| | #1951 (mesaj-linki) | |
| Cvp: cd-rom | |
|
| | #1952 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
slm ben format atmak istiyorum ama product key sifresi kayıp ne yapabilirim??????????
| |
|
| | #1953 (mesaj-linki) | |||||||||
Şu anda kurulu olan Windows!un ürün kodunu öğrenebilirsiniz. Bunun için küçük programcıklar var. Google da Windows product key diye yazarsan karşına öğrenmek istediğiniz keyle ilgili programcıkları içeren siteleri görebilirsiniz
Şu anda kurulu olan Windows!un ürün kodunu öğrenebilirsiniz. Bunun için küçük programcıklar var. Google da Windows product key diye yazarsan karşına öğrenmek istediğiniz keyle ilgili programcıkları içeren siteleri görebilirsiniz Son Düzenleyen torchbearer; 12-10-2007 @ 01:00. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #1954 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) selam laptopum la internete çok ağır bağlanıyorum.ne yapabilirim? | |
|
| | #1955 (mesaj-linki) | |
Güncellenmiş bir antivirüs kur (kaspersyk önerim). Ek olarak spy vs içinde Antispyware tarzı bi program kurup tarat. Explorer güncellemelerini tamamla.
| |
|
| | #1956 (mesaj-linki) | |
| office xp yardım
office xp yi sildim (word- povirpoint ve diğerlerini ) cd takıyorum ya şifreyi kabul etmiyor yahut pc deki sürüm daha yeni diyor ve kurmuyor.indirdiklerim de fayda vermiyor ne yapabilirim. | |
|
| | #1957 (mesaj-linki) | |
| Cvp: office xp yardım | |
|
| | #1958 (mesaj-linki) | |
güzel cvp ben de katılıyorum olmaz sa sistem gerii yükle ... gerçii olurrr virtuecat ne diyorsa sen yapp
| |
|
| | #1959 (mesaj-linki) | |
ŞÖYLE BİR SORUM OLACAK: YOTUBE DEN VİDEO LAR İNDİRDİM. HER BİRİ YAKLAŞIK 10-20 MB. ANCAK GEREK PC DE GEREKSE BUNLARI TV DE İZLEDİĞİMDE GÖRÜNTÜ VE SES ÇOK KÖTÜ. HATTA GÖRÜNMEYECEK KADAR KÖTÜ. NEREDEYSE DENEMEDİĞİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ PROGRAMI VE DENEMEDİĞİM UZANTI KALMADI. ÖRNEĞİN 13 MB LIK VİDEO YU 261 MB KADAR BÜYÜLTENLER BİLE VAR ANCAK GÖRÜNTÜ VE SES HALA ÇOK KÖTÜ. BU KONUDA FİKRİ OLAN VAR MI ACABA? | |
|
| | #1960 (mesaj-linki) | |
benım laptop kafayı yedı galıba tam olarak bılmıyorum ama ya discovery yada avast yukledıkten sora oldu bu sorun(iki programı aynı gun yukledım) kabloyla baglansam bıle ınternet bı sure sora dusuyo kısa bı sure hemde ne oldu anlamadım modemde bı sorun yok emınım diğer laptopla denedım sorun yok anlayamadım neden böle yapıo suan avast yok avg 7.5 war ve dıscovery ıcın trojan uyarısı werıo napmam lazım sımdı?
| |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 1 Saat Önce 22:09 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 112 | 1 Gün Önce 02:57 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 4 Gün Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |