Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 149

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.846 Cevap: 2.932
PeSiMiST10 - avatarı
PeSiMiST10
Ziyaretçi
20 Nisan 2007       Mesaj #1481
PeSiMiST10 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar neronun 6..6.0.16 versiyonunu kullanıyorum. neroda MP3DVD diye bir yer farkettim. eğer bos bir dvdye mp3cd gibi mp3dvd yazdırsam dvd playerlarda dinleme imkanım varmıdır. bende dvdplayer olmadığı için merak ettim. deneyen weya bilen varsa lütfen yazsın. denemeyen varsada yorumunu yazsın lütfen. saygılar
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
20 Nisan 2007       Mesaj #1482
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
korenar adlı kullanıcıdan alıntı

MRB BENİM ÇOK MERAK ETTİĞİM Bİ SORUM VAR ŞİMDİYE KADAR HİÇ BİR SİTEDEN ADAM GİBİ CEVAP ALAMADIM UMARIM SİZ YARDIM CI OLURSUNUZ BENİM SORUM BEN BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIKTAN SONRA BİLGİSAYARIMDA BİR ARAŞTIRMA YAPILSA HACKER YADA EMNİYET TARAFINDAN FORMATTAN ÖNCEKİ BİLGİLERE YADA BİLGİSAYARDA YAPTIĞIM İŞLEMLERE ULAŞABİLİRLERMİ İNANIN BU SORUNUN CEVABINI ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞALLAH SİZ YARDIM CI OLABİLİRSİNİZ CEVABINIZ SİZDEN E MAİL OLARAK ATMANIZI RİCA EDİYORUM mtn_4083@hotmail.com ŞİMDİDEN SAOLUN HER ŞEY İÇİN

İzlediğiniz amerikan filmlerinde CIA yada FBI formatlanmış değil, yanmış, üstüne çivi çakılmış, ezilmiş veya patlamış Hardisk üzerindeki veriyi bile okuyabiliyorlar. Neticede de;

Sponsorlu Bağlantılar
Türk Emniyet Güçleri eğer sizin Hdd niz içinde bulunan bir veriden şüphe ederse formatlasanız dahi o Hdd üzerindeki verileri okuyabilir.

Alıntı
PeSiMiST10 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar neronun 6..6.0.16 versiyonunu kullanıyorum. neroda MP3DVD diye bir yer farkettim. eğer bos bir dvdye mp3cd gibi mp3dvd yazdırsam dvd playerlarda dinleme imkanım varmıdır. bende dvdplayer olmadığı için merak ettim. deneyen weya bilen varsa lütfen yazsın. denemeyen varsada yorumunu yazsın lütfen. saygılar

DVD Player'ınız Mp3 formatındaki müzik dosyalarını çalıyorsa ki günümüzde hemen hemen hepsi Mp3 formatını destekler tabiki çektiğiniz bu dvd leri DVD Playerda dinliyebilirsiniz...
Son düzenleyen Teknixs; 20 Nisan 2007 19:13 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #1483
vain - avatarı
Ziyaretçi
benim bad sectordü ya daga dogrusu oyle bir teşhis koymustuk
inanamıyorum ama hiç hata vermemeye basladı ama te ksorun istediğim dosyayı hala açamıyorumMsn Sad
CONSTANTİNE_89 - avatarı
CONSTANTİNE_89
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #1484
CONSTANTİNE_89 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben leadek winfast marka bi fx 5900(winfast a350 tdh lx version 128mb)aldım bu kartın biosunu nasıl güncelleyebilirim... nerden bulabilirim ...bilen biri varsa ya bi yardım etsin...Msn Sad
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1485
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

benim bad sectordü ya daga dogrusu oyle bir teşhis koymustuk
inanamıyorum ama hiç hata vermemeye basladı ama te ksorun istediğim dosyayı hala açamıyorumMsn Sad

Eğer imkanınız varsa erişemediğiniz dosyaların yüklü olduğu HDD'yi başka bir bilgisayara Slave olarak bağlayın ve kopyalamayı deneyin.

Alıntı
CONSTANTİNE_89 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar ben leadek winfast marka bi fx 5900(winfast a350 tdh lx version 128mb)aldım bu kartın biosunu nasıl güncelleyebilirim... nerden bulabilirim ...bilen biri varsa ya bi yardım etsin...Msn Sad

leadek winfast fx 5900 <--- Bahsettiğiniz kart ekran kartı ve ekran kartlarının bios'u ve dolayısıyla bios güncellemeleri olmaz! Bios sadece anakart üzerinde bulunur. Anakartınızın modelini yazarsanız yardımcı oluruz...
ulvicen - avatarı
ulvicen
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1486
ulvicen - avatarı
Ziyaretçi
Mrb
Geçen gün bir süre hiç iş yapmadan açık kalmış ve uyuma moduna (galiba) geçmiş. döndüğümde geri geldi ama ondan sonra açılışta kullanıcı seçmemi ister oldu. bi tane kullanıcı var zaten seçenek olarak, kendiliğinden ordan girsin dedim ama beceremedim.
denetim masasındaki kullanıcı hesaplarına baktım;
1 ben, 2 asp bilmemne, 3 guest demiş.
oturum açma şeklini değiştir dedim, sadece "klasik oturum açma ekranı" diye bişey getirdi. oturum açma seçeneklerinde de zaten iki tane görülüyor sadece;
1. hoş geldiniz ekranı
2. klasik oturum açma ekranı
ben bunların ikisini de istemiyom, nasıl yaparım?
acaba o guest olanı mı silmem lazım, nasıl silinir ki?
ulvicen - avatarı
ulvicen
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1487
ulvicen - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ulvicen adlı kullanıcıdan alıntı

Mrb
Geçen gün bir süre hiç iş yapmadan açık kalmış ve uyuma moduna (galiba) geçmiş. döndüğümde geri geldi ama ondan sonra açılışta kullanıcı seçmemi ister oldu. bi tane kullanıcı var zaten seçenek olarak, kendiliğinden ordan girsin dedim ama beceremedim.
denetim masasındaki kullanıcı hesaplarına baktım;
1 ben, 2 asp bilmemne, 3 guest demiş.
oturum açma şeklini değiştir dedim, sadece "klasik oturum açma ekranı" diye bişey getirdi. oturum açma seçeneklerinde de zaten iki tane görülüyor sadece;
1. hoş geldiniz ekranı
2. klasik oturum açma ekranı
ben bunların ikisini de istemiyom, nasıl yaparım?
acaba o guest olanı mı silmem lazım, nasıl silinir ki?

registryden düzeldi. winlogon içinde AutoAdminLogon'a 1 verince düzeldi.
fatih_k - avatarı
fatih_k
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1488
fatih_k - avatarı
Ziyaretçi
format atmak için CD yi takıyorum ve bilgisayar otomatik yeniden başliyor windows kuruluyor diyor ve biraz sonrada mavi ekranda bu uyarı geliyor:

bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar gormesini önlemek için kapatıldı.
bu durdur hatası ekranına ilk kez görünüyorsa bilgisayarınızı yeniden başlatın bu ekran yeniden karşınıza çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin:
bilgisayarınızda virüs kontrolu yapın. yeni yuklenen sabit diskleri veya sabit disk denetleyicileri kaldırın sabit diskinizin düzgün şekilde yapılandırılmış ve sonlandırılmış olduğunu denetleyin.
CHKDSK /F komutunu çaliştirarak sabit diskte bozulma olup olmadığını denetleyin ve sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın...
CHKDSK /F komutunu çaliştirdiğimda ise:
birim başka bir işlem tarafından kullanıldığından,chkdsk çalıştirilamiyor.Sistemin sonraki başlatılmasında bu birimin gozden geçirilmesini zamanlamak ister misiniz(E/H)
E dediğimde de olumlu sonuç alamıyorum ne yapmam lazım yardım edin lütfen şimdiden sağolun...
Moonlight13 - avatarı
Moonlight13
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1489
Moonlight13 - avatarı
Ziyaretçi
ben profil resmimi değiştiremiyorum. dosya yükleme başarısız diyor. neden ve ne yapmalıyım?
one_touch - avatarı
one_touch
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1490
one_touch - avatarı
Ziyaretçi
merhaba yardımcı olursanız sevinirim.format atmama rağmen b.sayarım özellikle açılışlarda sonrada belirli belirsiz zamanlarda kilitleniyor.ctrl+alt+delete tuşlarıda işlev görmüyor hatta hiç bir tuş çalışmıyor.bir çok şey denedik sorunu çözemedik acaba sürücülerin kablolarını gelişi güzel taktık ondan olabilirmi.kablo renkleri farkediyo dedi arkadaş ama hangi renk kablonun neye takılacağını bilmiyorum.şimdiden teşekkürler.