Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 6

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 175.093 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2009       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sınavsız geciş kaldırılmadı tbmm 17 aralıkta toplandı ve hem katsayı belirleştirdi hemde sınavsız gecişin devam edeceğini acıkladı kaynak.... YGS VE LYS HAKKINDA HER ŞEY BURADA site tamamen virüs içermez
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2009       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iii günler kat sayı farkı azaldı bu 2 yıllıga geçisin devamını sağlamazmı cünkü meslek liselerinin özelliği 2 yıllığa geçiş haklarıydı i.g.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2009       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 98 mezunuyum acaba bnmde geçiş hakkım var mı :?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2009       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bende gunlerdır bu sorunun cvb nı beklıyordum ama buldum yok un sıtesıne gırın be arama butonuna sınavsız gecıs yazın orda kı bırıncı ve ıkıncı acıklamayı okursanız gecıs haklarının kaldırılmadıgını ogrenırsınız.17 aralık tarıhınde acıklandı bu karar kat sayılar ellenmedıgı ıcın bu tekrar gerıye verıldı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2009       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sınavsız geçiş net olarak var bu sene 2 yıllık ama bölümler çok ii değil ama sınavsız 2 yıllık var teşekkürler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2009       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar alahın izniyle kalkmıcak içiniz rahat olsun sınavsız geçiş yapıcaz bende anadolu teknik lisesi bilgisayar bölümü öğrencisiyim.sınavsız geçiş inş olucak nimet abla bizi açıkta bırakmaz =)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2009       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aydinda 2010 ossye giris sistemi konferansi. Aydın Haberi .... son parağraf ı okuyun ! sınavzız geçiş bu sene var ama önümüzdeki yıllardo olmayabilir teşekkürler YÖK Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hersey bıze vuruyor zaten kımsenın dogru duzgun bır acıklaması yok bırde daha iyi oldu sızler ıcın demelerı benı adeta çıldırıtıyor ! alt yapı olmadan nasıl sınavdan gecebılırzkı kı duz lıseler bıle okadar sene duzgun egıtım alıp artı bırde dersane yardımı alıp kazanamıyorlar bızden bunu beklemelerı ınsanı delı edıyor .....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sınavsız geçiş hallı 2010da da var arkadaşlar hiç sıkıntı yapmayın üniversiteden hocalar gelip okulumuzda seminer verdiler ve sınavsız geçiş hakkının devam ettiğini söylediler ben de çok kasmıştım ama valla içim rahatladı siz de kasmayınMsn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
S.a hiç birşey belli degil herkeS bi kafadan ÖtüyO Bune ya Ben LiSe MetaL TeknoLojiSi BöLümü ÖğrenCiSiyim Şimdi Direk Geçiş Var mı YOk mu ?