Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum bana yardımcı olsunlar bu soruyu daha öncede sordum fakat cvp yazan olmadı;monitörümle ilgili bi sorunum var,ekranım aralıklarla aşağıdan yukarıya doğru bir çizgi halinde kararıyor,bi kaç saniye ekranın yarısına kadar karardıktan sonra normale dönüyor!bu neden oluyor?lütfen yardımcı olun,ben çözümü bulamadım,virüs,trojen yok pc de!lütfen bana bilgi verirmisiniz?
Bir olasılık Ekran kartınızda problem olabilir. Başka bir ekran kartı takma şansınız varsa değiştirip denemenizi tavsiye ederim. Sorunu bu şekilde çözemezseniz Monitörünüz arızalı demektir. Bilgisayarınızın garantisi varsa (halen dolmadıysa) aldığınız yer ile irtibata geçin. Onlar size yardımcı olurlar.
Alıntı
zirtkop adlı kullanıcıdan alıntı pc'mde $öyle bi sorunum var eğer yardımcı olacak biri varsa sevinirim
anakartımda sorun vardı değiştirdim.
simdi herşeyi kurdum fakat pc nin power tu$una bastigimda sadece fanlar calı$ıyo hard disc dahil çoğu zımbırtı çalı$mıyo..ekranda da herhangi bi görüntü mevcut değil hatta ekran acılmıyo bile..
farklı ekran kartıda denedim belki ekran kartındandır diye ama buda çözüm olmadı ne olabilir sizce sorun ?
Sorun Cpu'da gibi gözüküyor. Tavsiyem Cpu (İşlemci) 'yi sökün temizleyin ve tekrar yerine takın büyük ihtimal düzelicektir. Olmazsa yeniden irtibata geçin. Değiştirme yada uyumlu işlemci takma olasılığınız varsa Başka bi cpu takıp deneyin.
Not: Hassas bir parçadır Statik elektrikten etkilenir yanmaz demeyin vucudunzdaki elektirkten bile yanabilir bu yüzden dikkatli olun.
Forum kurallarını okumadım ama tamamen meraktan soruyorum Forumlarda crack hack v.b konularda link veya program adı vermek yasalmı ?
Adobe Photoshop lisanslı bir yazılımdır. 30 gün Trial kullanım süresi sonunda kullanmak için satın almanız gerekir....