Alıntı
korenar adlı kullanıcıdan alıntı MRB BENİM ÇOK MERAK ETTİĞİM Bİ SORUM VAR ŞİMDİYE KADAR HİÇ BİR SİTEDEN ADAM GİBİ CEVAP ALAMADIM UMARIM SİZ YARDIM CI OLURSUNUZ BENİM SORUM BEN BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIKTAN SONRA BİLGİSAYARIMDA BİR ARAŞTIRMA YAPILSA HACKER YADA EMNİYET TARAFINDAN FORMATTAN ÖNCEKİ BİLGİLERE YADA BİLGİSAYARDA YAPTIĞIM İŞLEMLERE ULAŞABİLİRLERMİ İNANIN BU SORUNUN CEVABINI ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞALLAH SİZ YARDIM CI OLABİLİRSİNİZ CEVABINIZ SİZDEN E MAİL OLARAK ATMANIZI RİCA EDİYORUM mtn_4083@hotmail.com ŞİMDİDEN SAOLUN HER ŞEY İÇİN
İzlediğiniz amerikan filmlerinde CIA yada FBI formatlanmış değil, yanmış, üstüne çivi çakılmış, ezilmiş veya patlamış Hardisk üzerindeki veriyi bile okuyabiliyorlar. Neticede de;
Türk Emniyet Güçleri eğer sizin Hdd niz içinde bulunan bir veriden şüphe ederse formatlasanız dahi o Hdd üzerindeki verileri okuyabilir.
Alıntı
PeSiMiST10 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar neronun 6..6.0.16 versiyonunu kullanıyorum. neroda MP3DVD diye bir yer farkettim. eğer bos bir dvdye mp3cd gibi mp3dvd yazdırsam dvd playerlarda dinleme imkanım varmıdır. bende dvdplayer olmadığı için merak ettim. deneyen weya bilen varsa lütfen yazsın. denemeyen varsada yorumunu yazsın lütfen. saygılar
DVD Player'ınız Mp3 formatındaki müzik dosyalarını çalıyorsa ki günümüzde hemen hemen hepsi Mp3 formatını destekler tabiki çektiğiniz bu dvd leri DVD Playerda dinliyebilirsiniz...