Arama

Galatasaray Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 38

Güncelleme: 24 Ekim 2016 Gösterim: 392.795 Cevap: 611
Pommer - avatarı
Pommer
Ziyaretçi
20 Kasım 2007       Mesaj #371
Pommer - avatarı
Ziyaretçi
no_fear Ben Galatasaray lıyım Ama Beşiktaş 1903 te Kuruldu
Sponsorlu Bağlantılar
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
21 Kasım 2007       Mesaj #372
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
'Kalli Lincoln'un babası'

Sponsorlu Bağlantılar
7 10167  kalli2111

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat; Canaydın'dan Kalli'ye, Lincoln'den Şükür'e bir çok konuda FANATİK'e çarpıcı açıklamalar yaptı.
21.11.2007

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat; Canaydın’dan Kalli’ye, Lincoln’den Şükür’e bir çok konuda FANATİK’e çarpıcı açıklamalar yaptı: “Yönetimin Kalli ile, Kalli’nin Lincoln ile sorunu varmış. Saçmalık. Bizim aramızda sıfır problem var; Lincoln de Feldkamp’a ‘baba’ diyor zaten. Değişim hep olacak; kim yararlıysa kalacak, kim zararlıysa gidecek. Buna ben de dahilim. Şu anda Hakan Şükür hakkında yorum yapmam. Çünkü konuşulması bile hem kulübe hem de Hakan’a zarar veriyor.”

Lincoln&Kral şoku!

7 10147  sukur2111

İdmanda sakatlanan iki futbolcunun Trabzon'da oynamalarının zor olduğu açıklandı.
21.11.2007

Kapalı kapılar ardında yapılan idmanda çarpıştıkları belirtilen iki futbolcunun sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktığı ve Trabzon’da oynamalarının zor olduğu açıklandı.
Derbiden sonra...
Galatasaray'ın gündeminde yine Cassio Lincoln ve Hakan Şükür’ün durumu ön plana çıktı! Beşiktaş derbisinde kadro dışı kaldıktan sonra teknik direktör Kalli ile araları bozulan iki futbolcu, önem değeri yüksek karşılaşmalardan önce bir şekilde sakatlanıp tribünde yer alıyorlardı. Sambacı ile Kral’ın bu kez de kritik Trabzonspor deplasmanına 4 gün kala, kapalı kapılar ardında gerçekleştirilen antrenmanda çarpışarak sakatlanmaları sıkıntı yarattı.
Sürat çalışması
Tedavilerine başlanan iki oyuncunun da Trabzonspor karşısında forma giyebilme ihtimallerinin düşük olduğu bildirildi. Öte yandan Sarı-Kırmızılı ekibin dünkü idmanda; sürat, ikili mücadele ve şut çalışması yaptığı, daha sonra teknik bir program uygulandığı ifade edildi. Okan, Bouzid ve Linderoth’un hazırlıklarını hem salonda hem de sahada sağlık ekibi eşliğinde sürdürdüğü, Ayhan’ın ise fizyoterapistler eşliğinde çalıştığı kaydedildi.
Ali KEMERTAŞ
Kısa kısa
‘Ben de Kalli’yi iyi tanıyorum’

Aslan’ın 29 Kasım’da UEFA Kupası H Grubu’nda çok kritik bir maça çıkacağı Panionios’un teknik direktörü Ewald Lienen, Kalli’ye mesaj gönderdi. Feldkamp’ın, “Onu iyi tanıyorum. Eskiden öğrencimdi. Büyük aşama kaydetti” sözlerine cevap veren Lienen, “Ben de Kalli’yi iyi tanırım. Buradan puan almakta çok zorlanacaklar. Benden söylemesi” diye görüş bildirdi.

Volkan: Gitmemi Gerets istedi
Cim Bom’dan ayrıldıktan sonra Ankaraspor’a transfer olan, ardından Gaziantepspor’a giden Volkan Arslan, Sarı-Kırmızılı ekipten ayrılmasını Eric Gerets’in istediğini söyledi. Volkan, “Her sezon kendimi kanıtlamaya çalışmaktan bıkmıştım. Türkiye’de benim stilime benzer bir futbolcu olduğunu sanmıyorum. A Milli Takım’da oynayanlar benden iyi değil” dedi.
Igor Camargo dünden razı!
Sarı-Kırmızılı ekibin transfer listesinde yer alan 24 yaşındaki Brezilyalı golcü Igor de Camargo’nun, iyi bir teklif gelmesi halinde Standard Liege’den ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. Sambacı’nın yakın çevresine, “17 yaşımdan beri Belçika’da oynuyorum. Artık yeni bir heyecan lazım. Kariyerimi daha üst noktalara taşımam lazım” dediği ileri sürüldü.
Ve Isaksson gözden düştü
Teknik direktörü Sven Goran Eriksson kendisine forma şansı tanımadığı için Manchester City’den ayrılmak istediğini açıklayan ve Galatasaray Yönetimi’nin transfer listesinde yer alan Andreas Isaksson, İngiliz ekibinde gözden düştü. İsveçli hoca, milli takımda İspanya’dan 3 gol yiyen vatandaşını, “Çok hata yaptı. Gelişim göstermiyor” diyerek eleştirdi.
‘Felipe’yi hiç unutmuyorum...’
Tam 13 yıl formasını giydiği Galatasaray’dan kovulurcasına gönderilen Ergün Penbe, Sarı-Kırmızılı ekipte geçirdiği günleri büyük keyifle andığını söyledi. Ergün, “UEFA Kupası Finali’ni asla unutamam. Bir de kısa süre takımda kalmasına rağmen Felipe ile oynamak büyük keyifti. Hagi’nin yeri bir başka elbette. Milli takım defterini kapamadım” diye konuştu.
Mellberg işi suya düştü
Aston Villa’daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki stoper Mellberg, Kalli’nin de isteğiyle Galatasaray’ın gündemine gelmişti. Ancak İtalyan yayın organı Gazzetta dello Sport’un haberine göre, Juventus ile Milan da tecrübeli oyuncunun peşinde olduğu, Mellberg’in ise Juve’de forma giymeye daha sıcak baktığı, bu transferin Ocak’ta biteceği ileri sürüldü.
‘Ben de Kalli’yi iyi tanıyorum’
Aslan’ın 29 Kasım’da UEFA Kupası H Grubu’nda çok kritik bir maça çıkacağı Panionios’un teknik direktörü Ewald Lienen, Kalli’ye mesaj gönderdi. Feldkamp’ın, “Onu iyi tanıyorum. Eskiden öğrencimdi. Büyük aşama kaydetti” sözlerine cevap veren Lienen, “Ben de Kalli’yi iyi tanırım. Buradan puan almakta çok zorlanacaklar. Benden söylemesi” diye görüş bildirdi.
Florya’da su kesintisi
İSKİ, Sefaköy-Florya isale hattında yapılacak bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle yarın Metin Oktay Tesisleri’ne su verilemeyeceğini Sarı-Kırmızılı yönetime bildirdi. Bu gelişme üzerine futbolcuların sıkıntı yaşamaması için tesis yetkilileri bir dizi önlem aldı.

'Ne de olsa lideriz'

7 10145  lideriz2111

Cim Bom'un başarılı futbolcuları Tobias Linderoth ile Orkun Usak dün Mecidiyeköy'deki GS Store'da Sarı-Kırmızılı taraftarlarla buluştu.
21.11.2007

Cim Bom’un başarılı futbolcuları Tobias Linderoth ile Orkun Usak dün Mecidiyeköy’deki GS Store’da Sarı-Kırmızılı taraftarlarla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılaşan iki oyuncu, lisanslı ürünleri imzaladıktan sonra iddialı açıklamalar yaptı. İsveçli futbolcu, “Namağlup olmanın bir anlamı var. Bunu düşünerek sahaya çıkacağız. Lideriz ve lider gibi oynamalıyız. Sakatlığımın nedeni, yoğun maç temposudur diye düşünüyorum” dedi. 26 yaşındaki file bekçisi ise, “Transfer haberlerinden etkilenmiyorum. Biz işimize bakıyoruz. Yeni bir takımız ve zamana ihtiyacımız var. İnsanların bizi eleştirirken bunu da göz önünde bulundurması lazım” diye konuştu.

Camargo!

7 10043  camargo2011

Kalli'nin onayını alan Adnan Sezgin, Igor de Camargo'yu izlemek için son kez Belçika'ya gidecek. Brezilyalı yıldızda kader günü 30 Kasım...
20.11.2007

Anderlecht maçı...
Galatasaray'ın, Belçika’da Standard Liege forması giyen Igor de Camargo ile ilgilendiğini 10 Kasım’da okuyucularımıza duyurmuştuk. 24 yaşındaki golcüyü yakın takibe alan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, izlenimlerini teknik direktör Feldkamp’a iletti. Alman hocanın onayıyla girişimler ivme kazanırken, Sezgin’in 30 Kasım’daki Anderlecht-Standard Liege maçını izleyerek Camargo hakkındaki son kararı vereceği ve gelişmeye göre düğmeye basılacağı öğrenildi.
17 yaşından beri...
Kariyerine Genk’te başlayan Igor, burada 57 maçta 10 gol attı. Kiralık gittiği Heusden-Zolder’de 27 karşılaşmada 16 gol kaydeden genç oyuncu, Genk’e döndüğünde 11 mücadeleye çıkıp 1 kez ağları sarsabildi. FC Brüssels’e transfer olan Sambacı, 26 maçta 11 gol atınca Standard Liege yolunu tuttu. 2005’ten beri Liege’de oynayan Camargo’nun bu sezon 5 golü var. 1.87’lik Igor’un en önemli özelliği, 17 yaşından beri Belçika 1. Ligi’nde forma giyiyor olması.
M. Ali SABUNCU
Kısa kısa
Garantisi Linderoth’tan

Aslan’ın İsveçli orta saha oyuncusu Tobias Linderoth, ismi Galatasaray’la anılan vatandaşı Mellberg’e övgüler yağdırdı. Linderoth, Aston Villa’da görev yapan 30 yaşındaki stoper için şunları söyledi: “Yönetimin onu isteyip istemediğini bilmiyorum. Ama şunu biliyorum ki, Mellberg son derece karakterli, güçlü ve yetenekli bir futbolcu. Gittiği her takımda kendini kabul ettirmiştir.”
‘Suazo artık gündemde yok’
Adnan Sezgin, yaz döneminde transfer etmek istedikleri Humberto Suazo ile artık ilgilenmediklerini açıkladı. Sezgin, “Araştırmalarımız sürüyor. Teknik heyet ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Henüz sonuçlanmış bir girişim yok” dedi.
Isak gemileri yaktı!Cim Bom’un transfer listesinde yer alan Manchester City’nin 26 yaşındaki file bekçisi Andreas Isaksson, İngiliz gazetesi Mirror’a konuştu: “Sven (Eriksson) beni oynatacağına söz verdi. Ama bana niye şans vermediğiyle ilgili hiç bir açıklama yapmadı. Ocak ayına kadar maçlarda neler olacağına bakacağız. Ama ayrılmaya karar verdim, dönüşü olacağını sanmıyorum.”
Zorlu maraton başlıyor...
Lige fırtına gibi başlayan ve ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye 6, Beşiktaş’a da 7 puan fark atan Galatasaray’ın zorlu maçları başlıyor... Sarı-Kırmızılılar üst üste deplasmanda Trabzonspor, yine deplasmanda Panionios, İstanbul Belediye ve Kadıköy’de Fenerbahçe ile karşılaşacak. Daha sonra Sivasspor’u evinde ağırlayacak olan Aslan, A.Wien ile kritik bir sınava daha çıkacak. Bu maçların kazanılması halinde hem teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, hem de yönetim rahat bir nefes alacak.
Buluşma günü geldi
Sarı-Kırmızılı ekibin tecrübeli futbolcuları; Ayhan Akman, Tobias Linderoth ve Orkun Usak, bugün Mecidiyeköy’deki Galatasaray Store’da taraftarlarla buluşacak. Saat 14.30 ile 15.30 arasında gerçekleştirilecek organizasyonda futbolseverler, hayranı oldukları oyuncularla sohbet etme ve ürünlerini imzalatma fırsatını bulacaklar. Orkun, Galatasaraylı taraftarlarla buluşacağı için son derece heyecanlı olduğunu söyledi ve tüm Cim Bomlular’ı Mecidiyeköy’e çağırdı.
‘Bu maçı alıcaz!..’
Galatasaraylılar, takımlarının deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı kritik maçtan galibiyetle döneceğine emin... Popüler taraftar sitesi galatasaray.com’da yer alan anketteki, “Sizce Galatasaray’ın Trabzonspor ile oynayacağı maç nasıl sonuçlanacak” sorusunu yanıtlayan 25 bini aşkın futbolseverin yüzde 81’i, “Kazanırız”, yüzde 11’i “Berabere biter” cevabını verdi. Sarı-Kırmızılı ekibin kaybedeceğini düşünenlerin oranı ise yüzde 8’de kaldı.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
23 Kasım 2007       Mesaj #373
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
8FC5D5B818696B4FA1A32B33b 1 pix beyaz 1 pix beyaz  spacer G.Saray Gökhan ve Holosko'nun peşinde

G.Saray yönetimi, Kayserispor'un tecrübeli golcüsü Gökhan Ünal'ı Ocak'ta transfer etmek için bastırıyor. Listedeki diğer isim de Manisasporlu Holosko.

Biri bitecek

Forveti güçlendirmeyi planlayan Cimbom, Holosko ve Gökhan Ünal'dan birisini transfer etmek istiyor.

Galatasaray'da Feldkamp ile ters düşen Hakan Şükür'ün sezon sonunda futbolu bırakmasının gündeme gelmesi sarı-kırmızılı ekibi harekete geçirdi. Manisa'dan Holosko ve Kayseri'den Gökhan Ünal'ı gündemine alan Galatasaray yönetimi sezonun bitmesini beklemeden iki oyuncudan birisini transfer ederek kadrosunu güçlendirmek istiyor.

YEŞİL IŞIK YANDI

GÖKHAN'ı daha önce de transfer etmek isteyen ancak Kayserispor yönetimine takılan Galatasaraylı yöneticilerin, Mehmet Özhaseki ile temasa geçtikleri ve bu defa olumlu yanıt aldıkları öğrenildi. Manisa'nın da Holosko'yu satmaya sıcak baktığı bilinirken, sarı-kırmızılı ekibin ocak ayına kadar bu iki oyuncudan birisini bitirme aşamasına getirmesi bekleniyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2007       Mesaj #374
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp, 25 Kasım Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman sonunda basın mensuplarına açıklamada bulunan Karl Heinz Feldkamp, çarşamba gününden itibaren Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "İyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Takım içinde güzel bir havamız var" dedi.

Ligde normal bir şekilde yollarını devam edebilmek için Trabzonspor maçına hazır olmaya çalıştıklarını vurgulayan Feldkamp, nasıl bir sonuç beklediğinin sorulması üzerine, "Hiçbir teknik direktör bir maça çıkarken beraberliğe oynayacaklarını söylemez. Namağlup gidiyoruz ve beraberliklerimiz var. Tabii ki beraberliğe oynarsanız mağlup olmanız çok olası." cevabını verdi.
Galatasaray’ın yoğun maç trafiğine girecek olmasıyla ilgili bir soru üzerine ise Feldkamp, "Benim için şu anda tek maç, pazar günü yapacağımız Trabzonspor karşılaşması. O mücadelenin ardından durumumuzu gözden geçirip, diğer maçlara bakabiliriz" demekle yetindi.

Karl Heinz Feldkamp, takımda artan sakat futbolcu sayısının kendileri için sıkıntı olduğunu, fakat hiç bir zaman bahane olmayacağını kaydetti. Forvette Hakan Şükür ile Nonda’nın sakatlıklarının devam ediyor olmasıyla ilgili olarak, "Bu tip şeylerin zaten hesabını yapmak zorundayız. Özgürcan, Serkan ve Ümit gibi forvetlerimiz var. Bunlar hesaplarımızın içinde" derken, şunları söyledi:

"Aslında sakatlıklar konusunda tam sınıra vardık. Linderoth olsun, Hakan Şükür olsun, böyle giderse altyapıdan bazı futbolcuları çağırma durumumuz olabilir. Bazı sakatlıklardan ise hiç bahsetmiyorum. Sabri Milli Takım’da sakatlanması sonrası 7 hafta oynayamadı. Ayhan önemli bir ameliyat geçirdi. Yine Okan’ın sakatlığı. Asıl sorun sakatlıkların olması değil, çok yoğun bir maç trafiği içinde olmamız. Hafta içi ve hafta sonu maçlar yapmamız bunu etkiliyor. Maçlarla alakası olmayan şanssız sakatlıklarımız da oldu. Linderoth’un kasığında sakatlığı çıktı. Biliyorsunuz, Hakan Şükür ile Lincoln antrenmanda çarpıştılar. Fakat Lincoln’ün bu hafta oynayabilecek duruma gelmesi bizim için sevindirici bir durum. Sakatlıklar işin bir parçası." Takımdaki sakat oyuncularla ilgili fazla konuşulduğunu da kaydeden Karl Heinz Feldkamp, "Sakatlıkları konuşuyoruz ama buna gerek yok. Trabzon’a gidecek kadar oyuncumuz var ve onlarla gideceğiz. Eğer Linderoth’un sakatlığı dolayısıyla sahada Mehmet Topal’ı veya Uğur’u görürsek, bu oyuncuların kendilerini ispat etmesi açısından pozitif düşünebiliriz" diyerek sözlerini tamamladı
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
24 Kasım 2007       Mesaj #375
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Mellberg kıymete bindi

7 10438  melberg2211

Daily Mirror Gazetesi, Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Aston Villa'nın İsveçli stoperine Milan ve Juventus gibi devlerin de talip olduğunu yazdı.
24.11.2007

Ayrılmak istemiyor
Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Aston Villa’nın stoperi İsveçli Olof Mellberg’e olan ilgi gün geçtikçe artıyor... İngiltere’nin saygın gazetelerinden Daily Mirror, tecrübeli kaptana İtalya’nın köklü ekiplerinden Milan ve Juventus’un da talip olduğunu yazdı. Sarı-Kırmızılı ekipte forma giyen Linderoth’un da yakın arkadaşı olarak bilinen Mellberg’in, şimdilik Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığı öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun şu an için İngiltere’den ayrılma niyetinde olmadığı bildirildi.
Kalede son durum
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, kulübüyle 2 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığından anlaşma sağladığı Manchester City’in İsveçli kalecisi Isaksson’dan gelecek cevabı da merakla bekliyor. Cim Bom’un halen kalesini koruyan Orkun Uşak, kaleci transfer edileceği haberlerinin kendisini olumsuz etkilemediğini belirterek, “Benim işim çok çalışmak ve verilen görevi layıkıyla yerine getirmek. Kendime güveniyorum ve her türlü rekabete hazırım” dedi.

Balta, Trabzon maçında oynuyor

7 10436  idmangs2411

Norveç ile oynanan milli maçta Carew'in darbesiyle sağ ayak başparmağından sakatlanan Hakan Balta'nın Trabzonspor maçında oynayacağı belirtildi.
24.11.2007

Norveç ile oynanan milli maçta Carew’in darbesiyle sağ ayak başparmağından sakatlanan Hakan Balta’nın Trabzonspor maçında oynayacağı belirtildi. Dün yapılan idmana katılan genç oyuncunun performansıyla alkış aldığı ve 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakıldığı bildirildi. Galatasaray bugün sabah yapacağı idmanın ardından akşam saatlerinde Trabzon’a uçacak.

Kongre rüzgarı

7 10504  canaydin2411

Başkan Canaydın, yaklaşan seçimler öncesi, camianın önde gelenlerine projelerini anlattı.
24.11.2007

Muhalifler yer aldı
Başkan Özhan Canaydın, dün Galatasaray Lisesi’nde, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar’ın organizasyonuyla gerçekleştirilen toplantıya katılarak projelerini anlattı. Bazı yönetim kurulu üyeleri ile camianın önde gelen isimlerinin katıldığı toplantıda özellikle yönetime muhalif isimlerden Duygun Yarsuvat, Hayrettin Kozak ve Anıl Büyükeroğlu’nun da yer alması dikkat çekti. Toplantının, önümüzdeki yıl mart ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulla bir ilgisi bulunmadığı ifade edildi.
Fikir alış verişi
Sarı-Kırmızılı kulübün eski divan kurulu başkanlarından olan kulüp ikinci başkanı Semih Haznedaroğlu toplantının içeriğiyle ilgili bilgi vermezken, “Genel bir fikir alışverişi oldu. Galatasaray’ın menfaatlerini görüştük. Her ne kadar toplantıda muhalif insanlar olsa da hep beraber Galatasaray örf ve adetlerine yakışır biçimde görüşlerimizi aktardık” ifadelerini kullandı. Ancak 50 kişinin geldiği ve 4 saat süren toplantıda Canaydın’ın mart ayındaki seçimler öncesi projeleri hakkında katılanlara çeşitli bilgiler verdiği kaydedildi.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
24 Kasım 2007       Mesaj #376
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
8B4C5392FCCB164F93144F77b 1 pix beyaz 1 pix beyaz  spacer Hakan'a tarihi ceza verilecek

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, kendisi hakkında "Bana farklı, medyaya farklı konuşuyor" diyen Hakan Şükür'e tarihi ceza vermeyi planlıyor. Polat'ın, Hakan'ın GSTV'de yaptığı açıklamaların kasedini incelemeye aldırttığı öğrenildi.
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
24 Kasım 2007       Mesaj #377
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
cimbom1 cimbom11 cimbom12 cimbom13 cimbom14 cimbom15 cimbom16 cimbom17 cimbom2 cimbom3 cimbom4 cimbom5 cimbom6 cimbom7 cimbom8 cimbom9
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
24 Kasım 2007       Mesaj #378
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Barış-Hasan savaşı

Feldkamp sağ kanatta Barış Özbek ile Hasan Şaş arasında tercih yapmakta zorlanıyor. Hasan idmanlardaki hırsı ile formayı zorlarken, Alman Ümit Milli Takımı'nda gol atan Barış da istim üstünde. Kalli'nin iki oyuncudan birer devre de yararlanabileceği ifade ediliyor.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2007       Mesaj #379
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Cimbom Superleague Formula'da

Superleague Formula, gelecek yıl ağustos ayında başlayacak olan motorsporları organizasyonunda mücadele etmek ve dünyanın sayılı futbol kulüpleriyle birlikte start düzlüğünde yer almak üzere G.Saray Spor Kulübü’nü davet etti.

Dünyanın sayılı futbol kulüplerinin renk ve armalarıyla yarışacak olan, 750 beygir gücündeki ve 12 silindirli 20 Formula aracının yer alacağı Superleague Formula organizasyonuna, G.Saray’ın yanı sıra AC Milan, FC Porto, Olympiakos, PSV Eindhoven, B.Dortmund, Anderlecht, Flamengo ve FC Basel’in de katılması kesinlik kazandı.
back616sn2
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #380
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Sevinçten havalara uçtu

G.Saray, Avni Aker Stadı'nda nefesleri kesen derbide Trabzonspor'u Serkan Çalık'ın 89. dakikada attığı müthiş golle devirerek, averajla liderliğini devam ettirdi. Büyük heyecana sahne olan maçta 105 gün sonra taraftarı ile buluşan Trabzonspor, kendisine gönül verenleri yine kahretti. Çok akıllı bir futbol ortaya koyan Cimbom'da en çok top çalan oyuncular Lincoln ve Mehmet Topal oldu.

Önemli eksikliklere rağmen derbiden zaferle ayrılan G.Saray, Panionios maçı öncesinde güven verdi. Ligin tek namağlup takımı Aslan, en çok gol atan ve en az gol yiyen ekip durumunda. Trabzonspor'daki kötü gidişe Ersun Yanal da çare olamadı. Yanal, ligde G.Saray'a karşı görev yaptığı son 7 maçı da kazanamadı. Kaplan, son 6 Süper Lig maçında da sadece 1 galibiyet alabildi.

Cimbom klasiği

Trabzon'a karşı son yıllarda Avni Aker'de bariz üstünlüğü olan Cimbom, geleneği bozmadı. Üç puanı tek golle alıp liderliği korudu.

G.Saray,çekinerek gittiği Trabzon deplasmanından 3 altın puanla dönerek bordo- mavililer karşısında son yıllardaki üstünlüğünü sürdürdü. Son 11 sezonda Trabzon ile Avni Aker'de oynadığı 11 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik alan ve sadece geçen sezon 3-1 kaybeden sarıkırmızılılar, dün yine gülmeyi başardı. 6 as oyuncusundan viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
yoksun olmasına rağmen Serkan'ın golü ile 3 altın puan aldı.

TOPAL-ARDA MÜKEMMELDİ
Sarı-kırmızılılar, Sivasspor'un kazandığı haftada bu galibiyetle liderliğini de korumuş oldu. Cimbom'da Serkan Çalık, Arda ve Mehmet Topal oynadıkları futbolla galibiyetin mimarı olurken, Lincoln de doksan dakika sahanın her yerini dolaştı. Trabzon'da ise Ceyhun ve Yattara beklenen futbollarını sergileyemedi. Ev sahibi ekip yakaladığı az sayıdaki pozisyonu da değerlendiremeyince puansız ayrıldı.

Karan yolcu

Kadroda yaptığı sürpriz değişikliklerle ün yapan Kalli, dün akşam da Ümit'i kesti. Golcü futbolcu ayrılmanın eşiğinde.

Galatasaray'da Serkan Çalık sürprizi... Sık sık kadroda yaptığı değişikliklerle gündeme oturan teknik direktör Feldkamp, dün Trabzonspor karşısında bir sürprize daha imza attı ve Serkan Çalık'ı tek forvet olarak sahaya sürdü. Nonda ve Hakan Şükür'ün sakatlığında gol ayağı olarak herkes Ümit Karan'ın görev yapacağını viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
beklerken, Kalli, Karan'ı yanında oturtarak şaşırttı.

İDDİALAR GÜÇLENDİ

Kalli, maç 0-0 olmasına rağmen bitime 2 dakika kalaya kadar Ümit Karan'ı kulübede tutarak onu takımda istemediğinin sinyalini vermiş oldu. Bu durumdan son derece rahatsız olan Karan'ın devre arasında başka bir takıma gideceği iddiaları bu şekilde kuvvetlenmiş oluyor. Kalli ile golcü oyuncunun arasının iyi olmadığı da dile getiriliyor.