Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 9

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 174.897 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2010       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben kız meslek lisesi mezunuyum. 2010 da sınavsız geçiş olarak çocuk gelişimini tercih etmek istiyorum acaba bu mümkün mü?acil cevap verirseniz sevenirim şimdiden teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ocak 2010       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
geçıs kalkmadı kımse merak etmesın yasa degısmedı degısseydı soylerlerdı kalktı dıe ve kıtapcıklarda basıldı gecıs yapabılıcez insallah meraq etmeyın
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ocak 2010       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sınavsız geçiş hakkı kalktı yasa değişmedi ama geçici bir yasa koyuldu sınavsız geçiş yok ama öncelik var bize barajı geçmekte yeterli ve zaten o bölümlere bizden başka gidecek kim warki. anadolu lisesine giden fen lisesine giden adamlara yalvarsan yine okumazlar 2yıllık ve barajı geçemicek adam zaten okumasın ya ne işi var üniversitede.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ocak 2010       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben Ticaret MesLek Lisesinde bilgisayar bölümünde okuyorum.Bu yıl 3 senem,2011 de 2 yıllık üniversiteye direk geçiş hakkım var mı?Yada 2011 e kadar sizce değişiklik olabilirmi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ocak 2010       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 yıLLık Geçiş Kalkmadı Sanırsam , Ama Yinede iLk Sınav'a Girip Baraj'ı Geçmeniz Gerekiyor Baraj'ı geçemezseniz 2 yıllık Direk Geçiş hakkıda Olmuyor. Gene Sınavla Anlayacağınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2010       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben muhasebe finansman okuyorum ... 2 yıllık geçişsız hakkım var mı ? şimdiden tşk.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2010       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben ticaret meslek lisesi bilgisayar web tasarım bölümü ögrencisiyim herkezin içi rahat etsin bu sene 2 yıllık var hatta ben formumu dün aldım =) herkezin gözü aydın Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2010       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
katsayısı kalktı ama bizim şu 2 yıllıklar daha belli değil inşallah kalkmaz çünkü bizim öss de yeni adıyla lys de yapabileceğimiz birşe yok nedeni ise hazırlıksız yakalandık
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2010       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar 2010 ösys kılavuzuna göre sınavsız geçiş var bilgilerde verilmiş kılavuzları incelerseniz rahatlarsınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2010       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2010 da sınavsız geçiş hakkı kalktı mı?