Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 138

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.036 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #1371
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ardaanil adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar benim sorunum net sayfamı acıyorum gezerken birden ortadan kayboluyo sayfam avast la aol virüs programlarıyla tarattım trojenler buldu sildi ama sorunum düzelmedi tarama yapıyorum ama bi sey bulamıyo yardım cı olursanız sevinirim kolay gelsin

Sayfaların kapanmasının diğer bir nedenide yasak site engelleyen yazılımlar olabilir. Örneğin, Yasak yada Naomi gibi programlar içeriğe uygun olmayan siteleri direkt kapatır. Her sorunun altında spy, trojan virüs aramamakta gerekebilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #1372
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zlayer_ adlı kullanıcıdan alıntı

öncelikle şunu söylemek isterim ki avas kaspersky den daha iyi bir antivirüs programı dır. Norton ise pcnizi yavaşlatmaktan başka hiç bir işe yaramaz teknixs arkadaşıma bu konuda hiç katılmadığımı söylemek istiyorum. Sorununa gelince avast iyi bir anti virüs programı dır ancak iyi bir trojan ve truva atı temizleyici sayılmaz zaten onun da böyle bir iddası yok. Peki trojan ve bunun gibi zararlı yazılımları pcmizden uzaktutmak veya silmek için ne yapmamız gerekiyor. Tabiki bu iş için yapılmış yazılımları kullanmamız gerekiyor benim tavsiyem Ad-Aware SE kullanmandır. Bunun yanında spy sweeper, spybot- bul yoket gibi oldukça işe yarar programlar da işini görecektir. Eğer dahada profesyonel bir çözüm istiyorsan ve elinde de bir hirens boot gibi açılışta bilgisayarında çalışabilen bir program varsa bu cd de bulunan temizleyiciler hem trojanları hemde pcndeki fazlalıkları temizliyecek ve pcni rahatlatacaktır. Yok sen ben öyle fazla pc mi kurcalamadan halletmek istiyorum dersen işte sana Ad-Aware SE nin full sürümünü gönderiyorum türkçe dil desteğide de vardır. Şunu da belirtmekte yarar görüyorum ki bazı çokgüçlü trojan ve truva atları pc ye bulaştıktan sonra gerçekten silinmesi çok uzun ve zaman alıcı olabilir. Ama herşeyin bir çözümü vardır. Eğer sen pc ne bulaşan zararlı yazılımları tanıya bilirsen bu yazılımları dos ortamından ve regeditten değişik işlemlerle silmek kesin sonuca ulaştır ama bunu yapmak için bu konularda deneyimli olmak şart, yoksa yanlış dosyaların silinmesi durumunda pc ye kalıcı hasarlar verilebilir. Onun için eğer çok iyi değilseniz sadece bu hazır programları kullanmanızı tavsiye ederim. kolay gelsin...

Sponsorlu Bağlantılar

işte Ad- Aware SE pro : RapidShare: 1-Click Webhosting

Şimdi öncelikle şunu belirteyim. Ad-Aware SE Trojan temizleyici bir program değildir. Ad-Aware spyware, worm gibi yazarlı yazılımları bulan Spy (Casus) temizleme aracıdır. Sitesine girin üst taraftaki topic 'i okuyun -->Ad-Aware @ Lavasoft - The Original Anti-Spyware Company - Lavasoft

Şimdi Ad-Aware SE ile trojan temizleyemiyeceğinizi öğrendikten sonra gelelim ikinci konuya Avast kesinlikle Kaspersky den daha iyi bir yazılım değildir. "İyi bir trojan temizleyici değildir "demişsiniz ama iyi bir virüs temizleyicide değildir....

Size bir kaç sitede bulduğum sonuçlar.
Sweet Blog » 2006 Antivirus Testi
CNET 2007 antivirus performance test scores - CNET reviews
Anti-Virus Software Review 2007
PC World - Chart - Top Antivirus Software

Avast'ın da içinde olduğu bir test sonuçucunu bulun yazın ve Kaspersky nin üstünde olsun ben forumlardan üyeliğimi hemen siliyorum.

Norton yüklerseniz bilgisayarınız gerçektende kasılır ben bu yüzden Norton kullanmıyorum ama virüs yada Trojan temizliyecekseniz öneririm!
Son düzenleyen Teknixs; 3 Nisan 2007 20:02 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
derinuyku - avatarı
derinuyku
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1373
derinuyku - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar merhaba. benım problemım masa ustunde mavı ıc kısmı beyaz tanımlayamadıgım bır logo. bılınen logoların 1/3 u daha kucuk. dıkdortgen seklınde. bılgısayarın her acılısında sol ust koseye kendını gızlıyor. ve onu masa ustunde dolastırabılıorum. ancak , sılmek yada sag tuşla ozellıklere bakmak mumkun degıl. bu konuda yardımcı olabılcek arkadaslar varmı? daha once böyle bırseye rastladınızmı ?

trojan yada keylogger olabılırmı. yardımcı olursanız sevınırım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1374
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
derinuyku adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar merhaba. benım problemım masa ustunde mavı ıc kısmı beyaz tanımlayamadıgım bır logo. bılınen logoların 1/3 u daha kucuk. dıkdortgen seklınde. bılgısayarın her acılısında sol ust koseye kendını gızlıyor. ve onu masa ustunde dolastırabılıorum. ancak , sılmek yada sag tuşla ozellıklere bakmak mumkun degıl. bu konuda yardımcı olabılcek arkadaslar varmı? daha once böyle bırseye rastladınızmı ?

Merhaba Güvenli kipte silmeyi deneyin.Eğer silemiyorsanız alttaki prg kurup silmeyi deneyin kolay gelsin.

unlocker
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1375
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Alıntı

Bana zararlı bir yazılımmış gibi gelmedi aslında , aklıma gelen ilk şey masaüstünüze web öğesi eklemiş olabileceğinizdi. Logo dediniz simge yada bir programcık değil sanırım ? Çift tıkladığınızda çalışan yada ekrana gelen herhangi bir menü pencere yok ? Yada Görev çubuğunda çalışan herhangi bir program ? Masaüstündede gezdirebiliyor ama silemiyorum diyincede aklıma web öğesi eklemiş olabileceğiniz geldi. Masaüstünüzü bir print screen yapıp gönderseydiniz en azından aklımızda bir fikir oluşurdu daha iyi yardımcı olabilirdik. Neyse eğer Web Öğesiyse silmenizin yolu şu;

Masaüstünüzde boş bir yere sağ tuş yapın ve özelliklere girin.

Aşağıdaki resimdede gördüğünüz gibi Masaüstünü Özelleştire basın...

yakalama1yr4

Sonra ise aşağıdaki resimdede gördüğünüz gibi önce ekli olan öğeyi seçin. Sonra sil butonuna basarak silin...

yakalama2sn5

Sorununuz gerçekten buysa bu şekilde çözüme ulaştırabiliriz. Değilse Spy gibi zararlı bir yazılımlardır.
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1376
vain - avatarı
Ziyaretçi
merhaba , swishte transform efektlere nerden ulaşaılacagını sorcaktım birde swishteki convertleme ile coreldrawdaki convertleme aynı mı ?teşekkürler
AriThmetiCs - avatarı
AriThmetiCs
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1377
AriThmetiCs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba , swishte transform efektlere nerden ulaşaılacagını sorcaktım birde swishteki convertleme ile coreldrawdaki convertleme aynı mı ?teşekkürler

Aşağıda ki Resimde İstediğin Trasform EfektLere NasıL ULaşıLacağını BuLabiLirsin, CoreL' e Gelince Bilgim DahiLinde DeğiL Bu Ama MutLaka CvpLayan Bir Arkadaşımız OLacaktır..

SaygıLar..

adszja1
olgn - avatarı
olgn
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1378
olgn - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar geçen günlerde bir arkadasımdan bir audio cd si hediyealdım fakat cd nin içinde şarkıları bulamıyorum ama cd de varolan bi player programı bulunuyor ve ancak cd yi takınca bu uygulama çalışıyor cd deki şarkıları görememe rağmen cd takılıyken bu program üzerinden dinleyebiliyorum ama ben şarkıları bulmak istiyorum ne yapabilirim ???? şimdiden saolun
mehmetaksu61ts - avatarı
mehmetaksu61ts
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1379
mehmetaksu61ts - avatarı
Ziyaretçi
slm ben sisizin bu sitenizden inidirdiğim msn discover kurdum ama kulanamıorum yardımcı olursanız sewinirim
nakz - avatarı
nakz
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1380
nakz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mehmetaksu61ts adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben sisizin bu sitenizden inidirdiğim msn discover kurdum ama kulanamıorum yardımcı olursanız sewinirim

sorun tam olarak nedir? biraz açıklama yaparsan yardımcı olmaya çalışalım.