Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 12

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 176.166 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ocak 2010       Mesaj #111
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek lisesi için bu sene devam ediyor dikey geçiş hakkı ama seneye yok gibi görünüyor bu sene son olabilir ben dikey geçiş yapacağım için biliyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2010       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
direk geçiş varsa sınava girip barajı aşmak gerekiyor mu ? ilgilenenlere şimdiden teşekkürler ...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2010       Mesaj #113
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar tamam kesin olarak sınavsız geçiş var .İşte sorum şu şimdi 10 ytl verip sınavsız geçiş yapabiliyoruz, ama 35 ytl verip YGS ye girip en kötü kazanamadığımızda yine sınavsız geçiş yapabiliyormuyuz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2010       Mesaj #114
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 YILLIK SINAVSIZ GEÇİŞ KALDIRILDI MI
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2010       Mesaj #115
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya biz şimdi 2010 yız acaba bbu yıl sınavsız geçişe girebiliyor muyuz ben formuma sınavsız geçişi işaretleyebilir miyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2010       Mesaj #116
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben düz lise mezunuydum(1996)ama geçen yıl açık lise çocuk gelişimine başladım bu yılsa staj görüyorum nisanda mezunum işallah ama 2yıllığa sınavsız geçiş yaparsam okul öncesinde öğretmn yada usta öğretici olabilirmiyim 4yıllık sınavını asla kazanamam ders çalıiamyorm çok yoğunum sizce 2yıllıkta sınazsız geçebilrmiym mezunyetimde iş bulabilirmiyim sizce teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #117
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben ızmırde ıkamet etmekteyımm 2010 da yatay gecıs varmı bılgınız varmı acaba
climate16 - avatarı
climate16
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #118
climate16 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yeni 2010 ygs formuna ve kitapçığına göre lise mezunlarına 2 yıllık geçiş devam ediyor.
bu yıl büyük bir ihtimalle kaldırılmaz gözüyle bakılıyor ama ne olcağı bilinmez . ama bncede büyük bir ihtimalle kaldırılmaz çünkü kaldırılcak olsaydı formda ve kitapçıkta yer almazdı .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2010       Mesaj #119
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yökün anı var var 2 yıllık kalkmadı mıllet devam **
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2010       Mesaj #120
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 senelik meslek okuyanlar için 2010 yılında yanı bu yıl geçerli formu alıp inceledim geçiş sistemi var..