PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 19-01-2007   #1081 (mesaj-linki)
firari33
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

Mrb ben netten çıktığım an hata raporu veriyor ve bunu kapatmaktan yoruldum, yardımcı olursanız sevinirim, tşk ediyorum..iyi çalışmalar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 19-01-2007   #1082 (mesaj-linki)
cirok

formattan öncede kullaniyordum sorun yoktu...sorun formattan sonra olustu acaba cpu mu bozuldu.. yoksa baska yerdemi
Eski 19-01-2007   #1083 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

firari33 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Mrb ben netten çıktığım an hata raporu veriyor ve bunu kapatmaktan yoruldum, yardımcı olursanız sevinirim, tşk ediyorum..iyi çalışmalar
Netür bi hata ? Kod vs yokmu açıkça sorununuzu yazmazsanız yardımcı olmamız zorlaşacaktır.

cirok adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
formattan öncede kullaniyordum sorun yoktu...sorun formattan sonra olustu acaba cpu mu bozuldu.. yoksa baska yerdemi

Yanlış kurulum olabilir. Eksik driver vs vs. Kesin çözüm için bilen birinden yardım alın.
Eski 20-01-2007   #1084 (mesaj-linki)
bank_ahmet

bu ağ kablolarının ucuna takılan dalgalar var ya işte onları kabloya bağlarken kabloların sıralı olması gerekiyormuş.
renkler hangi sırayla diziliyor?
bi de bir pc ye takacağımız max. ram i anakartın modeline göre belirliyoruz ya hani, hangi anakarta ne kadar takabiliriz nerden ve nasıl bilicez?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

cirok adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım aynı windows sürümünü kurduğuna emin misin?
celeron 433 vs. işlemcin varsa eğer hiç sp kullanma.

Son Düzenleyen bank_ahmet; 20-01-2007 @ 19:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 20-01-2007   #1085 (mesaj-linki)
enessanli1993

arkadaşın dediği doğru ancak bunu denersen internetin kesilebili %100

arkadaşın dediği doğru ancak bunu yaparsan internetin kesilecek %100

Son Düzenleyen enessanli1993; 20-01-2007 @ 19:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 24-01-2007   #1086 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

slm lütfen yardım msn den uzaktan yardım aldım karşıdaki girdi pc me sonra bağantı kesildi ve ben klav yemde harf tuşlarını kulnamı yorum pcem diz üstü örnek " m" harfine basıyom "0" sayısı geliyor lütfen yardım edin ...
Eski 24-01-2007   #1087 (mesaj-linki)
bank_ahmet

Sky Walker adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm lütfen yardım msn den uzaktan yardım aldım karşıdaki girdi pc me sonra bağantı kesildi ve ben klav yemde harf tuşlarını kulnamı yorum pcem diz üstü örnek " m" harfine basıyom "0" sayısı geliyor lütfen yardım edin ...
klavyenin ayarları değişmiş "Q" klavye yerine "F" klavye kullanıyorsun şu an onu düzeltince sorun kalmıycaktır.
Eski 24-01-2007   #1088 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

Sky Walker adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Alt + Shifte basarsanız düzelecektir. Klavye dili dönmüş sanırım.
Eski 24-01-2007   #1089 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

bank_ahmet adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
klavyenin ayarları değişmiş "Q" klavye yerine "F" klavye kullanıyorsun şu an onu düzeltince sorun kalmıycaktır.
OLMADI

I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Alt + Shifte basarsanız düzelecektir. Klavye dili dönmüş sanırım.
OLMADI

Son Düzenleyen Blue Blood; 24-01-2007 @ 14:41. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 25-01-2007   #1090 (mesaj-linki)
vain

internet explorerde 0*62304390 adresindeki yönerge doğrulanamadı bellek okunamadı diyip hata mesajı veriyor yapmam gerekn nedir (sadce tamam butonuna basmak deil çünkü explorerde hep çıkıyor) msnden mail adresimi açtığımda yardımcı olursanız çok sevincem tşk....

selam yine ben bir sorum daha var internet explorer niye komut dizi niye verir neden bir nesneyi nesne olarak görmez .tşk

Son Düzenleyen vain; 25-01-2007 @ 22:59. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 5 Gün Önce 21:48
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53