MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 21-05-2008   #3381 (mesaj-linki)
yellow-warm
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

ben windows live messengerin 8.5 sürümünü kullanıorum.sorunum live messengerle değil.pc beklemeye geçtiğinde tekrar pc açıorum ve windows messenger otomatik olarak kayıtlı bi adresi açıo..windows messengerde kayıtlı olan adresleri başlat çalıştırdan kaldırabiliyorduk hatırladığım kadarıyla sanırım ''control ....''bunun devamını hatırlayamıorum yardımcı olursanız sevinirim..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 21-05-2008   #3382 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

yellow-warm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben windows live messengerin 8.5 sürümünü kullanıorum.sorunum live messengerle değil.pc beklemeye geçtiğinde tekrar pc açıorum ve windows messenger otomatik olarak kayıtlı bi adresi açıo..windows messengerde kayıtlı olan adresleri başlat çalıştırdan kaldırabiliyorduk hatırladığım kadarıyla sanırım ''control ....''bunun devamını hatırlayamıorum yardımcı olursanız sevinirim..
C:\Documents and Settings\kullanıcı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger buradaki tüm kayıtlı adresleri siliniz...
Eski 21-05-2008   #3383 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

OkN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
σкαη yapıyorum msn nickimi ancak 1 dakika sonra baktığımda abudik bişi oluyor WLM 8.5 ve Msn plus var msn programlarıyla ilgili olarak ... Bazen σкαη yazısı uzun süre duruyor bozulmadan kalınlaştırınca msn plusla yada italik yapınca gidiyor ""ığüş" yapamıyorum msn tr sürümü ve kaç kere silip yükledim sildikten sonra kayıt def. temizledim.Ayrıca msn 9 beta ile denedim gene aynı .
OkN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bilen yokmu yaff
Bu sorun MessengerDiscovery ile alakalı değil sanırım. Bir kaç kişinin daha bu sorundan muzdarip olduğunu okumuştum ama bir çözüm var. Messenger seçeneklerindeki "Oturum açtığım her yerde aynı görüntü resmini ve kişisel iletiyi kullan" seçeneğinin işaretini kaldır.

caner gözübüyük adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar,
bu akşam bir mailime cevap yazarken aşağıdaki uyarıyla karşılaştım. uyarı 1 de aşağıdaki bağlantıyı tııklayın diyor ama her hangi bir link yok. . ne yaptıysam çözemedim.

işte gelen uyarı.

Bu hesap kapatıldı
Hesabınız Kullanım Koşulları'nı ihlal etmiş gibi göründüğünden kapatıldı. Hesabınızı yeniden açmak için aşağıdakileri yapın:

1. Aşağıdaki bağlantıyı tıklatın ve e-posta desteği formunu doldurun.
2. "Lütfen seçiminizi yapın" etiketli kutuda şunu seçin: Bağlantılar/Oturum Açma Sorunu.
3. Başka bir kutu görünür. Bu da "Lütfen seçiminizi yapın" etiketlidir. Şunu seçin: Hesap Kapatıldı. Erişim Reddedildi.
4. Yanında kırmızı yıldız (*) olan tüm soruları yanıtladığınızdan emin olun. Sonra şunu tıklatın: Gönder.
İsteğinizi inceleyip 24 saat içinde size döneceğiz. Lütfen birden fazla talep GÖNDERMEYİN - bu, yanıt verme süremizi uzatır.
Yardım

bu uyarı penceresini her açtığımda sağ üst köşede bulunan msn adresi kısmında her defasında farklı msn adresleri çıkıyor. adreslerin hiç biri benim kişi listemde yok.

yardım yazısını tıkladığımda ise

Kullanılabilir Dil Seçeneği:
Geçerli diliniz: Türkçe (Türkiye). için destek şimdilik yalnızca aşağıdaki listeden kullanılabilir. Lütfen aşağıdan bir dil seçin

şeklinde bir uyarı veriyor. bu durumda nasıl bir işlem yapabilirim.
yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden teşekkür ederim.
Türkçe yoksa İngilizce'yi seçip dedikleri şeyi yapmayı denedin mi?

yellow-warm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
control userpasswords2

Ama daha düzgün bir yolu şu: Başlat>Denetim masası>Kullanıcı hesapları>kendi hesabın>soldaki listeden "Ağ parolalarımı yönet" ve kendi adresini oradan kaldır.
Eski 21-05-2008   #3384 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı

mail boxum açılmıyor. herhangi bir hata yada sayfa görüntülenememe sorunu değil.. sadece tıklayınca hiç bişi olmuyor.. yani ne kum saati işareti geliyo.. ne de posta kutum açılıyor
Eski 21-05-2008   #3385 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

Keten Prenses adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mail boxum açılmıyor. herhangi bir hata yada sayfa görüntülenememe sorunu değil.. sadece tıklayınca hiç bişi olmuyor.. yani ne kum saati işareti geliyo.. ne de posta kutum açılıyor
Bu sorun için buradan tam bişey söylemek çok zor. Oturum açma yardımcısından kaynaklanıyor olabilir. Ancak posta durumu için internet explorer veya firefox la uğraşılmasına gerek yok. Windows Live ın kendi programı olan Windows Live Mail i kullanırsanız çok rahat ve hızlı bir şekilde postalarınıza ulaşabilirsiniz.

Windows Live Mail'i kurmak için windows Live installer ı (Windows Live Messenger ı kurduğunuz programı) tekrar kurmaya başlayın ve burada gelecek olan listese Live Mail i seçin ve yüklenmesini bekleyin.
Eski 21-05-2008   #3386 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı

direk hotmail açan bir sayfa vardı. google den bulamadım. yani oturum açmak için msn haricinde bir sayfa. onun adresi neydi? teşekkürler ilginize.
Eski 21-05-2008   #3387 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

direk hotmail açan bir sayfa vardı. google den bulamadım. yani oturum açmak için msn haricinde bir sayfa. onun adresi neydi? teşekkürler ilginize.
MSN Türkiye'ye hoÅ�geldiniz! bu adresten oturum açabilirsiniz..
Oturum Aç a Tıklayınız
Eski 21-05-2008   #3388 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

Live Mail
Eski 21-05-2008   #3389 (mesaj-linki)
Yardım (Önemli)

Kardeşlerim!!Ben bir konuda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum ve eğer ki bu soru daha önce sorulmuşsa da kusura bakmayın.Ben bilgisayardan,internetten fazla anlamayan eski kafalı bir insan olarak birkaç saat öncesinde MSN üzerindeki sohbet ortamında bir bağlantı adresi ile yazı aldım.Yazıda "Bu resimdeki sen misin?" diyordu ve devamında bağlantı adresi vardı.Ben de bastım ve ondan sonra MSN'de sıkıntı yaşamaya başladım.Sorularımı aşağıda sıralıyorum:

1. Bu,bir virüs müdür?

2. Eğer bir virüs ise tehlikeli midir?Sadece MSN programını mı etkiler?Yoksa bilgisayarı da etkiler mi?

3. Bunun etkili bir çözüm yolu var mıdır?

İlgilenir ve yanıt verirseniz bahtiyar olurum.Esen kalın...
Eski 22-05-2008   #3390 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı
Cvp: Yardım (Önemli)

DAYI adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kardeşlerim!!Ben bir konuda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum ve eğer ki bu soru daha önce sorulmuşsa da kusura bakmayın.Ben bilgisayardan,internetten fazla anlamayan eski kafalı bir insan olarak birkaç saat öncesinde MSN üzerindeki sohbet ortamında bir bağlantı adresi ile yazı aldım.Yazıda "Bu resimdeki sen misin?" diyordu ve devamında bağlantı adresi vardı.Ben de bastım ve ondan sonra MSN'de sıkıntı yaşamaya başladım.Sorularımı aşağıda sıralıyorum:

1. Bu,bir virüs müdür?

2. Eğer bir virüs ise tehlikeli midir?Sadece MSN programını mı etkiler?Yoksa bilgisayarı da etkiler mi?

3. Bunun etkili bir çözüm yolu var mıdır?

İlgilenir ve yanıt verirseniz bahtiyar olurum.Esen kalın...
  1. Yaşadığınız sıkıntılar nelerdir ?
  2. Hata Kodu Veriyor mu ?
  3. Hangi virüs prgramını kullanıyorsunuz ?
Daha Ayrıntılı Bilgi Verirseniz İyi Olur
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40