MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 06-08-2008   #3761 (mesaj-linki)
seytanreis - avatarı
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Temiz bir kurulum yapmak sorununuzu çözebilir. Ancak şu şekilde yapmalısınız:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
dediklerini tek tek yaptım ama yine olmadı yinede saol diğer arkadaş gibi laf yetiştirmiyon millete hiç olmazsa bi çözüm yolu buluyon...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 06-08-2008   #3762 (mesaj-linki)
LeroanZ - avatarı
Benim nickim konuşma pencersinde Adım olarak gözüküyor... ?

arkadaşlar şimdi ben, tüm msn sürümlerinde, birçok bilgisayarda, birçok dilde denedim olmuyor bir türlü...
Sorunum şu:
***Msn ana penceresinden ayarlardan adımı değiştirdiğimde gözüküyor herşey normal ( msn ana pencersinde istediğim nick gözüküyor)
***Fakat herhangi bir konuşma pencresi açıldığında o konuşma penceresinin içinde nickimde hep adım soyadım yazıyor... ? ortalama 1 senedir de bu böyle =)
nasıl çözülür bu sorun ? teknik desteğe başvurdum fakat cevap gelmedi... ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Eski 06-08-2008   #3763 (mesaj-linki)
buzzz24
acil yardım please!!!

mailim acılmıyor spacesime bile bakamıyorum sifre dogru ama acılmıyor bu yazıyor Windows Live alanı daha oncede boyle olmustu baya bı gırmemıstım acılmıstı 120 aktıve flln yazıyodu sımdı yıne böyle bi 120 gun dahamı beklıcem neden oluyor bu ? yardım edersenız sevınırım sımdıden tşkler.....
Eski 06-08-2008   #3764 (mesaj-linki)
buzzz24
acik yardım !!! msn acılmıyor..

merhaba ben msn giremeye calısıyorum ama girmıyor kittle die bişeyler cıkıyor
ya yanlıs adres yada çok oturum açmaya çalıstınız dıyor spacese girmeye
calısıyorum

Windows Live alanı

bu cıkıyor

sifrem yanlıs degil emınım cunku bı ara bayadır gırememıstım msn 120 gün
sonra fln aktıve msj geldı aktıv ettım sımdı bır 120 gün dahamı beklicem ?
Eski 07-08-2008   #3765 (mesaj-linki)
emre392gs
Msn 8.5 kurulum sorunu

öncelikle sorunum msn 8.5 kurulumu herşeyi temizledim kurma programı çalıştırdım fakat bir süre bekleyip yüklü değil diyor sistemim gereği bilgisayarı kapattığımda bilgisayara çökecek sistem ilk geldiği gün msn olduğu için kaldırdığımızda çöküyor acil yardımlarınızı bekliyorum
Eski 07-08-2008   #3766 (mesaj-linki)

cok acillll
arkadaslar msn için hareketlı ifade indirdim fakat msn yukleyemıyorum yardımcı olurmsunuz
Eski 08-08-2008   #3767 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hep çevirim dışı açılıyoo msnim nedeni nedir.???? arkdaşlar sinirlerim bozuldu bi turlu düzelmedi çevrimciye alsamda bi sonraki açılışımda yine çevirimdışı şekilde açılıyoo anlamadım gittii msn 8.5 ve plus kullanmaktayım 2 gündür boyleee....cevaplarınızı bekliyorum teşşekürler...
The Unique adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kişisel durumunuzu çevirimdışı bırakıp oturum kapatırsanız yeni oturumunuzda çevirimdışı açılır Durmnuzu çevirimiçi yapıp oturumu kapatıp yeniden açın bakın ...
Bu böyle değil ki zaten. The Unique, kişisel durum ile MsgPlus!'ın kişisel durumlarını kastediyorsan orada Çevrimdışı göster'i seçemiyoruz. Normal Messenger da son bırakılan durumu değil, oturum açılırken kullanılan durumu hatırlayabilir.

zaten cevirimci yapıp oturumu kapasamda yine sonraki açılışımda cevirim dışı açılıyooo anlamdın gittiii. yani ne durumda kaparsam kapayım hep çevirim dışı moddaa açılıyooooo....
Messenger'ı açtığınızda 'Farklı oturum aç' satırında "Çevrimdışı göster" mi seçilmiş durumda oluyor, yoksa orada başka birşey seçseniz bile oturum açtığınızda kendiliğinden "Çevrimdışı göster"e mi değişiyor?

Messenger Plus! Live'ın kaldırıcısındaki "Messenger'ı Onar" düğmesini kullanarak yüklü bütün scriptleri devreden çıkartmayı denediniz mi (tabii ki daha önceden herhangi bir script yüklediyseniz)_?

LeroanZ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar şimdi ben, tüm msn sürümlerinde, birçok bilgisayarda, birçok dilde denedim olmuyor bir türlü...
Sorunum şu:
***Msn ana penceresinden ayarlardan adımı değiştirdiğimde gözüküyor herşey normal ( msn ana pencersinde istediğim nick gözüküyor)
***Fakat herhangi bir konuşma pencresi açıldığında o konuşma penceresinin içinde nickimde hep adım soyadım yazıyor... ? ortalama 1 senedir de bu böyle =)
nasıl çözülür bu sorun ? teknik desteğe başvurdum fakat cevap gelmedi... ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Konuştuğunuz kişiler konuşma penceresinin ileti bölümünde (pencere başlığı değil!) adınızı nasıl görüyorlarmış, sorar mısınız?
emre392gs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
öncelikle sorunum msn 8.5 kurulumu herşeyi temizledim kurma programı çalıştırdım fakat bir süre bekleyip yüklü değil diyor sistemim gereği bilgisayarı kapattığımda bilgisayara çökecek sistem ilk geldiği gün msn olduğu için kaldırdığımızda çöküyor acil yardımlarınızı bekliyorum
Sadece koyulaştırdığım yeri anlayabildim, çözüm burada olabilir mi: WLM Installer Kurulum Problemi ve Çözümü

mihracester adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
cok acillll
arkadaslar msn için hareketlı ifade indirdim fakat msn yukleyemıyorum yardımcı olurmsunuz
Messenger'ın İfadeler penceresinden yükleyebilmeniz lazım. Konuşma penceresinin menüsü > Araçlar > İfadeler > Oluştur.
Eski 08-08-2008   #3768 (mesaj-linki)

messengerı çevirim dışı açılıyoo hep bu durumda çevirimci olarak alsamda konumunu bi sonraki açılışımda yine çevirim dışı açılıyo diğer kullandığım hesaplarda boyle bi sorun yok aynı pc de....
Eski 08-08-2008   #3769 (mesaj-linki)

messengerı çevirim dışı açılıyoo hep bu durumda çevirimci olarak alsamda konumunu bi sonraki açılışımda yine çevirim dışı açılıyo diğer kullandığım hesaplarda boyle bi sorun yok aynı pc de....

O hesapta oturum açarken Farklı oturum aç : Çevrimdışı Göster olmamasına dikkat ediniz...

• Örnek :
Eski 09-08-2008   #3770 (mesaj-linki)

kendim buldum yinede teşşekürler tüm register girişlerini sildim anca düzeldi ilginiz için teşşekküerler..
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40