Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 119

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.304 Cevap: 2.932
rafet kurt - avatarı
rafet kurt
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #1181
rafet kurt - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar . benim bir sorunum var.aawspersonal ingilizce bunu trkçesi varmı ? yada nasıl kullanilaçak bilgisi olan arkadaşlardan riça etsem yardımcı olabilirlarmi teşekkürler .
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #1182
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
rafet kurt adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar . benim bir sorunum var.aawspersonal ingilizce bunu trkçesi varmı ? yada nasıl kullanilaçak bilgisi olan arkadaşlardan riça etsem yardımcı olabilirlarmi teşekkürler .

Googleda arama yaptırabilirsin. "awspersonal türkçe" gibi ibareler kullanırsan bulursun.
Ayrıca yama sitelerinede bir göz at.
Sponsorlu Bağlantılar
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #1183
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Öyle bi program yok. Yazım hatası yapmış arkadaş.
akarsu89 - avatarı
akarsu89
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #1184
akarsu89 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ya bugun yardim istedimm zahten ozur dilerim sizide tutuyorum
ya ben programi aciyorum
ve sonra dont send diye geliyo mecbur ona basmak zorunda kaliyom

photoimpact 10
ve
bearshare de oyle oluyor

resimle gosterim nasil oldugunu
bearsharepmw3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #1185
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende fujitsu-siemens amilo pro v2045 laptop var.yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.ama çok ısınıyor ve fan çok sesli olarak çalışıyor. Yapılabilecek birşey var mı
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #1186
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akarsu89 adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben programi aciyorum

photoimpact 10
ve
bearshare de oyle oluyor

bearsharepmw3

Kullandığınız program hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz. Örneğin ilk defamı kullanıyorsunuz yada bir şey yükledikten sonra yada bilgisayarda herhangi bir şey olduktan sonramı bu hatayı verdi?
Tek söyleyebileceğim programı kaldırım ve yeniden kurun.

Alıntı
BurDaYım adlı kullanıcıdan alıntı

Bende fujitsu-siemens amilo pro v2045 laptop var.yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.ama çok ısınıyor ve fan çok sesli olarak çalışıyor. Yapılabilecek birşey var mı

Fujitsu-Siemens ve tüm Laptop modellerinin en büyük sorunu ısınmadır. İki tane kullandım aynı modelden ikisindede zamanla aynı sorunu verdiğini gördüm. Teknik servise bile başvursanız bunun çözümünü bulamazsınız! Laptopların genel sorunlarından birisidir bu ve zamanla bu ısı harddiskinizin zarar görmesinden tutun bir sürü probleme neden olabilir. Laptoptan alıcağınız verim düşücektir. Yinede teknik servisle bir görüşün halen garanti kapsamındaysa illaki birşeyler yapılabilir.
merterkek64 - avatarı
merterkek64
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #1187
merterkek64 - avatarı
Ziyaretçi
SELAM BEN SU AN XP KULLANIYORUM VE SORUNUM BILGISAYARIMI KAPATTIGIM ZAMAN BIRKAC DAKIKA SONRA KENDI KENDI NE ACILIYOR BUNU NASIL ENGELLEYEBILIRIM HERHANGI BIR VIRUS YADA WURM YOK BIRKAC DEFA FORMAT ATTIM VE AYNEN SORUN DEVAM EDIYOR
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #1188
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akarsu89 adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben programi aciyorum

photoimpact 10
ve
bearshare de oyle oluyor

bearsharepmw3

Sıkça sorun yaşayan bi makinanız var anladığım kadarıyla. Sisteminizi onarmanızı yada temizlemenizi önermek en mantıklısı. Çöp böcekte hata verip sıkıntı çekeceğinize genel bir bakım yada sistem kurulumu yapmanız en mantıklısı.

Alıntı
merterkek64 adlı kullanıcıdan alıntı

SELAM BEN SU AN XP KULLANIYORUM VE SORUNUM BILGISAYARIMI KAPATTIGIM ZAMAN BIRKAC DAKIKA SONRA KENDI KENDI NE ACILIYOR BUNU NASIL ENGELLEYEBILIRIM HERHANGI BIR VIRUS YADA WURM YOK BIRKAC DEFA FORMAT ATTIM VE AYNEN SORUN DEVAM EDIYOR

Power supply arızalanmış olabilir imkanınız varsa değiştirip bir deneyin. Diğer bir seçenek boardunuz arızalanmış olabileceği. Görmeden kontrol etmeden söyleyebileceklerim şimdilik bu.
cimcimem - avatarı
cimcimem
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #1189
cimcimem - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar bişi sormak istiorum;ben forumda yer alan cep telefonu temaları bölümündeki dosyayı indirdiğim zaman pc im açmıor!windows bu dosya uzantısını açamıyor diyor yani bi program eksik bilgisayrımda ve ne olduğunu bilmiyorum yazmıyor.uygun dosyayı bulmak için web hizmetini kullan diyor tıklıyorum fakat ingilizce bi site açılıor.bna yardımcı olurmusunuz?hangi programı kurmam lazımki o temaları pc mde açabiliiim?Msn Sad
akarsu89 - avatarı
akarsu89
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #1190
akarsu89 - avatarı
Ziyaretçi
bilgi sayarai recomendid yaptim
ve sonra bu programi yukledim ve basiyorum programi acmak icin program acilmadan once o dont send diye geliyo