PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 10-10-2007   #1951 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: cd-rom

burrcuu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba ben siteye yeni oldum
günlerdir kafayı yiyorum bilgisayardan anlamadığımı anladım
benim cd-rom'um sadece dvd açıyor.Vcd,müzik cd'sini okumuyor,cd-writer da çalışmıyor... acaba neden olabilir teknik bi arıza mı lütfen biri bana yardım etsin.
cd-dvd lerin +/- durumlarına bakın dvd romlar ayrım yapar okuma ve yazmada...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 11-10-2007   #1952 (mesaj-linki)
SORMA
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

slm ben format atmak istiyorum ama product key sifresi kayıp ne yapabilirim??????????
Eski 12-10-2007   #1953 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

SORMA adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm ben format atmak istiyorum ama product key sifresi kayıp ne yapabilirim??????????

Şu anda kurulu olan Windows!un ürün kodunu öğrenebilirsiniz. Bunun için küçük programcıklar var. Google da Windows product key diye yazarsan karşına öğrenmek istediğiniz keyle ilgili programcıkları içeren siteleri görebilirsiniz

SORMA adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Şu anda kurulu olan Windows!un ürün kodunu öğrenebilirsiniz. Bunun için küçük programcıklar var. Google da Windows product key diye yazarsan karşına öğrenmek istediğiniz keyle ilgili programcıkları içeren siteleri görebilirsiniz

Son Düzenleyen torchbearer; 12-10-2007 @ 01:00. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 12-10-2007   #1954 (mesaj-linki)
AleX_20

selam
laptopum la internete çok ağır bağlanıyorum.ne yapabilirim?
Eski 12-10-2007   #1955 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

Güncellenmiş bir antivirüs kur (kaspersyk önerim). Ek olarak spy vs içinde Antispyware tarzı bi program kurup tarat. Explorer güncellemelerini tamamla.
Eski 12-10-2007   #1956 (mesaj-linki)
office xp yardım

office xp yi sildim (word- povirpoint ve diğerlerini ) cd takıyorum ya şifreyi kabul etmiyor yahut pc deki sürüm daha yeni diyor ve kurmuyor.indirdiklerim de fayda vermiyor ne yapabilirim.
Eski 12-10-2007   #1957 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: office xp yardım

köylüm78 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
office xp yi sildim (word- povirpoint ve diğerlerini ) cd takıyorum ya şifreyi kabul etmiyor yahut pc deki sürüm daha yeni diyor ve kurmuyor.indirdiklerim de fayda vermiyor ne yapabilirim.
program ekle kaldırdan da sılın yada tam olarak sıstemden sılın pc nıxde bulunan guncelleme dosyalarından dolayı cd eskı surum olarak gozukuyor komple sılıp tekrar yuklemeyı deneyın
Eski 12-10-2007   #1958 (mesaj-linki)

güzel cvp ben de katılıyorum olmaz sa sistem gerii yükle ... gerçii olurrr virtuecat ne diyorsa sen yapp
Eski 15-10-2007   #1959 (mesaj-linki)
YÜRÜYENADAM

ŞÖYLE BİR SORUM OLACAK:
YOTUBE DEN VİDEO LAR İNDİRDİM.
HER BİRİ YAKLAŞIK 10-20 MB.
ANCAK GEREK PC DE GEREKSE BUNLARI TV DE İZLEDİĞİMDE GÖRÜNTÜ VE SES ÇOK KÖTÜ.
HATTA GÖRÜNMEYECEK KADAR KÖTÜ.
NEREDEYSE DENEMEDİĞİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ PROGRAMI VE DENEMEDİĞİM UZANTI KALMADI.
ÖRNEĞİN 13 MB LIK VİDEO YU 261 MB KADAR BÜYÜLTENLER BİLE VAR ANCAK GÖRÜNTÜ VE SES HALA ÇOK KÖTÜ.
BU KONUDA FİKRİ OLAN VAR MI ACABA?
Eski 15-10-2007   #1960 (mesaj-linki)
psychopat - avatarı

benım laptop kafayı yedı galıba tam olarak bılmıyorum ama ya discovery yada avast yukledıkten sora oldu bu sorun(iki programı aynı gun yukledım) kabloyla baglansam bıle ınternet bı sure sora dusuyo kısa bı sure hemde ne oldu anlamadım modemde bı sorun yok emınım diğer laptopla denedım sorun yok anlayamadım neden böle yapıo suan avast yok avg 7.5 war ve dıscovery ıcın trojan uyarısı werıo napmam lazım sımdı?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 1 Saat Önce 22:09
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 112 1 Gün Önce 02:57
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 4 Gün Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53