığınız sayfa için JavaScript gerekiyor. Kullandığınız tarayıcı JavaScript'i desteklemiyor veya JavaScript devre dışı olabilir.Tarayıcınız JavaScript'i desteklemiyorsa, Microsoft Internet Explorer 6 SP1 gibi daha yeni bir tarayıcıya yükseltebilirsiniz.JavaScript devre dışıysa, bu sayfaya erişmek için etkinleştirmeniz gerekir:Internet Explorer 6Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Güvenlik sekmesini tıklatın ve sonra Özel Düzey'i tıklatın. Komut Dosyası bölümüne kadar kaydırın ve sonra aşağıdakiler için Etkinleştir'i seçin: Active komut dizileri Komut dizisi ile yapıştırma işlemine izin ver Java programlarının çalıştırılması Tamam'ı tıklatın. Diğer tarayıcılarTarayıcınızın JavaScript'i destekleyip desteklemediğini ve etkinleştirme yönergelerini öğrenmek için, tarayıcınızın çevrimiçi Yardımına bakın. diye bir yazı çıkıyo npcm ya lütfenn yardımmm edinnnnMsn SadMsn Sad şmdiden teşkkrlerr
desdemona - avatarı
desdemona
Ziyaretçi
27 Nisan 2007       Mesaj #2069
desdemona - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar benim uzun süredir çok sık yaşadığım bi sorun var.msnde yazdıklarım gitmiyo yada yazılanlar bana gelmiyo Msn Sad virüs olabileceğini düşündüm başta. gerçektende vardı ama format atıldı pcye fakat sorun hala devam ediyo.gerçekten çok sinir bozucu.bikaç kişiden daha bu şikayetleri duydum ama onlar bu kadar sık yaşamıyormuş.bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda bi fikriniz varmı?yardımcı olursanız çok sevinirim...
yaralıyüz - avatarı
yaralıyüz
Ziyaretçi
27 Nisan 2007       Mesaj #2070
yaralıyüz - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.ben windows live mail betaya geçmiştim hotmail hesabının yerine.tekrar hotmail hesabına geçiş yaptım ancak hotmail bu defa ingilizce oldu ayarlardan dil seçeneğinde türkçe yok.tekrar nasıl türkçe yapabilirim hotmail hesabımı.teşekkürler ilginiz için.