| | #1081 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Mrb ben netten çıktığım an hata raporu veriyor ve bunu kapatmaktan yoruldum, yardımcı olursanız sevinirim, tşk ediyorum..iyi çalışmalar
| |
|
| | #1082 (mesaj-linki) | |
formattan öncede kullaniyordum sorun yoktu...sorun formattan sonra olustu acaba cpu mu bozuldu.. yoksa baska yerdemi
| |
|
| | #1083 (mesaj-linki) | |||||||||
Yanlış kurulum olabilir. Eksik driver vs vs. Kesin çözüm için bilen birinden yardım alın. | |||||||||
|
| | #1084 (mesaj-linki) | |||||
bu ağ kablolarının ucuna takılan dalgalar var ya işte onları kabloya bağlarken kabloların sıralı olması gerekiyormuş. renkler hangi sırayla diziliyor? bi de bir pc ye takacağımız max. ram i anakartın modeline göre belirliyoruz ya hani, hangi anakarta ne kadar takabiliriz nerden ve nasıl bilicez? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
celeron 433 vs. işlemcin varsa eğer hiç sp kullanma. Son Düzenleyen bank_ahmet; 20-01-2007 @ 19:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #1085 (mesaj-linki) | |
arkadaşın dediği doğru ancak bunu denersen internetin kesilebili %100 arkadaşın dediği doğru ancak bunu yaparsan internetin kesilecek %100 Son Düzenleyen enessanli1993; 20-01-2007 @ 19:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #1086 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) slm lütfen yardım msn den uzaktan yardım aldım karşıdaki girdi pc me sonra bağantı kesildi ve ben klav yemde harf tuşlarını kulnamı yorum pcem diz üstü örnek " m" harfine basıyom "0" sayısı geliyor lütfen yardım edin ... | |
|
| | #1087 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #1088 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #1089 (mesaj-linki) | |||||||||
Son Düzenleyen Blue Blood; 24-01-2007 @ 14:41. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #1090 (mesaj-linki) | |
internet explorerde 0*62304390 adresindeki yönerge doğrulanamadı bellek okunamadı diyip hata mesajı veriyor yapmam gerekn nedir (sadce tamam butonuna basmak deil çünkü explorerde hep çıkıyor) msnden mail adresimi açtığımda yardımcı olursanız çok sevincem tşk.... selam yine ben ![]() bir sorum daha var internet explorer niye komut dizi niye verir neden bir nesneyi nesne olarak görmez .tşk
Son Düzenleyen vain; 25-01-2007 @ 22:59. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |