Arama

Galatasaray Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 43

Güncelleme: 24 Ekim 2016 Gösterim: 392.902 Cevap: 611
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
26 Aralık 2007       Mesaj #421
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Öncelik Aslan'ın

Sponsorlu Bağlantılar
"Kulübün menfaatine uyarsa giderim Yoksa buradan ayrılmayı düşünmem".

Fiorentina ve Palermo'dan transfer teklifi alan Arda, şartlar oluşmadığı sürece ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Genç futbolcu, "Ben Galatasaray'da mutluyum. Çok da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bu başarı hepimizin eseri. Öncelikli tercihim Galatasaray'da kalmak. Yöneticiler ne düşünür bilmiyorum ancak benim gönlüm viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
burada forma giymekten yana'' açıklamasını yaptı.

KÂRLI ÇIKARLARSA

Gitme ihtimalinintek nedene bağlı olabileceğini belirten başarılı futbolcu, "Benim için kulübümün menfaatleri de önemli. Beni isteyenler önce kulübümle anlaşmalı. Eğer kulübüm bu transferden kârlı çıkacaksa o zaman gitmeyi düşünebilirim. Ancak gideceğim yerde mutlu olmam da önemli. Avrupa'da iyi bir takımda forma giymeyi her futbolcu gibi ben de isterim" diye konuştu.
G.Saray'a ''Evet!''

Feldkamp'tan ümidini kesen Galatasaray, takımın başına getirmeyi düşündüğü Mircea Lucescu ile görüşmelerini sürdürüyor. Lucescu, yöneticilere "Önce Kalli'nin durumu netleşmeli. Sonra da kulübümü ikna etmelisiniz. Ben gelmeye hazırım" dedi. Dün tüm Türkiye, Galatasaray'ın Lucescu ile ilgilendiğini Fotomaç'tan öğrendi. Bu haber sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

Lucescu hazır

Shakhtar'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Rumen hocanın "Kulübümle el sıkışın, seve seve gelirim" dediği öğrenildi.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, Mircae Lucescu'nun transferinde önemli adımlar attı. Geçtiğimiz günlerde Rumen teknik adama "Birlikte çalışalım" teklifini yapan sarı-kırmızılı yönetim, Lucescu'dan olumlu yanıt aldı. Tecrübeli teknik adamın, "Shakhtar viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
Donetsk ile 1 yıl daha anlaşmam var. Eğer bunu hallederseniz seve seve Galatasaray'ın başına geçebilirim" diyerek yönetime yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

TEK SORUN TAZMİNAT

Lucescu'
dan aldığı olumlu cevap üzerine Galatasaray, Shakhtar Donetsk kulübüyle irtibata geçmeye hazırlanıyor. Rus kulüple tazminat konusunda el sıkışmanın yollarını arayacak olan Galatasaray'ın bu nedenle 2 milyon doları gözden çıkardığı da gelen haberler arasında. Sarı-kırmızılı yönetim, Lucescu'nun transferini netleştirip, Rumen teknik adamın isteği doğrultusunda ara transfere yön vermeyi planlıyor.

Vazgeçilmez ikili

17 maçın 16'sında da oynayan iki futbolcu, toplam 1140'ar dakika ile ilk yarıda takıma damga vurdular.

EN İSTİKRARLILAR

Galatasaray'ın ilk yarıdaki en istikrarlı futbolcuları Servet ve Song oldu. 17 maçın 16'sında forma giyen oyunculardan Servet, sadece Kasımpaşa karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle dinlendirildi, Song da cezası nedeniyle Sivas maçında oynayamadı. Toplam 1140'ar dakika sahada kalan iki futbolcu, teknik direktör Feldkamp'ın vazgeçilmezleri olarak ilk yarıya damgalarını vurdular.

GENÇLER DE İDDİALI

Altyapısından yetiştiği Galatasaray'a bu sezon transferle dönen kaleci Orkun ise 15 maçta 1350 dakika sahada kaldı. Feldkamp'ın bankolarından olan Orkun, tecrübeli isimlerden sonra en çok forma giyen futbolcu durumunda. Yine altyapıdan yetişen bir başka isim Uğur da 16 maçın 12'sinde ilk 11'de giydi ve 1191 dakika ile Orkun'u takip etti.

Hakan'a Sivas yoları

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Sivasspor ile golcü Mehmet Yıldız pazarlığında son noktaya geldi. 2.5 milyon doları kabul eden Yiğidoların, sarı-kırmızılı yönetimden Hakan Şükür'ü istediği öğrenildi. Galatasaray ise Sivasspor'a genç futbolcu Özgürcan'ı öneriyor. Pazarlıklar kıyasıya sürerken, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Adnan viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
Polat ile görüştüklerini belirterek, "Hakan Şükür'ün Sivasspor forması giymesi bizi çok memnun eder" ifadelerini kullandı. Hakan Şükür ise "Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun kan kardeşimdir. Ben yurt dışından gelen tekliflere sıcak bakıyorum" dedi.

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
28 Aralık 2007       Mesaj #422
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
İz bırakırım

Sponsorlu Bağlantılar
"G.Saray'a kulübede oturmaya değil oynamaya geldim Şampiyonluk yaşayıp Milli Takım'a yükselmek istiyorum".

G.Saray'ın ara transferdeki ilk bombası A.Gücülü Emre Güngör, sarı-kırmızılı takıma iz bırakmak için geldiğini söyledi. Afrika Kupası'na gidecek Song'un boşluğunu doldurması için transfer edilen 24 yaşındaki oyuncu, "Song çok kaliteli bir defans oyuncusu. Yokluğunu aratmamaya çalışacağım. Ancak ben sadece Song dönene kadar viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
değil, uzun yıllar bu formayı giymek için geldim" dedi.

REKABETE HAZIRIM

Kulübe transferi olmayacağını dile getiren Emre, "Rekabeti severim. Çok çalışıp banko olmayı hedefliyorum. En büyük hayalim bu forma altında şampiyonluklar yaşayıp, A Milli Takım'da oynamak" ifadesini kullandı. Genç yıldız, G.Saray'a para için gelmediğini de vurgulayarak, "7 yıldır formasını giydiğim A.Gücü'nde bana verilen maddi, manevi her söz yerine getirildi. G.Saray'a para için değil aile kararıyla geldim" diye konuştu.

A.GÜCÜ'NE TEŞEKKÜR

A.Gücü camiasına da teşekkür eden Emre şunları söyledi: "Bugüne kadar sahip olduğum her şeyi A.Gücü'ne borçluyum. Gitmek istemem tamamen benimle ailemin verdiği bir karar. Bakırköyspor'dan yüksek bonservis ücreti ödeyip alan ve bugünlere gelmemde büyük emeği olan başkanım Cemal Aydın'a, bana her zaman destek olan takım arkadaşım, kaptanım, hocam Hakan Kutlu'ya ve A.Gücü camiasına teşekkür ediyorum."

Orta sahaya alternatif

Galatasaray'da orta sahada görev yapan Ayhan Akman, Tobias Linderoth ve Lincoln gibi oyuncuların sakatlıklarının devam etmesi sarı-kırmızılı yönetimi arayışa itti. Doktorlardan bu oyuncularla ilgili olumsuz rapor alan yönetim, orta sahaya da oyuncu bakma kararı aldı.

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
29 Aralık 2007       Mesaj #423
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
İsaksson geliyor

G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Manchester City'nin İsveçli kalecisinin transferi için dün İngiltere'ye gitti. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, "Orkun varken kaleciye ihtiyaç yok" demelerine rağmen Kalli'nin bastırması üzerine İsaksson'la anlaşıldı.

IsaksSon'a doğru

Kalli'nin 'tecrübeli kaleci şart' ısrarı yönetimi harekete geçirdi M. City'li 'dev'le imza an meselesi.

G.Saray, Ankaragücülü Emre Güngör'ün ardından kaleci transferi için de düğmeye bastı. Daha önce "Orkun ile devam" kararı alan yönetim, Kalli'nin "Bana büyük maçlarda güven verecek bir kaleci şart" ısrarı üzerine harekete geçti. Adnan Sezgin, dün Manchester City'nin İsveçli kalecisi Isaksson'un transferini bitirmek için İngiltere'ye gitti.

1.99'LUK
UÇAN DEV

Sezgin'in uzun süredir görüşme halinde oldukları Isaksson ve kulübü M. City ile masaya oturup, transfere son noktayı koyması bekleniyor. 26 yaşındaki Isaksson, 1.99 metrelik boyu ile uçan devi andırıyor. Geçen sezon 18 maçta görev yapan Isaksson, İsveç Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Yedek kaldığı için G.Saray'a gelmeye hazır.

Topun ağzında

Bıçak altına yatması gereken İsveçli stoperin 8 ay futboldan uzak kalacak olması, sarı-kırmızılı idarecileri harekete geçirdi.

Galatasaray'da Linderoth krizi... Kalça kemiğinde iltihaplanma tespit edilen İsveçli stopere bıçak altına yatma zorunluluğu doğdu. Sarı-kırmızılı yönetim, ameliyat sonrası yaklaşık 8 ay yeşil-sahalardan uzak kalacak Linderoth için çare arıyor. Sarı-kırmızılılar, kaos dönemi için özellikle iki alternatif üzerindeduruyor.

LJUNG'A DAVET

Sözleşmesini fesh etmeyi ya da dondurmayı düşündüğü tecrübeli futbolcunun menajeri Ljung ile temasa geçen yönetim, görüşme için kulübe davet etti. Linderoth ile ilgili son kararın, menajeri Ljung ile yapılacak görüşmenin ardından alınacağı öğrenildi.

Sergen: Lincoln yıldız değil

Brezilyalı oyuncu için "Yıldız değil" yorumunu yapan Sergen: Milli takım forması giymemiş bir 10 numara nasıl yıldız olur?

Lincoln sıradan

Türkiye'nin 4 önemli kulübünün de formasını giyen tek futbolcu olarak tarihe geçen Sergen Yalçın, G.Saray'ın 10 numarası Lincoln hakkında ağır eleştirilerde bulundu: "Sıradan bir oyuncu olmasına rağmen yıldız muamelesi yapılıyor. Milli takım forması giymeden yıldız olunur mu?"

KALİTE DÜŞÜYOR

Sonyıllarda Süper Lig'de kalitenin düştüğünü dile getiren süperstar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Alttan iyi oyuncular gelmiyor. Türkiye'ye getirilen yabancılar için de aynı şeyi söylemek mümkün. 3 büyük takımın şampiyonluk şansı eşit. Bence derbileri kazanan taraf ipi göğüsler."

Kalli şampiyon yapar

G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Feldkamp ile lig şampiyonluğuna ulaşacaklarına inandığını söyledi. NTV'de canlı yayına katılan Polat, "Bence teknik heyet ve futbolcuları alınlarından öpmek lazım. Ümit Karan ile konuştum. Avrupa'dan bir teklif gelirse göndereceğiz" dedi.

2 bomba daha

Feldkamp'ın transfer raporunu yürürlüğe koyan G.Saray'ın stoper ve kaleciden sonra bir orta saha bir de savunma veya kanat oyuncusu alacağı belirtiliyor. Defans için Zenit'in Norveçli yıldızı Hagen ile görüşmeler sürüyor. Orta saha için de Avrupa taranıyor. Transferler 2. yarının ilk maçına yetiştirilecek. 2 bomba daha

Antalya'ya gidilmeyecek

CİMBOM, ikinci yarı hazırlıklarını bu sezon Florya'da yapacak. Lige verilen aranın çok kısa olması ve kupada 6 Ocak'taki Bursaspor maçı nedeniyle Antalya'da kamp yapılmayacak.

G.Saray'a layık olacağım

ASLAN'ın yeni transferi Emre Güngör, GSTV'ye yaptığı açıklamada "G.Saray dünyanın sayılı kulüplerinden. Layık olmaya çalışacağım. Kendime güveniyorum. Hedefim şampiyonluk" dedi.

Yıldız defteri kapandı

SİVAS'ın satmaktan vazgeçtiğini açıkladığı Mehmet Yıldız defteri kapatıldı. Golcü oyuncu için Sivasspor'a teklif yapan yönetim, Yiğidolar'ın 2.5 milyon dolar+ bir oyuncu isteğinde diretmesi üzerine görüşmeleri bitirmişti. Forvet 2. yarıda da Nonda, Ümit ve Hakan Şükür'e emanet.

Carrusca kulüp arıyor

TATİL için Arjantin'e giden Carrusca, bir yandan da takım arıyor. Tangocu ile Arjantin'den bir iki takımın yanı sıra Meksika'dan da bir kulübün ilgilendiği öğrenilirken, önerilen bonservis rakamının çok düşük olduğu belirtiliyor. Yönetim, Carrusca için en az 1 milyon euro talep ediyor.

Linderoth yolcu mu?

Bıçak altına yatması gereken İsveçli stoperin 8 ay futboldan uzak kalacak olması, sarı-kırmızılı idarecileri harekete geçirdi

2008'de yok

BIÇAK altına yatması artık kaçınılmaz olan Linderoth, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda da boy gösteremeyecek. Gelişmeler üzerine moralinin bozulduğu ifade edilen İsveçli yıldız, tedavi için ülkesinde bulunuyor.

Sakatlar çalışıyor

G.SARAY'IN sakat futbolcuları Ayhan ve Okan, tatilde de boş durmuyor. Her gün düzenli olarak Florya'ya giden ikili, tedavilerini aralıksız sürdürüyor. Aynı kaderi paylaşan iki yıldızın hedefi da ortak: "Bir an önce hazır hale gelip, formaya kavuşmak."

Galatasaray günlüğü

Mehmet: Sorun yok

Linderoth'suz maçlarda ön liberoda bayrağı devralan Mehmet Topal, bu mevkide sorun yaşanmayacağını iddia etti. Linderoth'un yaşadığı sağlık sorununa üzüldüğünü dile getiren genç futbolcu, "Ancak camianın şunu bilmesini isterim; Linderoth yoksa ben varım. Sahaya çıktığımda görevimi layıkıyla yaparım" diye konuştu.

'Necati verimsiz'

Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek, Galatasaray'dan kiraladıkları Necati Ateş'in, eski formundan çok uzakta olduğunu söyledi. Yıldız oyuncunun, G.Saray'daki performansının üçte biri ile oynadığını vurgulayan Gökçek, "Bu durum onun İstanbul'a dönme şansını da zora sokuyor. Bir an önce kendini toparlamalı" diye konuştu.

Rektör yine Aslan

Galatasaray Üniversitesi'nde görev süresini dolduran rektör Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'ın yerine, yine Galatasaray Lisesi mezunu bir isim Prof. Dr. Ethem Tolga atandı. Galatasaray Üniversitesi'nin kurucuları arasında yer alan ve bu kurumda fiili olarak görev alan tek kişi olduğunu vurgulayan Tolga, aynı zamanda Divan Kurulu üyesi...

G.Saray'a milli gurur

İsrail'in ev sahipliği yapacağı Kış Kupası'na katılacak Futbol 17 Yaş Altı Genç Milli Takım kadrosuna G.Saray'dan beş futbolcu davet edildi. Teknik direktör Şenol Ustaömer tarafından belirlenen listede yer alan sarı-kırmızılı oyuncular şunlar: Emrah Yollu, Emre Çolak, Berk Neziroğulları, Cem Sultan ve Semih Kaya.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #424
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Hakan Şükür'e UEFA'dan övgü

7 192884 01FAN11HAK B Y280

UEFA'nın internet sitesinde yer alan, "Hakan Şükür hala Türkiye'nin önde geleni" başlıklı bir haberde, "Şükür, emsalsiz başarısıyla yurt içi ve yurt dışında Türkiye'nin en tanınan futbolcusu oldu" ifadesi kullanıldı.
31.12.2007

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’nin (UEFA) internet sitesinde, UEFA Jübile Ödülleri için Türkiye’de son 50 yılın en fazla göze çarpan futbolcusu seçilen Hakan Şükür’e ilişkin bir haber yayımlandı. Habere, "Hakan Şükür hala Türkiye’nin en önde geleni" başlığı atıldı.
Haberde, Türk futbolunun 1990’ların başındaki yükselişinin hiç de tesadüf olmadığı belirtilerek, bu yükselişin, "yeni futbol yıldızı Hakan Şükür’ün ortaya çıkmasının bir sonucu" olduğu kaydedildi. Şükür için, "Emsalsiz başarısıyla yurt içi ve yurt dışında Türkiye’nin en tanınan futbolcusu oldu" ifadesi kullanıldı.
"Uluslararası futbolda ülkesinin en skorer futbolcusu Hakan Şükür, Avrupa kulüp maçlarında attığı 38 golle Türkiye rekorunu elinde bulunduruyor" denilen haberde, Şükür’ün Türk liginde de "en üretken golcü" olduğuna dikkat çekildi.
Haberde, 2002 FIFA Kupası finallerinde Türkiye’nin dünya üçüncülüğüne ulaştığı maçta, Şükür’ün en hızlı golü kaydetme onuruna da sahip olduğu ifade edilirken, yıldız futbolcunun Sakaryaspor’da başlayıp, bugüne dek uzanan futbol kariyeri anlatıldı.

Bir Cim Bom klasiği!

7 192835 cimbom280

Daha önce Ribery'yi elinden kaçıran Sarı-Kırmızılılar, aynı tehlikeyi bu kez Hakan Balta'da yaşıyor. Diğer sorun; Özer Hurmacı
31.12.2007

‘Defalarca aradım’

Cim Bom'da bir Ribery skandalı daha kapıya geldi. Hakan Balta’nın parası Vestel Manisaspor’a ödenmedi. Başkan Kenan Yaralı, konuyla ilgili FANATİK’e şunları söyledi: “Göreve geldikten sonra Galatasaray’ın mali işler departmanını arayıp ödemelerdeki aksaklığın giderilmesini istedik, olmadı. 2 ay önce Adnan Polat’la yüzyüze görüştük, 10 gün içinde ödeme yapılacağı sözünü verdi, yine olmadı. Defalarca aradım, ama kimse dönmedi.”

Bonservis ödenmedi

Yaralı, önümüzdeki günlerde hukuki işlemlere başlayacaklarını söyledi. Bir diğer sıkıntı da Ankaraspor cephesinde. Başkent kulübüne Necati, Emre Aşık ve Orhan’ı kiralık verip, Özer Hurmacı ile prensip anlaşmasına varan ve bunu kamuoyuna açıklayan yönetim, henüz 800 bin Euro’luk bonservis bedelini vermediği için 20 yaşındaki oyuncuyu kaybetme riskiyle karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar’ın, 800 bin Euro’yu 31 Mayıs’a kadar Ankaraspor’a ödemesi gerekiyor.

Galatasaray Yönetimi, 31 Mayıs’a kadar Ankaraspor’a 800 bin Euro tutarında bir ödeme yapmazsa, Başkent kulübüyle yapılan prensip anlaşması fesh edilecek. Böylece Özer, istediği kulübe gidebilecek.
Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Vestel Manisasporlu idarecilerin isyanı karşısında susmayı tercih etti. Manisa Asbaşkanı Arif Koşar, “100 bin doları geri verelim, Hakan Balta’yı bize göndersinler” demişti.

Servet'ten inciler...

7 192833 servet280

Sivas maçında, Arda'yı fırçalayan Servet, "Hata yaptığı için değil, orta yapsın diye kendisine seslendim".
31.12.2007

Sivas maçında 40 metre depar atıp, Arda’yı fırçalayan Servet, “Hata yaptığı için değil, orta yapsın diye kendisine seslendim. Rencide etmek istememiştim” açıklamasını yaptı
Resmi siteye konuştu...

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen, sezon başında Sivasspor’dan Galatasaray’a transfer olan Servet Çetin, ligin ilk yarısını Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde değerlendirdi. Sivas maçında 40 metre depar atıp fırçaladığı Arda’yı aslında rencide etmek istemediğini belirten Servet, “Sadece galip gelme isteğiyle yaptığım bir hareketti. Hata yaptığı için değil, sadece ‘orta yap’ anlamında uyarmak için kendisine seslendim” ifadesini kullandı.

‘Oynamazsam giderim!..’

Galatasaray'a transfer olduğu süreci de anlatan Servet, “İmzayı attığımda bana, ‘O kadar kaliteli savunma oyuncusunun arasından nasıl sıyrılacaksın?’ diye sordular, ben de ‘Oynamadığım takdirde izin ister giderim’ yanıtını verdim” diye görüş bildirdi. Başarılı bir devreyi geride bıraktıklarını da vurgulayan milli futbolcu, “Song’la çok iyi bir ikili olduk. Yeni transfer Emre de takıma çok uzun yıllar katkı sağlayacaktır” yorumunu yaptı.

Kısa...Kısa...

Rapor bekleniyor

Sarı-Kırmızılı kulübün doktorları, Linderoth’un ameliyat olup olmayacağına için karar vermek üzere, İsveç’ten gelecek olan test sonuçlarını bekliyor. Linderoth bıçak altına yatarsa 6 ay takımdan uzak kalacak.

Gençlere teklif var

PAF takımda yetiştirdiği yıldızlarla Süper Lig’de şampiyonluk kovalayan Galatasaray’ın altyapısı rağbet görmeye devam ediyor. Anadolu kulüplerinin son gözdesi, Muhammed Ali Atam... 19 yaşında 1.82 boyundaki sağ bek, Rizespor’dan transfer teklifi aldı. Genç milli oyuncunun kiralık gitmeye sıcak baktığı ifade edildi. Son sözü Altyapı Koordinatörü Ali
Yavaş söyleyecek.

Emre iş başında

7 192831 emre280

Aslan'ın yeni transferi Emre Güngör, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalışmalara başladı.
31.12.2007

Aslan’ın yeni transferi Emre Güngör, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çalışmalara başladı. Takımın 2 Ocak’ta toplanacak olmasına karşın idman yapan Emre, “Bir an önce hazır hale gelmek istiyorum” dedi.

'Fener belki zorlar!'

7 192829 necati280

Sezon başında Ankaraspor'a kiralanan Necati Ateş, Futbol Extra'ya verdiği röportajda ilginç ifadeler kullandı: "Kadro dışı kalmam önümü kesti".
31.12.2007

Sezon başında Ankaraspor’a kiralanan Necati Ateş, Futbol Extra’ya verdiği röportajda ilginç ifadeler kullandı: “Kadro dışı kalmam önümü kesti. Geçen sezon sonunda gitmemi isteselerdi, şimdi Avrupa’nın ünlü bir kulübünde olurdum. Ama Galatasaray’a hizmetim sürüyor. Ne zaman isterlerle koşa koşa gelirim. Şampiyonlukta Galatasaray’ı belki Fenerbahçe zorlar, o kadar.”

Emre amade!
Newcastle'da fazla forma şansı bulamayan milli futbolcu 6 aylığına yuvaya dönmeye hazır.
31.12.2007

Newcastle’da fazla forma şansı bulamayan milli futbolcu 6 aylığına yuvaya dönmeye hazır. 27 yaşındaki oyuncu, Adnan Sezgin’in talebiyle kulübünü ikna etmeye çalışıyor
Her şey yolunda
Emre Belözoğlu, yuvaya dönmeye hazır... Galatasaray’ın sezon sonuna kadar kiralamak istediği milli futbolcu, Sarı-Kırmızılı formayı seve seve giyeceğini, İngiltere’dendün akşam dönen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’e iletti. Aradaki tek pürüz, Newcastle yöneticilerinin kiralama bedelini bir hayli yüksek tutması. Emre bu nedenle, Sezgin’den gelen talimatla kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Sürpriz bir isim

Sarı-Kırkızılılar, Emre’nin imzası için gün sayarken, İsveçli kaleci Andreas İsaksson’un transferinde de büyük aşama kaydedildiği belirtildi. Adnan Sezgin, şu sıralar 26 yaşındaki kalecinin bonservis sorununu çözmeye çabalıyor. Transfer harekâtı bu iki oyuncuyla sınırlı değil. Sezgin’in, ismi sır gibi saklanan sürpriz bir yıldızı daha transfer etmek istediği ve temaslara başladığı iddia edildi.

'İsak gelirse, biz yokuz'!

7 192825 31FAN12ORKUN B Y280

Aykut ile Orkun'dan Galatasaray Yönetimi'ne rest...
31.12.2007

Aykut ile Orkun’dan Galatasaray Yönetimi’ne rest... Süper Lig’in bu sezon en az gol yiyen takımının kalesini koruyan iki file bekçisinin, idarecilerle görüşüp, “İsaksson gelirse kendimize kulüp aramaya başlarız” diyerek tepki gösterdikleri iddia edildi. Sezon başında Fevzi Elmas, Orkun transferinden dolayı Cim Bom’dan ayrılmış, Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise Mondragon’u, kendilerini gitmekle tehdit ettiği için gönderdiğini açıklamıştı.

Carrusca başladı!

7 192823 carusca1812

Devre arasında kendisinden kulüp bulması istenen Marcelo Carrusca, Meksika'nın Santos Laguna kulübüyle kontrat görüşmelerine başladı.
31.12.2007

Devre arasında kendisinden kulüp bulması istenen Marcelo Carrusca, Meksika’nın Santos Laguna kulübüyle kontrat görüşmelerine başladı. Ancak Meksika kulübünün, Arjantinli için Galatasaray’da kazandığından çok daha düşük bir ücret önerdiği, Tangocu’nun bu sebeple anlaşmaya yanaşmadığı belirlendi. Carrusca için 2 Arjantin kulübünün daha devrede olduğu biliniyor.

'En iyisini yapacağım'

7 192721 servettt28000

Servet Çetin, sarı-kırmızılı formayı giydiği süre içerisinde gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtirken, elinden geleni yapmayı sürdüreceğini söyledi.
30.12.2007

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Servet, Galatasaray’a ilk geldiğinde herkesin kafasında soru işaretleri olduğunu belirterek, "İmzayı attığımda da bana soruldu, ’Bu kadar kaliteli savunma oyuncusunun arasından nasıl sıyrılacaksın’ diye. Ben o gün, ’Oynamadığım taktirde izin ister giderim’ dedim. Taraftarlar da daha önce Fenerbahçe’de forma giydiğim için bana çok sıcak bakmıyor olabilirdi. Bunu da göze alarak geldim. Göze aldığım şeyler çok büyüktü. Fakat kendime güvendim, yöneticilerim bana güvendi. Ben de o riskleri aldım. Çok da ekstra bir şeyler yaptığımı düşünmüyorum. Kötü oynadığım, hata yaptığım günler de olacaktır. Sadece oynadığım süre içerisin elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Galatasaray formasını giydiğim süre içinde en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu. Defanstaki partneri Rigobert Song ile çok iyi anlaştıklarını, yeni transfer olan Emre Güngör’ün ise uzun yıllar Galatasaray’da forma
giyebilecek kalitede bir isim olduğunu aktaran Servet, ilk yarıda maçların büyük bir bölümünü savunmada tek ön libero ile oynadıklarını vurgulayarak, "Takım olarak hücuma yönelik oynuyoruz. Tek ön liberolu sistemde çok az pozisyon veriyoruz. İnanıyorum ki, çift ön libero ile oynasak hiç pozisyon vermeyiz. İşin açıkçası, yediğimiz goller rakibin başarılı organizasyonlarından değil, bizim kişisel hatalarımızdan geliyor. Daha dikkatli olursak, daha da az gol yiyebiliriz" dedi.

"ARDA’YA HATA YAPTIĞI İÇİN KIZMADIM"

Servet Çetin, takım arkadaşı Arda ile saha içinde yaşadıkları tartışmaya değinerek, "Ben açık ve net söyleyeceğim. Saha içinde ne arkadaşımı rencide etmek isterim, ne de taraftara kötü göstermek. Sadece oyun içerisindeki galip gelme isteğimle yaptığım şeyler. Örneğin, Arda ile aramızda geçen böyle bir şey vardı. Arda’ya hata yaptığı için bağırmadım, sadece ’Orta yap’ anlamında söyledim. Maça çıkarken genç arkadaşlarıma bana bağırmalarının bir problem yaratmayacağını söylerim. Sonuçta kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bazı kesimler bunu yanlış değerlendirebiliyor" ifadelerini kullandı.

"AVRUPA ŞAMPİYONASI BÜYÜK REKLAM"

Sarı-kırmızılı oyuncu, yaklaşan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın futbolcuların kendini göstermeleri açısından önemli bir fırsat olduğunu kaydetti. Avrupa Şampiyonası’nda herkesin kendini göstermek isteyeceğini söyleyen Servet, "Avrupa Şampiyonası her futbolcu için büyük bir reklam. Herkes oraya gidip oynamak isteyecektir. Futbolcuların kendine koyduğu hedefleri gerçekleştirmeleri için bir fırsat bu şampiyona. Türkiye’de kendinizi göstermeniz daha zor. Elemelerde çoğu arkadaşım forma giydi. İnşallah şampiyonada da birçok Galatasaraylı takımda olur" şeklinde konuştu.

Servet ayrıca, tüm sarı-kırmızılı taraftarların ve camianın yeni yılını kutlarken, "Gönül isterdi ki, 2008’e lider girelim. Ama bunu başaramadık. İnşallah 2008’de onlara şampiyonluğu hediye ederiz ve kendimizi affettiririz" diyerek sözlerini tamamladı.
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
1 Ocak 2008       Mesaj #425
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Galatasaray Cafe Crown’da Hüseyin Beşok Şoku

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı'nda, Oyak Renault'a karşı yapılan maçta sakatlanan Hüseyin Beşok'tan kötü haber geldi.

Hüseyin Beşok'un bugün yapılan kontrollerinde, sağ kaburgasında çatlak tespit edildiği açıklandı. Maç sonrasında tedavisine hemen başlanan Hüseyin Beşok'un, iki hafta süreyle takımdaki yerini alamayacağı belirtildi
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
2 Ocak 2008       Mesaj #426
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Artısı büyük

G.Saray, ligin ilk yarısında uzatmalarda 4 gol attı, 4 puan ile zirveden kopmadı.

Süper Lig'in ilk yarısını üçüncü bitiren G.Saray, uzatmalarda attığı gollerle en çok puan toplayan takım oldu. Ligin ilk devresinde uzatma dakikalarında toplam 21 gol atılırken, bunların 4'ü Aslan'dan geldi. G.Saray bu gollerle hem puanları aldı, hem de ligin en golcü takımı unvanını sürdürdü. G.Saray'ın son dakika gollerinden birini attığı İstanbul Büyükşehir Belediye ise uzatmalarda en fazla (4 puan) puan kaybeden takım oldu.

PENALTI SEVİNCİ

Aslan'ın son dakika golcüleri ise Nonda, Servet, Ümit Karan ve Hasan Şaş. Sarı-kırmızılı takım 1-1 devam eden Denizlispor maçında 90+1'de Nonda'nın penaltı golüyle 3 puanı aldı. İkinci son dakika mucizesi ise G.Antep'te yaşandı. Aslan 1-0 geride girdiği 90+1'inci dakikada Servet'in golüyle İstanbul'a 1 puanla dönmeyi başardı.

ETKİSİZ GOL ŞAŞ'IN

Cimbom, büyüklere kök söktüren İstanbul Büyükşehir maçında da puanı 90+2'de kurtardı. Bu dakikaya 2-1 yenik durumda giren G.Saray, Ümit Karan'ın sayısıyla haftayı bir puanla kapattı. Uzatmada atılan "en değersiz gol" ise Hasan Şaş'ın Konyaspor filelerine bıraktığı toptu. Hasan Şaş'ın 90+1'de attığı gol sadece skoru 6-0 yaptı.

Luce pazarlığı

Lucescu'dan "Gelirim" yanıtını alan Aslan, Rus kulübü iknaya çalışıyor... Yönetimin talep edilen 2 milyon $ için Donetsk'ten indirim istediği öğrenildi.

G.Saray yönetimi, teknik direktör Feldkamp'ın Almanya'da yapılan son kontrollerinde hastalığının ciğerlerine kadar ilerlemesinin anlaşılması ve doktorların "Takım çalıştıramaz" raporu vermesiyle harekete geçti. Sarıkırmızılılar geçtiğimiz günlerde Shakhtar Donetsk'in hocası olan ve kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Lucescu'ya teklif yapmıştı. Rumen hocadan "Seve seve gelirim" yanıtını alan yönetimin, Kalli'den ümidi kesince Rus kulübünün kapısını çaldığı belirtildi.

ALTERNATİF AZ

Shakhtar Donetsk'in Lucescu için 2 milyon dolar tazminat istediği öğrenilirken, G.Saray yönetimi pazarlığa başladı. Rus kulübün yöneticilerinden indirim talep eden Aslan, bu fiyatı 1.5 milyon dolara çekmenin planlarını yapıyor. Kariyerli teknik adam bulmakta zorlanan sarı-kırmızılıların, Shakhtar'lı yöneticilerle çok fazla pazarlık yapamayacağı ve istenen parayı verme ihtimallerinin yüksek olduğu da ifade ediliyor.

Linderoth şoku

Dr. İlker Yücesir, "Ameliyat olursa en az 8 ay futbol oynayamaz. Ameliyat ihtimali de çok yüksek" dedi.

UZUN SÜREDİR YOK

Kalçasındaki sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Linderoth'un sezonu kapatabileceği öğrenildi. G.Saray Sağlık Kurulu doktorlarından İlker Yücesir, "Ameliyat olması büyük ihtimal. Bıçak altına yatarsa sezonu kapatır" dedi.

UEFA DA YAZDI

Ameliyat karanını İsveçli oyuncunun vereceğini belirten Dr. Yücesir, operasyon olmaması halinde sahalara dönüşünün iki ayı bulabileceğini söyledi. UEFA'nın resmi sitesi, "Linderoth 2008 finallerinde yok" diye yazdı.

G.Saray Feldkamp'ın hastalığını gizliyor mu?

G.Saray'ın eski efsanevi başkanı Faruk Süren, Feldkamp'ın hastalığı konusunda "Benim bildiğim, Kalli'nin by-pass sorunu var. Daha önce geçirdiği bir kalp rahatsızlığı da bulunuyor" dedi. Sarı-kırmızılı yöneticiler ise Feldkamp'ın grip olduğunu açıklamıştı.

Problem kalbinde

Eski başkan Süren: Grip deniliyor ama Kalli'nin by-pass sorunu da bulunuyor.

GİZLİYORLAR İMASI

Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren bomba gibi açıklamalarda bulundu. Süren, sarı-kırmızılı takımda geleceği bir türlü netleşmeyen teknik direktör Feldkamp için, "Grip oldu deniliyor. Ancak onun by-pass sorunu da var. Bu nedenle yaşadığı hastalık onu çok etkileyebilir" diye konuştu.

ANKARA'YA GİTMELİYDİ

Alman hocanın ülkesinden önce Ankara'ya gitmesi gerektiğine de vurgu yapan Süren, "Sanırım o gün Noel'e denk geliyor. Bunu göz önünde bulundurmuş olabilir" dedi. Faruk Süren, yabancı transferlerin hatalı yapıldığının altını çizerken, genç oyuncuların ise hazımsız olduğunu iddia etti.

SEYRANTEPE TEHLİKESİ

Süren, F.Bahçe'nin popülaritede G.Saray'ı da geçtiğini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: "Seyrantepe'nin 2 yıl içinde bitmesi de paraya bağlı. 150 milyon euro'luk bir finansman gerekiyor. İnşaatta para bitti mi "harç bitti" derler. Harç biterse inşaat durur.

9 günlük izin sona eriyor

G.Saray'da ilk yarının sona ermesinin ardından verilen izin bugün bitiyor. Sarı-kırmızılı oyuncular, OFTAŞ Spor maçının ardından 9 gün tatil yapmıştı. 2. yarı için start veren G.Saray böylece kupada cumartesi oynayacağı Bursa maçı için hazırlıklara başlamış olacak.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
3 Ocak 2008       Mesaj #427
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Camargo G.Saray'da

Galatasaray, günlerdir peşinden koştuğu Brezilyalı forvet İgor De Camargo ile gelecek sezon için her konuda anlaştı. Belçika'nın Standard Liege takımında top koşturan 24 yaşındaki Camargo'nun Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği ve taraflar arasında ön protokol anlaşması yapıldığı belirtildi.

Camargo bitti

Camargo ile ön sözleşme yapan Aslan şimdi Standard'ı ikna etmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılılar uzun süredir peşinde koştuğu futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Galatasaray yeni forvetini belirledi: İgor de Camargo. Gelecek sezon Hakan Şükür'ün futbolu bırakacak olması nedeniyle golcü arayan sarı-kırmızılı ekip, Brezilyalı oyuncuda karar kaldı. Bir süredir futbol şubesi ve menajerlerin takip ettiği futbolcunun performansından memnun kalan sarı-kırmızılı ekip, 24 yaşındaki oyuncu ile anlaşarak ön protokol imzaladı. 3 yıllık sözleşme yapılması planlanan İgor de Camargo, Galatasaray'dan yıllık 1.5 milyon euro alacak.

4 MİLYON EURO ÇEKTİ

Oyuncu ile her konuda anlaşan Galatasaray, şimdi Standard Liege'i ikna etmeye çalışıyor. 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncu için Belçika ekibinin, 4 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtilirken, Galatasaray bu fiyatı aşağıya çekmeye çalışıyor. 2005- 2006 sezonundan bu yana Standard Liege formasını giyen İgor de Camargo, oynadığı 57 maçta 23 gol attı. Sambacı, bu sezon ligde oynadığı 13 maçta 4 gol kaydetti.

Feldkamp'ta kader anı

Durumu tartışılan Kalli bugün geliyor.

Tamam mı devam mı?

Hastalanıp son iki maça çıkamayan Alman hoca görevine devam edip etmeyeceğini açıklayacak.

START FELDKAMP'SIZ

G.Saray ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam yaptığı idmanla başlarken, teknik direktör Feldkamp'ın durumu ile ilgili belirsizlik sürüyor. Ağır gribe yakalandığı gerekçesiyle ilk yarının son iki maçında takımını yalnız bırakan Alman hocanın, bugün öğleden sonra İstanbul'a geleceği bildirildi. Kalli'nin göreve devam edip etmeyeceği de büyük oranda netleşecek.

RAPORLARI SUNACAK

Almanya'da chek-up'tan geçen 74 yaşındaki çalıştırıcının sonuçları yönetime sunacağı belirtildi. Ancak yönetimden Adnan Polat, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in yaptığı açıklamalar, Kalli'nin iyileştiği ve görevine kaldığı yerden devam edeceği şeklinde... Basına kapalı dünkü idman antrenör Ahmet Akcan nezaretinde yapıldı. Çalışmalar bugün devam edecek.

Cimbom İsaksson'u kiralıyor

Galatasaray, Manchester City'nin İsveçli kalecisi Andreas İsaksson'u kiralamaya karar verdi. İngiliz kulübünün İsaksson için 3 milyon euro'da diretmesi nedeniyle kiralık formülü gündeme geldi. City ile Galatasaray'ın İsaksson konusunda küçük pürüzler dışında anlaştıkları dile getirildi.

İsaksson'a yeni formül

Manchester City ile bonservis ücreti konusunda anlaşamayan G.Saray "Kiralık verin" önerisinde bulundu. İngilizler bu teklife sıcak bakıyor.

ZAMAN İSTEDİLER

Satış hakkını İngilizlere bırakan sarı-kırmızılılar, "İsaksson sezon sonuna bizde oynasın. Mayısta bonservis ücretini yeniden görüşürüz" dedi. İsveçli kalecinin ücretinden kurtulmak isteyen İngilizlerin bu teklife sıcak baktıkları ve birkaç gün içinde kararlarını bildirecekleri ifade edildi. viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA

İNDİRİM YAPMADI

Orkun ve Aykut'u yeterli bulmayarak kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, İsaksson'u transfer etmek için her yolu deniyor. Öncelikle Manchester City ile bonservis pazarlığı yapan sarı-kırmızılılar, İngilizlerin 3 milyon euro'dan aşağıya inmemesi üzerine kiralık formülünü gündeme getirdi.

En iyisini seçtim

Nonda: Galatasaray'dan teklif alınca 'Hah, şimdi tamam' dedim. Bu büyük kulübe şampiyonluk yaşamak için geldim.

DERGİYE KONUŞTU

G.Saray'ın Kongolu yıldızı Nonda, şampiyonluk yaşama şansı yüksek olduğu için sarı-kırmızılı kulübü tercih ettiğini açıkladı. Futbol Federasyonu'nun yayın organı Tam Saha dergisinin ocak sayısına konuşan Nonda, "G.Saray gerçekten iyi bir seçenek oldu" dedi ve ekledi:

'SHABANİ' DEYİN

"Çünkü Blackburn'den ayrıldıktan sonra artık oraya dönmek istemiyordum. G.Saray'ın teklifi geldiğinde 'Hah, şimdi tamam' dedim." Nonda kendisine birçok lakap takıldığını ama en çok "Shabani" denmesini sevdiğini de belirtti. Nonda, dün akşamki idmana çıkmadı.

G.Saray, Linderoth'un yerine ön libero için atakta

Galatasaray, Linderoth'tan ümidi kesti.
Üstünel: iki adayımız var

Galatasaray, Linderoth'tan ümidi kesti. Sarı-kırmızılılar, ameliyat olmasına kesin gözüyle bakılan oyuncunun yerini doldurmak için harekete geçti. Yönetici Haldun Üstünel, "Her koşulda bir ön libero alacağız" derken, iki önemli isimle görüşme halinde olduklarını açıkladı.

Arda&Şanlı buluşması

İngiltere'nin The Guardian gazetesi, Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough'nun Arda Turan'a talip olduğunu yazdı. Haberde, Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate'in ara transferde almak istediği oyuncular arasında Galatasaray'ın yıldız futbolcusunun da bulunduğu iddia etti.

Lincoln yine oynamıyor

Sarı-kırmızılıların Brezilyalı yıldızı Lincoln'ü cumartesi günü Bursa ile yapılacak olan Fortis Türkiye Kupası'nda forma giyemeyeceği belirtildi. Lige verilen aradan yararlanarak ülkesine giden sambacı sakatlığı nedeniyle burada tedavisini sürdürüyor. Teknik heyetten izin alan Lincoln birkaç gün içinde takıma katılacak.

Serkan 'Türkiye'dedi

Attığı kritik gollerle ilk yarıda adından sıkça söz ettiren Serkan Çalık, Türk Milli Takımı'nı seçtiğini açıkladı. Milli takım tercihini yaparken tereddüt yaşamadığını belirten futbolcu, "Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda hâlâ forma giyebilirdim. Fakat Almanya Federasyonu'na, Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğimi söyledim" dedi.

Emre'yi Monaco istiyor

Fransa'nın L'Equipe gazetesi, G.Saray'ın yeniden almak istediği Emre Belözoğlu'na Monaco'nun da talip olduğunu belirtti. Fransız ekibinde Arjantinli Bernardi'nin bekleneni veremediğini kaydeden gazete, teknik direktör Ricardo'nun Emre'yi transfer etmek için Newcastle United yetkilileriyle görüşeceğini viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
yazdı.

Cimbom zoru seviyor

İlk yarının en az yenilgi alan takımı olan Galatasaray, buna karşın, 256 dakikayla, 3 büyük takım içinde en uzun süreyle yenik oynayan ekip oldu. Ligin ilk yarısındaki 17 maçın 6'sında skor olarak rakiplerinin gerisine düşen Cimbom, bu maçların 5'inde beraberliği kurtarmasını bildi. Galatasaray, Fenerbahçe karşısında ise viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
maçı çeviremeyerek ligdeki tek mağlubiyetini aldı.

Canaydın: Yaranamıyorum

Seyrantepe'de yeni stadın temelinin atılması, borçların disiplin altına alınmasına karşın eleştirilerden kurtulamayan Canaydın dertli. Başkanın, yakın çevresine, "Ne yapsam yaranamıyorum" dediği öğrenildi.
Gözler mali genel kurulda

Yıllık olağan mali genel kurulun 23 Şubat'ta yapılacağı açıklanırken, gözler yönetim kuruluna çevrildi. Yönetim harıl harıl kongreye hazırlanırken, kulübün ne kadar borç açıklayacağı merakla bekleniyor.

G.Saray günlüğü

Linderoth ABD'ye

Kalçasındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olması beklenen Linderoth, son çare olarak bugün ABD'ye gidecek. Futbolcunun sakatlığı hakkında bilgi veren İsveç Milli Takımı Doktoru Magnus Fossblad, "Linderoth'u, dünyadaki en iyi kalça hastalıkları uzmanı Dr. Philippon'a muayene ettireceğiz" ifadesini viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
kullandı.

Sıra Efes Pilsen'de

Beko Basketbol Ligi'nin zirvesinde yer alan Galatasaray Cafe Crown, cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden Efes Pilsen'in karşısına çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, 18.00'de Abdi İpekçi'de başlayacak maçı da kazanarak liderliği sürdürmek amacında.

Maç BayArena'da

Galatasaray ile Bayer 04 Leverkusen arasında, Almanya'da oynanacak UEFA karşılaşması BayArena Stadı'nda yapılacak. Arena'nın tadilatta olması nedeniyle maçın Düsseldorf ya da Köln kentinde yapılması düşünülüyordu. Ancak Leverkusen maçın 20 ya da 21 Şubat'ta saat 18.00'de BayArena Stadı'nda yapılacağını açıkladı.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
4 Ocak 2008       Mesaj #428
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Cimbom Kalli'ye kavuştu

Medya ordusunu görünce, "İlk geldiğim gün bile bu kadar gazeteci yoktu" esprisini yapan Feldkamp, "Aldığım ilaçlarla iyileştim" dedi

İyileştim geldim

Galatasaray'da ilk yarının son iki maçında hastalığı nedeniyle takımını yalnız bırakan ve hakkında dedikodular üretilen teknik direktör Feldkamp, dün İstanbul'a döndü. Kalli'yi havaalanında yardımcısı Ahmet Akcan ve medya ordusu karşıladı. Neşeli ve sağlıklı görünen Alman hoca, gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakırken, viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
yanındakilere, "İlk geldiğim gün bile bu kadar kalabalık gazeteci yoktu" esprisini yaptı.

ARTIK İYİ HİSSEDİYORUM

Öte yandan Kalli, İstanbul'a gelirken Düsseldorf'ta yaptığı açıklamada ise "Ligin son haftasında çok ateşim olduğu için takımın başında olamadım. 18 Aralık Salı günü çok ateşim vardı ve maça çıkamayacak durumdaydım" dedi. Almanya'ya gidişi ile ilgili eleştirilere de anlam veremediğini söyleyen Feldkamp, "14 gün boyunca doktor gözetiminde ve aldığım ilaçlarla kendimi iyi hisseder duruma geldim" ifadesini kullandı.

Ya Cimbom ya da Avrupa

"Teklif almak güzel ancak Türkiye'de G.Saray'dan başka takımda oynamam. Gidersem sadece Avrupa'ya giderim".

G.SARAY TV'YE KONUŞTU

G.Saray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan, F.Bahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldığını ancak ikisini de geri çevirdiğini açıkladı. G.Saray TV'ye konuşan yıldız futbolcu, "Teklif almak bir futbolcu için gurur vericidir. Özellikle de büyük takımlardan... Sezon başında F.Bahçe'den, devre arasında da Beşiktaş'tan teklifler geldi. Ancak ikisini de geri çevirdim. Yönetime Türkiye'de G.Saray'dan başka hiç kimsenin formasını giymek istemediğimi söyledim" açıklamasını yaptı.

ÖNEMLİ OLAN İKİNCİ YARI

G.Saray'dan sadece Avrupa'ya gitmek için ayrılacağını belirten Ümit, "Yönetim de böyle bir durumda bana yardımcı olma sözü verdi. Şu an net bir teklif yok ancak İngiltere Ligi ya da Fransa ve Almanya olabilir" diye konuştu. Sarı-kırmızılı oyuncu, lige iyi bir giriş yaptıklarını ancak sonra düşüş yaşadıklarını da belirterek, "Önemli olan ikinci yarıya iyi girmek. UEFA'da Alman takımı ile eşleşmemiz güzel. Leverkusen önünde turu Ali Sami Yen'deki maç belirler" dedi.

Başkan, Polat ve Aysal'ın peşinde

Adaylık için kolları sıvayan Canaydın iki önemli ismi listesine katmaya uğraşıyor.

Galatasaray'ın mart ayında yapılacak genel kurulu için geri sayım sürerken, başkan Özhan Canaydın atağa geçti. Her seçim öncesi listesine aldığı flaş bir isimle üyeleri ikna etmesini bilen Canaydın, bu defa Adnan Polat ve Ünal Aysal'ı aynı listede buluşturmayı planlıyor. Canaydın'ın, 'Ancak Adnan Polat ve Adnan Sezgin olmaması halinde' yönetime gireceğini açıklayan Ünal Aysal'ı kararından vazgeçirmek için uğraştığı öğrenildi. Canaydın'ın aradaki buzları eritmek için Polat ve Aysal'ın katılacağı bir yemek düzenlemeyi düşündüğü de gelen bilgiler arasında.

Şova hazırlanın

Sakatlığının iyiye gittiğini belirten Lincoln, "Çaykur Rize maçıyla sahalara muhteşem bir dönüş yapmak istiyorum" diye konuştu.

AİLESİ İLE BİRLİKTE

Galatasaray'ın flaş transferi Casio Lincoln artık gün sayıyor. Brezilya'da ailesinin yanında bulunan ve bir yandan tatil yapan, bir yandan da tedavi olan yıldız oyuncu sarıkırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi. Sakatlığının iyiye gittiğini ifade eden Lincoln, "Taraftarlarımız hazır olsun. Sahalara viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
muhteşem bir dönüş yapmak istiyorum" dedi.

LAYIK OLACAĞIM

Sıkıntılı bir ilk yarı geçirdiklerini ancak bunun artık geride kaldığını vurgulayan sambacı, "Galatasaray büyük bir camia. Her zaman en iyiyi hak ediyor. Bende ligin ikinci yarısında kulübe ve taraftarlara layık olabilmek için elimden geleni yapacağım. Tek hedefimiz şampiyonluk" diye konuştu. Lincoln, iki gün içinde Türkiye'de olacağını da sözlerine ekledi.

Bouzid direniyor

Emre Güngör'ün transferine karşılık olarak MKE Ankaragücü'ne verilen Bouzid, başkent ekibine gitmek istemiyor. Galatasaray için Türkiye'ye geldiğini ve sezonu sarı-kırmızılı kulüpte tamamlamak istediğini kaydeden Cezayirli futbolcu, yönetime de bu kararını bildirdiğini açıkladı. Galatasaray yönetimi şimdi Bouzid'i ikna etmenin yolunu arıyor.

G.Saray'da Albelda sesleri

Linderoth'un yerine ön libero arayışlarına başlayan Galatasaray, Valencia'nın 30 yaşındaki İspanyol yıldızı Albelda için düğmeye bastı.

Maden buldu

Cimbom, Valencia'nın kadro dışı bıraktığı İspanyol yıldızın peşine düştü. Sarı-kırmızılılar bonservisi elinde olan oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.

TUTUMLU'YU DEVREYE SOKTU

LİNDEROTH'UN sakatlığı nedeniyle ön libero arayışlarına başlayan Galatasaray, David Albelda Aligues'i gündemine aldı. Valencia'da Koeman ile bir türlü yıldızı barışmaması üzerine sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilen oyuncunun bonservesinin elinde olması sarı-kırmızılı ekibi iştahlandırırken, transferin bitirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Galatasaray'ın Valencia ile yakın ilişkileri bulunan menajer Bayram Tutumlu'yu da devreye soktuğu belirtiliyor.

60 MİLYON EURO'LUK DAVA AÇTI

ŞAMPİYONLAR Ligi'nde Valencia forması giymesi nedeniyle, UEFA Kupası'nda oynama şansı bulunmamasına karşın bunu fazla önemsemeyen Cimbom, Tutumlu'dan gelecek mutlu haberi bekliyor. Öte yandan kötü gidişin ardından Koeman radikal kararlar almış, Valencia da Albelda ile birlikte Angulo ve Canizares'i de kadro dışı bırakmıştı. Bu operasyonun kendisine zarar verdiğini belirten Albelda, Valencia'ya 60 milyon euro'luk dava açtı.

Uğur arı gibi

İLK yarıda verdiği 4 gol pasıyla G.Saray'ın asist kralı olan Uğur Uçar, ikinci yarı hazırlıklarına da hırslı başladı. Florya'da en çalışkan isimler arasında yer alan genç oyuncu, "Başarımı devam ettirmek istiyorum. İnşallah şampiyon olacağız" dedi.

Bana güvenin

LİNDEROTH'un sezonu kapatma tehlikesi nedeniyle ön liberoda tek kalan Mehmet Topal, kendisine güvenilmesini istedi. Genç oyuncu, "Ayhan ağabey de iyileşti. İkimiz bu görevin altından başarı ile kalkarız. Orta sahada sorun çıkmaz" diye konuştu.

6 gol az, hedefim 2008'de oynamak

ÜMİT, ilk yarıda attığı 6 golün önemli ama az olduğunu belirterek, "İlk dönem iyi performans gösterdim, sonra kadroya girmekte zorlandım ya da oynatılmadım. Ama 6 gol çok iyi değil. Belki daha çok fırsat verilse farklı olurdu. Amacım EURO 2008 fnallerinde yer almak" açıklamasını yaptı.

Lincoln'ü rahat bırakmamız lazım

LİNCOLN'ün takıma çok fazla katkı sağlayabilecek bir oyuncu olduğunu iddia eden Ümit, "Hakikaten onun bir sakatlığı vardı. İnsanlar farklı spekülasyonlar yapıp kafasını şişirdiler. Ama şunu söyleyeyim sakat sakat bile oynadı. Bize çok katkı yapabilir. Sadece onu rahat bırakmak lazım" dedi.

G.Saray günlüğü

Volkan'a grip engeli

Hakan Balta'ya kaptırdığı formasını geri almak için çalışan Volkan Yaman, bu kez de grip engeline takıldı. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren genç oyuncu sağlık ekibi tarafından dün salonda çalıştırıldı. Volkan durumu düzelirse bugün takıma katılacak.

Okan nerede?

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Okan Buruk, ikinci yarı hazırlıklarına da yetişmedi. Tecrübeli yıldızın, sağlık merkezinde günde çift seansla tedavisine devam edilirken, bir türlü iyileşememesi ise kafalarda soru işareti yaratıyor.

Akcan açıklaması

Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in antrenör Ahmet Akcan'ı idmana çıkmadığı için uyardığı iddiası yönetim tarafından yalanlandı. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Bir yöneticimiz ve genel müdürümüz ile Akcan arasında böyle bir olay yaşanmamıştır" denildi.

Feribotla gidecekler

Bursaspor maçının hazırlıklarını bu sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan G.Saray, öğleden sonra özel deniz otobüsü seferi ile Bursa'ya gidecek. Otelde kampa girecek olan sarı-kırmızılılar, yarın akşamki maçın ardından yine aynı yolla İstanbul'a geri dönecek.

Vardar anılıyor

İki yıl önce vefat eden G.Saray'ın Genel Sekreter Yardımcısı Turgay Vardar bugün anılacak. Yönetim, Vardar için saat 13.00'te Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda bir toplantı düzenleneceğini, tüm sevenlerinin davetli olduğunu duyurdu.

Haydi Abdi İpekçi'ye

Basketbol şubesi sorumlusu Ahmet Dedehayır, potada yarın Efes Pilsen'le oynayacakları maç için taraftarlardan destek istedi. Dedehayır, "Taraftarımızın desteği ile Efes'i yenip liderliğimizi sürdüreceğiz" dedi. Abdi İpekçi'deki maç 18.00'de başlayacak.

Alıntıdır:www.fotomac.com.tr
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
6 Ocak 2008       Mesaj #429
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Linderoth'un yerine ya Vogel ya da Albelda

R.Betis'te oynayan Vogel ve Valencia'nın kadro dışı bıraktığı Albelda üzerinde yoğunlaşan Cimbom, bu hafta işi bitirecek

İkisinden biri

R.Betis'te oynayan Vogel ve Valencia'nın kadro dışı bıraktığı Albelda üzerinde yoğunlaşan Cimbom, bu hafta işi bitirecek.

Süper Lig'in ikinci yarısının başlamasına kısa bir süre kala Galatasaray, ön libero arayışlarını hızlandırdı. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden birçok isimle ilgilenen sarı-kırmızılılar, Real Betis'te mutlu olmayan Vogel ve teknik direktör Koeman'ın kadro dışı bırakması nedeniyle Valencia'dan ayrılmak zorunda kalan Albelda viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
üzerinde yoğunlaşma kararı aldı.

ÇÖZÜM BEKLİYOR

Oyuncu ve menajerleriyle temas kuran Galatasaray, iki oyuncudan birini 18. haftadaki Çaykur Rizespor maçına yetiştirmeyi planlıyor. Ancak Cimbom'un önünde iki önemli sorun var. Vogel gelmek istemesine karşılık Real Betis'in yüksek bonservis ücreti sorun olurken, Albelda'nın ise futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istediği belirtiliyor.

Anaconda kayıp!

Babasının rahatsızlığını öne süren Kongolu golcüye 50 bin euro ceza kesileceği ifade edildi. Brezilyalı Lincoln ise bugün İstanbul'da olacak.

SABIRLARI TAŞIRDI

Galatasaray'da Shabani Nonda krizi yaşanıyor. 2 Ocak'ta İstanbul'da olması gereken Kongolu golcü, hâlâ İstanbul'a dönmedi. Babasının rahatsızlığını öne sürerek iki gün ekstra izin talep eden golcü futbolcunun dün de gelmemesi yönetimin sabrını taşırdı. Nonda'ya geçerli bir mazeret bulamazsa 50 viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
bin dolar ceza verileceği öğrenildi.

LİNCOLN DÖNÜYOR

Öte yandan Cassio Lincoln ise bugün İstanbul'da olacak. Brezilyalı yıldız, yönetimin bilgisi dahilinde ülkesinde dün doktor kontrolünden geçtiği için herhangi bir ceza almayacak. İlk yarının son haftalarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Lincoln'ün tamamen iyileştiği ve ligdeki Çaykur Rizespor maçında oynayabileceği bildirildi.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
7 Ocak 2008       Mesaj #430
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
30 metereden gol ustası Galatasaray'a geliyor

Tobias Linderoth'tan umudunu kesen Galatasaray; Vogel ve Albelda'dan sonra Maniche'yi de gündemine aldı. 30-35 metreden attığı süper goller ve mesafe tanımaksızın çektiği sert şutlarla tanınan Maniche, Atletico Madrid'de mutsuz olduğu için ayrılmak istiyor. 31 yaşındaki Portekizli orta alan oyuncusu, "Eğer şartlar oluşursa, Galatasaray'a gelmeye hazırım" dedi.

Maniche aşkı bitmez

Vogel ve Albelda'yla görüşmelerini sürdüren Galatasaray'ın, Maniche ile de yakından ilgilendiği ve geri çeviremeyeceği bir teklif sunduğu ortaya çıktı.

Linderoth'un sakatlığının ardından ön libero arayışlarına başlayan Galatasaray, geçen sezon isteyip de transfer edemediği Maniche'yi yeniden gündemine aldı. Bir yandan Vogel ve Albelda ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar bir yandan da Portekizli yıldızı ikna etmenin yollarını arıyor. Takıma ve taraftara heyecan getirmek isteyen Cimbom'un, 30 yaşındaki yıldız ile bir ön görüşme yaptığı ve geri çeviremeyeceği bir teklif sunduğu öğrenildi.

YILLIK 3.5 MİLYON EURO
Yönetimden sızan bilgilere göre Galatasaray'ın, Maniche'ye yıllık 3.5 milyon euro garanti para, Boğaz'da dubleks villa ve son model bir otomobil önerdiği, şimdi futbolcu ile menajerinden yanıt beklendiği bildirildi. Atletico Madrid'de mutsuz olan Portekizli oyuncunun, Cimbom'a "Evet" diyebileceği belirtiliyor. Geçen sezon Erik Gerets, Maniche'yi istemiş ancak Dünya Kupası'nda yıldızı parlaması üzerine transfer gerçekleştirilememişti.

Değer görmedim

"Sezon sonunda, hak ettiğim ama hak ettiğimi göremediğim çok an yaşadığım Galatasaray'dan ayrılacağım, Kalli ile sorunum yok".

KARARIMI VERMEDİM

Cimbom'un golcüsü Hakan Şükür, GS TV'ye çok tartışılacak açıklamalar yaptı. "Belki hak ettiğim ama hak ettiğimi göremediğim çok an yaşadığım Galatasaray'da futbol hayatımı noktalayacağım" diyen Hakan, "Artık sezon sonu futbolu bırakır mıyım, bırakmaz mıyım, Avrupa Şampiyonası'na gider miyim o zaman viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
karar vereceğim" dedi.

FARKLI KONUŞTULAR

Kalli'yle hiçbir problemi olmadığı vurgulayan Hakan, Beşiktaş maçı öncesi kadro dışı kalma olayına üzüldüğünü belirterek, "Ama Kalli'yle küskünlüğe lüksümün olmadığı bir gerçek. Maalesef bu kullanıldı, buna kendi içimizden de inananlar oldu. Bunu medyanın önünde farklı konuşan yönetici büyüklerimiz de oldu" ifadesini kullandı.

Topal toparladı

Linderoth'un sakatlanmasıyla 11'de yer bulan genç futbolcu, yakaladığı şansı iyi kullandı. Mehmet, formayı kolay kolay bırakmayacağını kaydetti.

Fortis Türkiye Kupası'nda Bursaspor'la 2-2 berabere kalan G.Saray'da Mehmet Topal'a büyük övgü var. İlk yarıda fazla forma şansı bulamayan genç futbolcu, sakat olan Linderoth'un yokluğunda Bursa'ya karşı ilk 11'de sahaya çıkarken attığı muhteşem golle alkış aldı. Sarıkırmızılı futbolcu, "Kendimi gösterme fırsatını iyi viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
kullandığımı düşünüyorum. Formayı sürekli giymek istiyorum" dedi.

İDMANA ÇIKARILMADI

Maçta yüzüne gelen top nedeniyle dudağı patlayan ve zor anlar yaşayan Mehmet Topal, durumunun iyi olduğunu da kaydetti. Tedbir amaçlı olarak dünkü antrenmana çıkarılmayan başarılı futbolcu "Top yüzüme çarpınca bir anda kendimi kaybettim. Neler olduğunu hatırlamıyorum bile. Ancak şu anda iyiyim. Endişelenecek bir durum yok" ifadesini kullandı.

Lincoln geldi idmana çıkıyor

İzin alarak ülkesine giden futbolcu dün akşam İstanbul'a geldi. Bugün de takımla birlikte çalışmaya çıkacak.

Ligde ilk yarının son haftalarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Lincoln dün saat 17.00'de İstanbul'a geldi. İzin alarak ülkesine giden futbolcunun tamamen iyileştiği ve bugünkü çalışmayla birlikte takımdaki yerini alacağı belirtildi. Kulüp doktoru Murat Çevik, "Kendisinin sakatlığının tamamen geçtiği haberini aldık. Zaten giderken de durumu iyiydi. Ancak hiçbir sorunu kalmamış şekilde dönecek olması teknik heyeti de sevindirdi" açıklamasını yaptı.

İsaksson'a rakip çıktı

İSAKSSON'UN bekletilmesinin nedeninin Zaluska olduğu belirlendi. Dundee United'ta forma giyen oyuncunun maliyetinin daha düşük olması nedeniyle sarıkırmızılı ekibin, önceliği 25 yaşındaki Polonyalı kaleciye verdiği ifade edildi.