Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 7

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 175.052 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bu sene varmı yok direk geçiş lütfen tek cvp Msn Confused var yada yok
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Aralık 2009       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben lise sonda okuyorum 2 yıllığa direk geçiş varmı bilen birisi yazsın lütfenMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Aralık 2009       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"MESLEK LİSELERİNDEN SINAVSIZ GEÇİŞ KALKABİLİR"

myo başkanı aydın da yaptığı seminerdeki açıklamada;

Meslek lisesi mezunlarının sınavsız geçiş sistemiyle üniversitelere kayıt yaptırabilme konusuna da değinen Yarımağan, "2009 yılında olduğu gibi 2010 yılında da yine sınavsız geçiş olacak. Bunun kaldırılabilmesi kanun değişikliği yapılması gerekiyor. Buda uzunca bir süreç. Ama bildiğim kadarıyla Yüksek Öğretim Kurumunun böyle bir çalışması var. Ama alınmış gerçekleştirilmiş bir karar yok. Önümüzdeki yıllarda böyle bir şey olabilir" şeklinde konuştu.

''sınavsız geçiş 2010'da VAR''....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2009       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim.. Öğretmenlerimizn bizlere yaptığı açıklama şu anayasada meslek lisesi öğrencilerine sınavsız geçiş hakkı die bi madde varmış bunun deişmesi için kanun deişikliği olması gerekiyomş buda hayli zaman alır.. Dersane hocalarımzda aynı kanıda %99 bu senede sınavsız geçiş hakkı olcak diyolar. olmasa neden sınavsız geçiş hakkında yök tarafndan yada yazarlar yorumlar yapsınlarki internette 2010 sınavsız geçiş var diyor. Bu senede var diye umuyorum umarım vardır..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2009       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sınavsız geçiş kaldırılmadı. Meslek liseleri iki yıllık önlisans bölümlerine sınavsız geçişle yerleşmeye devam edecekler. Bu da meslek liselerinin geçiş döneminde lehine bir durum oluşturacak..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2009       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Meslek lisesi mezunlarının sınavsız geçiş sistemiyle üniversitelere kayıt yaptırabilme konusuna da değinen Yarımağan, "2009 yılında olduğu gibi 2010 yılında da yine sınavsız geçiş olacak. Bunun kaldırılabilmesi kanun değişikliği yapılması gerekiyor. Buda uzunca bir süreç. Ama bildiğim kadarıyla Yüksek Öğretim Kurumunun böyle bir çalışması var. Ama alınmış gerçekleştirilmiş bir karar yok. Önümüzdeki yıllarda böyle bir şey olabilir" şeklinde konuştu.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Aralık 2009       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar kesin birşey söyleyin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2009       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir kalktı bir kalkmadı kafamız karıştı ya ders

bile çalışamıtorum merak etmekten
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2009       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaslar son yapılan yok acıklamasında da denıldıı gıbı kalkmadı artık artık kafanızı bunlarla yormayın hem kalkması ıcın yasal değisiklik yapılması gerekır buda ha deyınce olacak bıse değil ok anladınızmı hem yasal değisiklik olsa bile is isten gectı ancak 2011 kapsıyabılır o yuzde hepınıze ıyı okumalar ıcınız rahat olsun bırakın kıtapları bu sene gezın dolasın artık okuldakı derslere yuklenırsınız Msn GrinMsn GrinMsn Grin:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2009       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2010'da sınavsız geçiş var... giriş ücreti 10 tl ...YÖK...