Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 8

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 175.087 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2010       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ey mesLek LiseLi kardesLerim . ! ben 2009 mezunuyum direk geçişLE erciyes üniye gittim okulumu sevmedım,bıraktım,2010 sınavsız gecısle baska sehıre gidicem elbette sınavsız gecıs var kafanız rahat gonlunuz hos olsun arkadaslarım .!!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2010       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Meslek lisesi mezunlarının sınavsız geçiş sistemiyle üniversitelere kayıt yaptırabilme konusuna da değinen Yarımağan, "2009 yılında olduğu gibi 2010 yılında da yine sınavsız geçiş olacak. Bunun kaldırılabilmesi kanun değişikliği yapılması gerekiyor. Buda uzunca bir süreç. Ama bildiğim kadarıyla Yüksek Öğretim Kurumunun böyle bir çalışması var. Ama alınmış gerçekleştirilmiş bir karar yok. Önümüzdeki yıllarda böyle bir şey olabilir" şeklinde konuştu.

Sponsorlu Bağlantılar
Öğretmen liselerinin eski fonksiyonlarını yitirdiğini söyleyen Yarımağan, şunları kaydetti:

Ey mesLek LiseLi kardesLerim . ! ben 2009 mezunuyum direk geçişLE erciyes üniye gittim okulumu sevmedım,bıraktım,2010 sınavsız gecısle baska sehıre gidicem elbette sınavsız gecıs var kafanız rahat gonlunuz hos olsun arkadaslarım .!!

Alın İspatı !

"Öğretmen lisesi mezunlarına verilen ek puan uygulamalı alanda eğitim yapan zamanını uygulamaya ayıran bu nedenle teorik derslerin biraz daha az gören öğrencilerin desteklemek için veriliyordu. Şuan öğretmen liselerinde böyle bir durum yok ki. Öğretmen liselerinde genel liselerin tüm müfredata eksiksiz olarak okutuluyor. O yüzden öğretmen lisesi mezunlarına ek puan vermeye gerek yok."
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 21:25:00
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 10:05:56
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2010       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Meslek Liselilerin Paylasım Ve Tartısma Platformu !

Meslek Liselilerin ve M.y.o Paylaşım Noktası
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2010       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende ticaret son sınıf öğrencisiyim sınavsız gecic hakkı kaldırırlarsa çoğu meslek lisei öğrencinin ünivst gitme hayali bitecek bence kaldırmsınlar bizim de hakkımız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2010       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 ocakta bellı olacak ygs sınav formunda buyuk bır ihtimal bu senede dırek gecıs olacak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2010       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu direk geçiş kalktımı yaaaa meslek liselerie iyice haksızlık yapıyo bu tayip hanca imamatipleri düşünsün o onlara hak tanısın ne olcak meslek liselerin hali ama herkez birgun imam olcak bu tayip yüzünden
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2010       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu direk geçiş kalktımı yaaaa meslek liselerie iyice haksızlık yapıyo bu tayip hanca imamatipleri düşünsün o onlara hak tanısın ne olcak meslek liselerin hali ama herkez birgun imam olcak bu tayip yüzünden
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2010       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
var sınavsız geçiş varmı yokmu diye sormayın ''var''... 2+2 uygulamada gelebilir bu sene gelirse süper olur inşallah gelir neymi 2+2 2 yıllık okuyosun sınavsız geçiş ile tabi ardından şuan dikey geçiş sınavı var 2 yıldan sonra sınavla 4 yıllağa geçiyorsun artık 2+2 ile sınavsız 4 yıllığa geçiyorsun inşallah koyarla çünkü dikey geçiş sınavı çok zor 1000 1 şansımız bu nedenle 2+2 uygulama olsun teşekkürler yök....antakya
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2010       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Prof. Dr. Yarımağan, üniversitelere sınavsız geçiş konusundaki çalışmalar hakkındaki sorulara da şöyle cevap verdi:
“Sınavsız geçişin kaldırılması yönünde görüş ve çalışmalar var. Bunların içinde biz yokuz. Duyduğum kadarıyla bu yönde birtakım çalışmalar var, ama karşı görüşler de var. Sınavsız geçişin kaldırılmaması yönünde görüş olduğunu duydum, çünkü yasa değişikliği gerektiriyor, sonuçlanmadı. Sonuçlansaydı bu yıl kılavuzda ilan edilirdi. Oyunun kuralları, yani sınavın kuralları kılavuzda ilan ediliyor. Bundan sonra bir değişiklik olmaz, olmayacak...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2010       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek lisesi mezunuyum.2010 yılında başvuru yapıldığında,2 yıllık MYO SINAVSIZ geçiş hakkı var mı?
lütfen cevaplayınız.