Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 111

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.503 Cevap: 2.932
murax_545 - avatarı
murax_545
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #1101
murax_545 - avatarı
Ziyaretçi
mrb elimde bi vcd filmvar 2 cd den olkuşuyor ikinci cd sini takıp mpegavu bilge kopyalayabiliyorum fakat ilk cd deki mpegavı kopyalarken hata veriyor nasıl kopyalayabilirim lütfen yardım
Sponsorlu Bağlantılar
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #1102
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
maylo adlı kullanıcıdan alıntı

denedim arkadaşım ama olmuyor. elimde üç adet cd var. hiçbiri işe yaramıyor.
teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Sponsorlu Bağlantılar

bu arada başka bir sorunum da dsound.dll hatası. bazı programları açmaya çalıştığımda "dsound.dll bulunamadı" şeklinde bir hata iletisi alıyorum ve program açılmıyor. bu neden olabilir. kafayı yiyeceğim. sorunlar üstüste geliyor...

DLL-files.com - dsound.dll, free download

bu linkten dll yi indir ve çalışmasını istediğin programın bulunduğu klasöre at.

Alıntı
murax_545 adlı kullanıcıdan alıntı

mrb elimde bi vcd filmvar 2 cd den olkuşuyor ikinci cd sini takıp mpegavu bilge kopyalayabiliyorum fakat ilk cd deki mpegavı kopyalarken hata veriyor nasıl kopyalayabilirim lütfen yardım

http://www.avipreview.com/avipreview/software/AVIPreview_026a.zip

indirip ilk cdyide kaydedebilirsin. Henüz kaydedemediği bozuk cd olmadı.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #1103
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
maylo adlı kullanıcıdan alıntı

denedim arkadaşım ama olmuyor. elimde üç adet cd var. hiçbiri işe yaramıyor.
teşekkürler ilgilendiğiniz için.

bu arada başka bir sorunum da dsound.dll hatası. bazı programları açmaya çalıştığımda "dsound.dll bulunamadı" şeklinde bir hata iletisi alıyorum ve program açılmıyor. bu neden olabilir. kafayı yiyeceğim. sorunlar üstüste geliyor...

Sorun Klavye kaynaklı olabilir eğer usb klavye kulalnıyor isen! Normal Ps/2 klavye takıp denemeni tavsiye ederim bazı Usb klavyelerde böyle sorunlar oluşabiliryor. Ps/2 klavye kullanıyorum diyosan. Biosa gir ve default bios ayarını uygula yani bios ayarlarını sıfırla first device boot = CD-Rom olarak ayarla. (Birden fazla CD-Rom kullanıyor isen doğru cd-rom a taktığından emin ol)
Olmaz ise başka bişey düşünürüz Msn Happy

Dipnot: Herşeye rağmen yine olmadı dersen usb yada ps/2 başka bir klavye ile dene... Msn Wink
Son düzenleyen Teknixs; 29 Ocak 2007 15:01 Sebep: Eksik yazı
cimcimem - avatarı
cimcimem
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #1104
cimcimem - avatarı
Ziyaretçi
bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum bana yardımcı olsunlar bu soruyu daha öncede sordum fakat cvp yazan olmadı;monitörümle ilgili bi sorunum var,ekranım aralıklarla aşağıdan yukarıya doğru bir çizgi halinde kararıyor,bi kaç saniye ekranın yarısına kadar karardıktan sonra normale dönüyor!bu neden oluyor?lütfen yardımcı olun,ben çözümü bulamadım,virüs,trojen yok pc de!lütfen bana bilgi verirmisiniz?Msn Sad
hayal_gibi_geceler - avatarı
hayal_gibi_geceler
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #1105
hayal_gibi_geceler - avatarı
Ziyaretçi
ya kardeşlerim ne olur yardımcı olun kafayı yiyecem bana seria numarası verin adobe photoshopun ya aaa kuramadık Msn Grin
zirtkop - avatarı
zirtkop
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #1106
zirtkop - avatarı
Ziyaretçi
pc'mde $öyle bi sorunum var eğer yardımcı olacak biri varsa sevinirim

anakartımda sorun vardı değiştirdim.
simdi herşeyi kurdum fakat pc nin power tu$una bastigimda sadece fanlar calı$ıyo hard disc dahil çoğu zımbırtı çalı$mıyo..ekranda da herhangi bi görüntü mevcut değil hatta ekran acılmıyo bile..
farklı ekran kartıda denedim belki ekran kartındandır diye ama buda çözüm olmadı ne olabilir sizce sorun ?
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #1107
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum bana yardımcı olsunlar bu soruyu daha öncede sordum fakat cvp yazan olmadı;monitörümle ilgili bi sorunum var,ekranım aralıklarla aşağıdan yukarıya doğru bir çizgi halinde kararıyor,bi kaç saniye ekranın yarısına kadar karardıktan sonra normale dönüyor!bu neden oluyor?lütfen yardımcı olun,ben çözümü bulamadım,virüs,trojen yok pc de!lütfen bana bilgi verirmisiniz?Msn Sad

Bir olasılık Ekran kartınızda problem olabilir. Başka bir ekran kartı takma şansınız varsa değiştirip denemenizi tavsiye ederim. Sorunu bu şekilde çözemezseniz Monitörünüz arızalı demektir. Bilgisayarınızın garantisi varsa (halen dolmadıysa) aldığınız yer ile irtibata geçin. Onlar size yardımcı olurlar.

Alıntı
zirtkop adlı kullanıcıdan alıntı

pc'mde $öyle bi sorunum var eğer yardımcı olacak biri varsa sevinirim

anakartımda sorun vardı değiştirdim.
simdi herşeyi kurdum fakat pc nin power tu$una bastigimda sadece fanlar calı$ıyo hard disc dahil çoğu zımbırtı çalı$mıyo..ekranda da herhangi bi görüntü mevcut değil hatta ekran acılmıyo bile..
farklı ekran kartıda denedim belki ekran kartındandır diye ama buda çözüm olmadı ne olabilir sizce sorun ?

Sorun Cpu'da gibi gözüküyor. Tavsiyem Cpu (İşlemci) 'yi sökün temizleyin ve tekrar yerine takın büyük ihtimal düzelicektir. Olmazsa yeniden irtibata geçin. Değiştirme yada uyumlu işlemci takma olasılığınız varsa Başka bi cpu takıp deneyin.

Not: Hassas bir parçadır Statik elektrikten etkilenir yanmaz demeyin vucudunzdaki elektirkten bile yanabilir bu yüzden dikkatli olun.

Forum kurallarını okumadım ama tamamen meraktan soruyorum Forumlarda crack hack v.b konularda link veya program adı vermek yasalmı ?

Adobe Photoshop lisanslı bir yazılımdır. 30 gün Trial kullanım süresi sonunda kullanmak için satın almanız gerekir....
Son düzenleyen Blue Blood; 30 Ocak 2007 01:20 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
indrea_m - avatarı
indrea_m
Ziyaretçi
30 Ocak 2007       Mesaj #1108
indrea_m - avatarı
Ziyaretçi
beni bilgisayarımda şöyle bi problem var. webden gelen seslerin hiçbirini bilsayarımdan dinleyemiyorum mesela youtube daki v.b. sitelerdesi videoların veya ses dosyalarının sesleri çalmıyor. ses sürücüsünü silip tekrar yükledim problem onda olabilir diye ama düzelmedi bu konuda bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba??
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
30 Ocak 2007       Mesaj #1109
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
indrea_m adlı kullanıcıdan alıntı

beni bilgisayarımda şöyle bi problem var. webden gelen seslerin hiçbirini bilsayarımdan dinleyemiyorum mesela youtube daki v.b. sitelerdesi videoların veya ses dosyalarının sesleri çalmıyor. ses sürücüsünü silip tekrar yükledim problem onda olabilir diye ama düzelmedi bu konuda bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba??

Sorun ses kartında değil Codec eksikliğinden kaynaklanıyo verdiğim linkteki porgramı indirip kurarsan sorun çözülür...
http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=2881&s=95 <------ K-Lite Codec Pack 2.83 Basic Pack -
Angelic_Girl - avatarı
Angelic_Girl
Ziyaretçi
30 Ocak 2007       Mesaj #1110
Angelic_Girl - avatarı
Ziyaretçi
ben önceden (yaklaşık 1,5 sene önce) powerpoint 2000 kullanıyordum yanılmıyorsam fakat bilgisayarımı değiştirdikten sonra 2003 kullanmaya başladım. sorun şu ki önceden slayt boyunca aynı müziği dinleyebilirken şimdi dinleyemiyorum, diğer sf ya geçince müzik duruyor, hatta bi de sf da küçük hoparlör resmi oluyor.. önceden o da olmuyordu..

tüm slayt boyunca aynı müziği nasıl dinleyebilirim yardımcı olur musunuz lütfen , şimdiden teşekkürler (biraz acil bi konu)