| | #3381 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
ben windows live messengerin 8.5 sürümünü kullanıorum.sorunum live messengerle değil.pc beklemeye geçtiğinde tekrar pc açıorum ve windows messenger otomatik olarak kayıtlı bi adresi açıo..windows messengerde kayıtlı olan adresleri başlat çalıştırdan kaldırabiliyorduk hatırladığım kadarıyla sanırım ''control ....''bunun devamını hatırlayamıorum yardımcı olursanız sevinirim..
| |
|
| | #3382 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #3383 (mesaj-linki) | |||||||||
Ama daha düzgün bir yolu şu: Başlat>Denetim masası>Kullanıcı hesapları>kendi hesabın>soldaki listeden "Ağ parolalarımı yönet" ve kendi adresini oradan kaldır. | |||||||||
|
| | #3384 (mesaj-linki) | |
mail boxum açılmıyor. herhangi bir hata yada sayfa görüntülenememe sorunu değil.. sadece tıklayınca hiç bişi olmuyor.. yani ne kum saati işareti geliyo.. ne de posta kutum açılıyor | |
|
| | #3385 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekWindows Live Mail'i kurmak için windows Live installer ı (Windows Live Messenger ı kurduğunuz programı) tekrar kurmaya başlayın ve burada gelecek olan listese Live Mail i seçin ve yüklenmesini bekleyin. | |
|
| | #3386 (mesaj-linki) | |
direk hotmail açan bir sayfa vardı. google den bulamadım. yani oturum açmak için msn haricinde bir sayfa. onun adresi neydi? teşekkürler ilginize.
| |
|
| | #3387 (mesaj-linki) | |||||
Oturum Aç a Tıklayınız | |||||
|
| | #3388 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #3389 (mesaj-linki) | |
| Yardım (Önemli)
Kardeşlerim!!Ben bir konuda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum ve eğer ki bu soru daha önce sorulmuşsa da kusura bakmayın.Ben bilgisayardan,internetten fazla anlamayan eski kafalı bir insan olarak birkaç saat öncesinde MSN üzerindeki sohbet ortamında bir bağlantı adresi ile yazı aldım.Yazıda "Bu resimdeki sen misin?" diyordu ve devamında bağlantı adresi vardı.Ben de bastım ve ondan sonra MSN'de sıkıntı yaşamaya başladım.Sorularımı aşağıda sıralıyorum: 1. Bu,bir virüs müdür? 2. Eğer bir virüs ise tehlikeli midir?Sadece MSN programını mı etkiler?Yoksa bilgisayarı da etkiler mi? 3. Bunun etkili bir çözüm yolu var mıdır? İlgilenir ve yanıt verirseniz bahtiyar olurum.Esen kalın... | |
|
| | #3390 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yardım (Önemli)
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |