| | #1471 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
ben şu trial olan programların mesela diyor ya 15 süresi dolmustur internet baglantısı olsada olmasada nasıl algılayıp 16 gün calısmadıgını sorcaktım aklıma takıldı genel mantık nedir?
| |
|
| | #1472 (mesaj-linki) | |
Systemde bir yere küçük bir dosya atar. Geriye doğru sayar genel mantık böyledir. 15 gün dolup register etmemişsen programcık çalışır ve kullanmanı engeller. Buna benzer tasarılardır.
| |
|
| | #1473 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) msn ifadelerini yazarak yollarsam karşı tarafa gidiyor ama ifade kutusundan secerek yolalrsam gitmiyor karşı ratafa sacma mesajlar gidiyor c=4 felan diye... lütfen yardım edin.... araclar- secenekler den ifadeleri göster secenegid eişaretli, problem nedir anlamaadım
| |
|
| | #1474 (mesaj-linki) | |
sanırım sorunu çözdüm, msn plus scrpitleri zman zaman msn d ve pc de hatalara sebep oluyor hepsini devre dışı bıraktım şimdi düzeldi,...
| |
|
| | #1475 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #1476 (mesaj-linki) | |
tema yuklerken ole oldu bugun az önce | |
|
| | #1477 (mesaj-linki) | |
|
| | #1478 (mesaj-linki) | |
|
| | #1479 (mesaj-linki) | |
|
| | #1480 (mesaj-linki) | |
MRB BENİM ÇOK MERAK ETTİĞİM Bİ SORUM VAR ŞİMDİYE KADAR HİÇ BİR SİTEDEN ADAM GİBİ CEVAP ALAMADIM UMARIM SİZ YARDIM CI OLURSUNUZ BENİM SORUM BEN BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIKTAN SONRA BİLGİSAYARIMDA BİR ARAŞTIRMA YAPILSA HACKER YADA EMNİYET TARAFINDAN FORMATTAN ÖNCEKİ BİLGİLERE YADA BİLGİSAYARDA YAPTIĞIM İŞLEMLERE ULAŞABİLİRLERMİ İNANIN BU SORUNUN CEVABINI ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞALLAH SİZ YARDIM CI OLABİLİRSİNİZ CEVABINIZ SİZDEN E MAİL OLARAK ATMANIZI RİCA EDİYORUM mtn_4083@hotmail.com ŞİMDİDEN SAOLUN HER ŞEY İÇİN
| |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |