Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 10

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 176.114 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ocak 2010       Mesaj #91
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 yıllık üniversite kalktımı
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ocak 2010       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kesin var 2 yıllık artı yatay geçiş sınavıda kolaylaştırlıcak mış Msn Happy haberiniz olsun
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2010       Mesaj #93
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YA ÇOCUK OYUNCAMI BU YA DİEK GEÇİŞ VAMI YOKMU İNŞALLAH KALKMAMIŞI YA ksa vay halimize Msn ConfusedMsn ConfusedMsn ConfusedS: nerde bu devlet nerde bu vatan ne olcak bu halimiz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2010       Mesaj #94
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben busene 12 cı sınıfa gıdıyorum sınavsız ıkı yıllıga gıdebılırmıyım meslek lısesı dokum bolumu ogrencısıyım yazılan lardan pek anlamadım bıde ıkı yıllıga sınavsız gecmek ıcın ygs ye yada lys ye gırmek gerekırmı ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2010       Mesaj #95
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 yıllık sınvsız geçiş sistemi kesin olarak geldimi ya bu konuda kafam çok karışık ben değil herkesin öyle şididen TEŞEKKÜRLERRR...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2010       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar slm yaa bende bu sene mezun oldum bu hakkımı kullanmadım fakat ben bu hakkımı şimdi kullanmak istiyorum net bi bilginiz varsa bana yardımcı olun lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2010       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar kimse korkmasın iki yıllık geçiş bu senede var basvuru formunu aldim hatta 10 tl yatiriliormus sinavsiz geçiş için pazartesi yatiracam Msn Happy)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ocak 2010       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sınavsız geçiş 2010da var . 10ytl karşılığı. 92 doğumlular hep beraber kopalım Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ocak 2010       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çok şey okudum bu konu hakkında ben geçen sene mezun oldum geçen sene bir sürü karışıklık oldu ve olmadı nasip değilmiş neyse bu yıl sınavsız geçiş var mı diye çok araştırdım ve bugün artık kesin bir karara vardım. Bütün büyükler yani ösym yök fln hepsi sınavsız geçiş kalksın diyolar fakat sadece laf yapıyolar öyle birşey yok şimdilik yani bu yıl yok diğer önümüzdeki yılları bilemem 2010 yılı için sınavsız geçiş hakkı var ama kaldırcaklar ilerde haberiiniz olsun. Şartlar şöyle oluyo ki ygs ye başvuyrmak zorundayız sınava girsekte girmesekte eğer girilecekse 35 girilmeyip sınavsız geçilecekse sadece 10 tl yatırılıp hak sahibi oluyoruz yani sınavsız geçiş yapcaz diye hiç bişeye başvurmucaz diye bişey yok ygs denen yükseköğretime geçiş sınavı na başvurmadan olmuyo başvurcaz ama sınava girmeden sadece 2 yıllık meslek yüksekokuluna girme hakkına sahip olmuş olcaz
Hepinize iyi şanslar bütün bu sınavlardan geçişlerden ıvırlardan zıvırlardan mağdurlara şaşkınlara ve cevap arayanlara bir açıklama yapmak istedim yardımım dokunursa ne mutlu bana =)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ocak 2010       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende ticaret lisesi son sınıftayım bu sene yani son olarak meslek liselerine sınavsız geçiş son kez olmak üzere uygulanacak bizde bundan faydalanabiliyoruz 18 ocak 2010
Son düzenleyen Kral_Aslan; 19 Ocak 2010 00:18